as irgi naudojau tik love moon
ar gentle day tokie kaip ir love moon
QUOTE(karalaiti @ 2010 06 23, 16:06)
Ziurineju iklotus su anijonais. Apsistojau ties "GentleDay".
As juos isbandziau ir naudoju tik juos Man labai patinka ir ne tik man, bet ir visoms moterims kurios bande. Kaune tai zinau, kad Pasimatymo vaistine jais prekiauja, kitu miestu nezinau. Kaina nera labai didele apie 9litus.
Nuo kitu paketu pojutis buna kaip kad kazkas prilipe butu....na, turbut daug kas ta jauciat, toks kaip nepatogumo jausmas ir panaudojus kokias 4-5 dienas niezulys buna nerealus o nuo situ paketu to nera, tai man turbut didziausias pliusas.
[COLOR=blue] Mergaites,kas naudojat siuos paketelius,ar jie ploni yra ar tokie prie storesniu? Kazkaip idomu pasidare,nes daznai deviu labiau aptemptas kelnes ir svarbu kad niekas ten nesimatytu pro jas.
QUOTE(Kashtonele @ 2010 07 11, 23:36)
[COLOR=blue] Mergaites,kas naudojat siuos paketelius,ar jie ploni yra ar tokie prie storesniu? Kazkaip idomu pasidare,nes daznai deviu labiau aptemptas kelnes ir svarbu kad niekas ten nesimatytu pro jas.
Jie nestori, ploni kaip kad Olways ar Libres.. Naktiniu nebandziau, todel del ju nezinau, as tik dieninius naudoju. O kasdieniniai irgi plonyciai
Kažkada rodė per "Sveikas žmogus" laidą - eksperimentą, kaip "GentleDay" paketai sulaiko visą skystį paketo viduje. Vat patikėjau reklamos triuku ir nutariau pabandyti. Išvada, paketas visada liks paketu. Aišku jausmas geresnis nei su "Always", nes jaučiasi natūralesnis paviršius, nedirgina odos. Paprastai naudoju tamponus, tačiau kartą per parą įsidedu paketą. Tai tam pasikeitimui labai tinka "GentleDay".
Pati niekaip neissirenku kokius pirkti, naudojau Always, bet su jais lb pritrindavau ir taip siaubingai skaudedavo, o ir gydavo ilgai. Tas pavirsius toks siurkstus, isbandziau Libresse rozine pakuote, butu viskas gerai, tik kad paketas lb jau susiglamzo, atsiklijuoja, sparneliai isvis atlimpa... Gal kas bandet naudoti ir zydra pakuote? Ar jie irgi taip pat nesilaiko?
i | Visiems primenu, kad šiame skyrelyje draudžiami skelbimai, reklamuojantys/siūlantys produktus ar paslaugas - tokio pobūdžio žinutės trinamos be įspėjimo. Prašom atidžiau skaityti taisykles. Ačiū. |
As likau patenkita Gentle Day iklotais, paketu dar neteko naudoti, bet kai tik prireiks tai butinai isigysiu ir pameginsiu
Neseniai mano mama laimejo tu Gentle Day kiekvienu iklotu (Dieniniu,naktiniu,kasdieniu,kasdieniu kelnaitems su juostele) po viena pakuote tai gal ir as juos isbandysiu,tas visas ipakavimas tikrai atrodo gerai ko gero jau vien del to kazkiek verta kainos,na nezinau nelabai tikiu reklamomis bet kai isbandysiu paziuresiu ar taip jau daro tuos vadinamus "stebuklus".
QUOTE(Kursuotoja @ 2010 08 27, 12:13)
As likau patenkita Gentle Day iklotais, paketu dar neteko naudoti, bet kai tik prireiks tai butinai isigysiu ir pameginsiu
Aš irgi dabar šiuos naudoju (ir net nebenoriu kitų) - tik kad brangoki
Labai smalsu, kiek jie kainuoja?