Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip papuošti tortus, pyragus ir kitus skanėstus

QUOTE(Itani @ 2009 01 31, 00:24)
Čia daug panašių yra. Nežinau, gal buvo jie čia rodyti  ax.gif Gal kam pravers idėjos  smile.gif Kai kurie -fantastika,kai kurie-nelabai apetitnai atrodo  biggrin.gif

http://englishrussia.com/?p=851

ogo wub.gif ,man tai siuvimo masina patiko ax.gif ,o jau darbelio kiek cia ideta blink.gif
Atsakyti
Klausykit, o tas pjuvis ten kur graziai padarytas, kazin negali but pakoreaguotas su kokiu photoshopu? g.gif na atleiskit, kad taip pasakiau, bet man tai atrdo neimanoma, taip ideliai atpjaut blush2.gif na bet vistik avieciu, tai gal neikisi su photoshopu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(rugiagele26 @ 2009 01 31, 10:27)
Klausykit, o tas pjuvis ten kur graziai padarytas, kazin negali but pakoreaguotas su kokiu photoshopu?  g.gif na atleiskit, kad taip pasakiau, bet man tai atrdo neimanoma, taip ideliai atpjaut  blush2.gif na bet vistik avieciu, tai gal neikisi su photoshopu biggrin.gif

viską galima su PS padaryti mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(lotute @ 2009 01 31, 10:36)
viską galima su PS padaryti  mirksiukas.gif

lotuliukas.gif va Jums ir issipresta dilema, kaip taip graziai atpjauti lotuliukas.gif atleiskit merginos, jei ka izeidziau, taip parasydama... unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Kauniete1 @ 2009 01 31, 01:50)
ogo wub.gif ,man tai siuvimo masina patiko ax.gif ,o jau darbelio kiek cia ideta blink.gif

Man tai skrynia su brangenybėmis ir čemodanas su pinigais ir dar butelis Trofimoff biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Itani: 31 sausio 2009 - 10:47
QUOTE(Itani @ 2009 01 31, 10:45)
Man tai skrynia su brangenybėmis ir čemodanas su pinigais  biggrin.gif

ten daug grožybių wub.gif
Atsakyti
doh.gif doh.gif doh.gif ....fotošopas , oi kaip aš nepagalvojau , mano dukra nuėjo balintis dantų su ZUM programa , sako " noriu tokių dantų " ir rodo foto iš žurnalo , stomotologė jai " tu , ką čia juk fotošopas , tokių tikrai nepadarysime ".....pardon , kad ne į temą ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Cipciukas @ 2009 01 31, 11:15)
doh.gif  doh.gif  doh.gif ....fotošopas , oi kaip aš nepagalvojau , mano dukra nuėjo balintis dantų su ZUM programa , sako " noriu tokių dantų " ir rodo foto iš žurnalo , stomotologė jai " tu , ką čia juk fotošopas , tokių tikrai nepadarysime ".....pardon , kad ne į temą  ax.gif

hihihi.gif
Atsakyti
QUOTE(diora @ 2009 01 31, 00:37)
rasiau korteles duomenis, patvirtinimas apie uzxsakyma atejo i email, taciau pinigai nenusiskaite ir jokio atgario is ju nesulaukiau kol kas  ax.gif

iš šios parduotuvės patvirtinimą turėtumėte gaut po kokios savaitėlės, ta prasme, nuskaičiuos pinigus mirksiukas.gif
Atsakyti
Gal kuri pamenat, kur cia galima pamatyti koki staciakampi torta, su antru aukstuku mazu, arba be jo g.gif
Atsakyti
user posted image

keliau nuorodą, o gavosi tuščia žinutė, nepažiūrėjau iš karto g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Saulėgrąža: 31 sausio 2009 - 17:23
QUOTE(Saulėgrąža @ 2009 01 31, 16:44)

g.gif tuscia zinute...
Atsakyti