Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip papuošti tortus, pyragus ir kitus skanėstus

QUOTE(Maikutee @ 2009 02 13, 14:14)
labuka mergaites  4u.gif  reik patarimo, noriu puosti tortuka su plakta greitinele, kaip manot kada geriau ar siandien papuosti ar rytoj? Tortukas  bus valgomas ryt, bijau kad man tie papuosimai is  grietineles neisbegtu...

Standiklio įdėkite į grietinėlę ir laikys mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Maikutee @ 2009 02 13, 14:14)
labuka mergaites  4u.gif  reik patarimo, noriu puosti tortuka su plakta greitinele, kaip manot kada geriau ar siandien papuosti ar rytoj? Tortukas  bus valgomas ryt, bijau kad man tie papuosimai is  grietineles neisbegtu...

Jei grietinele 36 % riebumo, jai tikrai nieko nenutiks blush2.gif stoves papuosimai labai gerai.
Atsakyti
Aciukas mergaites 4u.gif butent ir turiu 36 % riebumo, einu bandusiu puost, tikiuosi kad laikysis smile.gif
Atsakyti
Aš tai bailė esu, visada dedu dar standiklio biggrin.gif Nors, aki pagalvoji niekada dar nebuvau radus 36 proc grietinėlės g.gif
Atsakyti
QUOTE(rugiagele26 @ 2009 02 13, 15:28)
Jei grietinele 36 % riebumo, jai tikrai nieko nenutiks  blush2.gif stoves papuosimai labai gerai.

o jei 40 % blush2.gif ar čia jua ne grietinėle vadinama , o grietine rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(fishke @ 2009 02 13, 16:00)
o jei 40 %  blush2.gif ar čia jua ne grietinėle vadinama , o grietine  rolleyes.gif

o kur tokios matėt????? LT tikrai nėra blink.gif
Atsakyti
QUOTE(mamy5 @ 2009 02 13, 10:49)
Merginos padėkit(na aš pastoviai ateinu čia su prašymais  blush2.gif  )pavogiau idėją iš rusaičių    blush2.gif  atsiprintinau šitą paveikslėlį,iškirpau žmogiukus,na kaip ir trafaretą turiu.Tik va o kuom barstyti???Galvoju gal kakavos miltukais ar sukraus pudra,kaip manot??Ir kada tai daryt???Šnd sutepsiu tai kaip mano galvelė neša geriau barstyt rytoj ane?  user posted image  oi pamiršau pasakyt kad tortas Medutis

Tiek kakava ,tiek cukraus pudra tau sudreks.Geriau sutrupink kelis rudus sausainius ir per sieteli persijok,o balta tai as krakmola per sieteli barstau,o ant virsaus cukraus pudros,juk nereikia ten storo sluoksnio.
Atsakyti
Merginos reikia patarimo help.gif help.gif
ruosiausi daryti meduti rydienai,bet suluzo orkaites dureles,ir dabar niekaip negaliu issikepti torto lakstu doh.gif
gal kas gali imesti koki torciuko skanaus receptele,kur nereiktu kepti orkaitei lakstu?
Atsakyti
QUOTE(fishke @ 2009 02 13, 16:00)
o jei 40 %  blush2.gif ar čia jua ne grietinėle vadinama , o grietine  rolleyes.gif

grietinė ar grietinėlė tai ne pagal riebumą atpažįstamos tongue.gif grietinė - rauginta, o grietinėlė - ne. o riebumas abiejų visoks gali būt.
bet šiaip tai aš irgi sunkiai randu 36 grietinėlę...
Atsakyti
atsiprasau, kad ne i tema, bet kur galeciau nusipirkti toki maiseli su ivairiais atgaliai tortams puosti? kazin kokioj maximoj butu g.gif man visiskai kokio megejisko uztektu blush2.gif
Atsakyti
Tema uždaryta pasiekus maksimalų leidžiamą puslapių skaičių.
Atsakyti