Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip papuošti tortus, pyragus ir kitus skanėstus

QUOTE(GITALE @ 2009 01 28, 13:26)

----------
Nu pas mus vienai siunčia iš amerikos siuntas, tai sakė kad nemoka jokio muito, nes tas kas siunčia tai amerikoj ir sumoka mokestį siuntimo, o muito nėra, nebent nurodai anketoj kad siunti auksą , meno dirbinius. būtų įdomu su tuo muitu išsiaiškint  g.gif

Muito mokestis priklauso nuo tam tikros sumos,jei tu jos nevirsiji,moket muito mokescio nereikia.
Atsakyti
Nu tikėkimės dau nesvers, ir viskas bus gerai.
beje ji sakė kas iš amerikos siuntė grandinėlę auksinę ir ten buvo deklaracijoj pažymėta aukas tai muita teko jai mokėt tai buvo 120 lt
Atsakyti
QUOTE(aistukke @ 2009 01 28, 14:51)
muitas skaiciuojamas nuo prekes vertes+prekes siuntimo islaidos ax.gif
su muitais galima prasisukti tik tuo atveju,jei pardavejas sutinka invoice parasyti mazesne prekes verte,nei byvo moketa is tikruju ax.gif  su parasymu,kad siuntinys yra "gift" nieks jau senai neprasisuka,nes ant kiekvieno siuntinio buna parasyta "gift" muitininkai i tai nebekreipia jokio demesio smile.gif
Kalbu is savo patirties 4u.gif

Per pastaruosius kelis menesius (pradedant 2008 lapkriciu) is Statu atsisiunciau 2 siuntinius. Su abiem pardavejais pavyko susitarti, kad issiustu kaip "gift", ir jokiu muitu nemokejau, net i pasta atvykt nereikejo -- siuntinius tiesiai i namus pristate... Taip kad cia gal kiek per stipriai su tuo "niekas nebeprasisuka" mirksiukas.gif

(aaa, dabar supratau -- norejot pasakyt ne kad nieks siusdamas nebesutinka uzrasyt "Gift", o kad jei reikia muito, tai ir moki, nepaisant tu uzrasu? Kazkaip nesupratau minties is karto blush2.gif )
Papildyta:
QUOTE(GITALE @ 2009 01 28, 17:37)
Nu tikėkimės dau nesvers, ir viskas bus gerai.
beje ji sakė kas iš amerikos siuntė grandinėlę auksinę ir ten buvo deklaracijoj pažymėta aukas tai muita teko jai mokėt tai buvo 120 lt

Gitale, as suprantu jusu susirupinima muitu klausimu, turint omenyje, kad jus is tos parduotuves esate uzsakiusi papildoma preke. Taciau galiu is karto nuraminti, kad koks muitas bebutu, jis tikrai nebus toks, kaip jusu draugei uz auksine grandinele smile.gif Turint omeny, kad pati jusu preke yra uz ~2$ smile.gif
Papildyta:
Merginos, turiu jums dar toki klausimuka... blush2.gif Kurpiu cia toki grandiozini torta savaitgaliui. Jame numatytas zele sluoksnis, ir mastau dabar, kad butu itin skanu i ta zele ideti likeryje ismirkytu vysniu.

Tai stai klausimukas toks, gal esat kuri bandziusi deti ka nors alkoholinio i zele? Pati taip niekad nedariau, tad domina alkoholio - zeles saveika (ar nesugadins man tas likeriukas viso reikalo blush2.gif ).

Kitas variantas: o ka, jeigu jau sustingusi zele atsidurtu salia kito, labai alkoholinio, torto sluoksnio g.gif Kazin, nieko nenutiktu? g.gif

Is anksto labai dekoju uz nuomone blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Meian: 28 sausio 2009 - 17:09
Meian taip turejau omeny,kad jei siuntinio suma virsyja numatyta,tai bet kokiu atveju gausite muita,kad ir bus parasyta "gift" 4u.gif
Atsakyti
Meian, va čia Cipciukas buvo truputį rašius apie alkoholį želėje.
Atsakyti
QUOTE(RiMami @ 2009 01 28, 18:32)
Meian, va čia Cipciukas buvo truputį rašius apie alkoholį želėje.

Labai aciu, RiMami notworthy.gif Is karto jauciuosi ramiau mirksiukas.gif

Del to uzsakymo, tai ziuresim, kaip cia gausis su muitais. Man labiau rupi pats atsisiuntimas prekiu. Bendra suma, kuria turesiu sumoketi uz viska, beveik siekia keturzenkle... naktim dabar nemiegosiu, kad tik neprapultu niekas. g.gif Pardavejai siulo rinktis siuntima su draudimu, planuoju paprastyti bent kokio pigiausio draudimo... siuntimas truputi brangiau atsieis, bet manau, verta.

Yra kam buve, kad siuntiniai dingtu?
Atsakyti
QUOTE(Meian @ 2009 01 28, 18:34)
Labai aciu, RiMami  notworthy.gif Is karto jauciuosi ramiau mirksiukas.gif

Del to uzsakymo, tai ziuresim, kaip cia gausis su muitais. Man labiau rupi pats atsisiuntimas prekiu. Bendra suma, kuria turesiu sumoketi uz viska, beveik siekia keturzenkle... naktim dabar nemiegosiu, kad tik neprapultu niekas.  g.gif  Pardavejai siulo rinktis siuntima su draudimu, planuoju paprastyti bent kokio pigiausio draudimo... siuntimas truputi brangiau atsieis, bet manau, verta.

