Visada kazkaip naudojau Always, po to norejau pabandyti kazka kitka tai Libresse nepatiko kazkaip viskas susiglamzo bet va nusipirkau Naturella pabandyti - tai plonyciai, niekas niekur nebega, ir tas virsutinis sugeriamasis sluoksnis toks svelnutelis
Anksciau naudojau Always,bet kol viskas gerai buvo atrode normalus tie paketai. Bet kai privede iki to,kad pastoviai uzdegimai,niezejimas,skausmas,net man nuo ju berti pradedavo,nu zodziu kosmaras buvo,dar is pradziu negalvojau,kad nuo paketu,bet paskui pastebejau,kad tik mm ir juos uzsidedu ir vel tas pats. Tiesa tada pirkau Always sensitive tikrai zymiai geriau,bet netycia apsizioplinau ir pardej nusipirkau vel tu plastmasiniu,tik parsinesus pamaciau,galvoju gal nieko nebus,tai tik pabandziau ir vel tas pats.Aisku net pas ginekologe reikejo kreiptis del uzdegimo,ji man rekomendavo love moon,neblogi tikrai pasirode,ypac del to kad nealergizavo ir puikiai sugerdavo,nes mano mm lb gausios,bet kai atsitiktinai nusipirkau gentle day,tai man cia geriausia ka as galejau issivaizduoti,love moon man minusas buvo,kad jie ne taip tvirtai prilipdavo,atsilupdavo sparneliai,o gentle day man idealus,niekaip negaliu atsidziaugti as jais,net uzsipirkau kelias dezutes per akcija.Kazin kaip iklotai kasdieniai ju,ar irgi tokie pat geri?
QUOTE(sky-blue eyes @ 2010 09 16, 22:46)
Kazin kaip iklotai kasdieniai ju,ar irgi tokie pat geri?
Jei jums tinka paketai, tai ir įklotai turėtų tikti ir patikti. Bet kokiu atveju, nepabandžius nesužinosit.
QUOTE(sky-blue eyes @ 2010 09 16, 22:46)
.Kazin kaip iklotai kasdieniai ju,ar irgi tokie pat geri?
Gentle day kasdieniniai įklotai taip gerai neprikimba, kaip paketai, kartais atsilupa, susiglamžo
geriausi tai naturela, ir įklotai ir tamponai ir visų rūšių paketai seniau dar naudodavau always kai pigesni būdavo, bet pastebėjau, kad nuo jų man visada jausdavosi toks drėgnumas, nepatogumas nuo tada ir nebepasitikiu always, kad ir kaip išreklamuoti...
Naudodavau Naturella, bet vis tiek jie sintetiniai... Nusipirkau dabar ekologiškus ir išvis nesijaučia, kad kažkas apatiniuose būtų.
QUOTE(micefee @ 2010 09 23, 12:34)
Naudodavau Naturella, bet vis tiek jie sintetiniai... Nusipirkau dabar ekologiškus ir išvis nesijaučia, kad kažkas apatiniuose būtų.
O kokiu ekologiskus paketus naudojate?
QUOTE(Kashtonele @ 2010 09 23, 23:33)
Aš pirkau ne Lietuvoj, jie pagaminti Švedijoj, vadinasi "Natracare". Bet žiūriu ir Lietuvoj tokių yra... Pavyzdžiui, čia: http://www.ekolinija...ojai/natracare/ Pabandykit dar google paieškoti.
QUOTE(Kashtonele @ 2010 09 23, 23:33)
MASMI, NATRACARE, NATURE WOMANCARE