Oho, net beveik keturzenkle? blink.gif tai kiek ten perkanciu yra... blush2.gif tau medali reikia duot uz toki darba 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Cipciukas @ 2009 01 27, 19:26)
Tortas Nijolės vardinėm .

Dengtas mase su glocerinu ir gliukoze , cukrinės gėlytės .

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Atsakyti
QUOTE(Meian @ 2009 01 28, 18:34)

Jei siunciate siuntini,kurio verte yra tikrai nemaza,tai net neabejodami drauskite,nes siuntinys tikrai gali dingti. Plius dar ir musu mutines darbuotojai megsta pasiknisti po siuntinius ir paziureti ar jiems ko nors is ten nereikia doh.gif
Atsakyti
As irgi siulau padrausti,nes lietuviais as nepasitikiu,as keleta kartu siunciau,tai arba negaudavo arba puse daiktu tik gaudavo,daugiau neregistruotu nesiunciu.
Atsakyti
Oho blink.gif Man dar taip nebuvo, kad dingtu -- bet niekad nieko tokio didelio nesu siuntusi. Maniau, jei nera rizikos dideles, tai reiketu pataupyti merginu pinigelius ir apsieit be draudimo, bet jeigu viskas sitaip, tai butinai drausim blink.gif

Tikrai labai aciu uz komentarus 4u.gif
Atsakyti
ax.gif g.gif
nu geras
man vyras kaip tik penktadieni parveze kelias dezutes bigsmile.gif
ryt vaziuos pro sali, paziures, gal vel tures dazu .

QUOTE(Inočka @ 2009 01 27, 20:34)
detalus paaiskinimas
Papildyta:
Mergaites
Papuosimu 4-os temos pabaigoje rasete, kad Siauliuose yra imone LOMADIS, kuri prekiauja dazais ir kitais papuosimais. Siandien su jais kalbejau. Va koki atsakyma jie man atsiunte el. pastu:

Gaila, bet negalėsiu jums šiuo metu padėti dėl papuošimų. Kaip kalbėjome telefonu, mes priemonių piešimui ant konditerijos gaminių turėjome, bet paskutinius nupirko praeitą penktadienį. Tiek pieštukus, tiek masę skirtą dėti į tešlą mes tiekdavome didžiosiosioms MAXIMOMS. Dabar  turime pieniško ir tamsaus šokolado glazūras, marcipaninę masę bei birių papuošimų, pastaruosius norėtume parduoti greičiau, bei už mažesnę kainą. Schwartau produkcija mes prekiaujame, bet nežinau ar dar vešimės konkrečių Jūsų prašytų prekių.

Atsakyti
Labas rytas 4u.gif

Kazkaip jus cia uzvedete kalba apie pirkinius Lietuvoje, tai pamaniau, ir as pasidalinsiu keliais atradimais... ax.gif Viskas, apie ka kalbu, randasi vilniuje mirksiukas.gif

Taigi visu pirma, esu pamegusi tokia parduotuve VCUP pirmame aukste (vadinasi "gerduva", prekiauja visokiais indais ir virtuves rakandais). Ten visokiu esu isigijusi jau ne viena gera dalykeli virtuvei, kuri laikiau sunkiai aptinkamu. Beje, ta parduotuve VCUPe nedidele, pagrindine Gerduvos "bustine" yra Laisves prospekte.

Kiek zinau, si parduotuve turi filialus ir kituose miestuose. Siulyciau apsilankyt ju svetaineje (ten ir filialai bus surasyti, ir, svarbiausia, ten yra labai issamus prekiu katalogas ax.gif ).

Dar toks idomus momentas del kepimo formu -- jei ka domintu idomesnes formos vaikams, tai maximos bazej (Vilnietes tikrai turi ja zinot, cia ta, kur uz Gariunu, salia kelio i Kauna) maciau nemaza pasirinkima tokiu nematytu silikoniniu formu. Visokie disnejaus personazai (jei isivaizduojat ta kiski su morka ir jo draugus), princeses ir t.t. Tiesa, kainu neisidemejau, bet kazkodel esu isitikinusi, kad jos svyruoja tarp 40 - 50 LTL blush2.gif

Taip pat dar del sunkiau aptinkamu maisto produktu. Pagirsiu butinai Marks&Spencer'io parduotuveje Gedimino pr. 9 (iskart pasakysiu, kad kituose sios parduotuves filialuose, pvz, BIGe, maisto skyriaus nera). Sitoj parduotuvej man labai patinka prieskoniai (ka pirkau, buvo tikrai labai kokybiska; jie turi tikrai sunkiai Lietuvoje gaunamu prieskoniu asortimenta). Neapsakomai nudziugau ten radusi organisko vaniles ekstrakto savo kepiniams blush2.gif Taip pat ten yra nemazas pasirinkimas ivairiu paruostu naudojimui padazu, cia tiems atvejams, kai tingisi gaminti paciai (dauguma padazu desertiniai). Isbandziau pora padazu is ten (avietini ir kaledini, toki grietineles su brendziu) -- patiekiau su savo keptu varskes strudeliu, tai visi laizesi. Apskritai siulau ten pasidairyti ir i kitas prekes, labai idomus jau ju asortimentas.

Aaaa, dar tiesa, girdejau, kad tas sveicariskas sokoladas is Marks&Spencer ypac vertas demesio essen.gif

Dar Vilniuje Thomas Philipps turi gana idomu maisto prekiu skyriu (visokios uogienes, pabarstukai, zelatinos, na, zodziu, ilgai stovintys produktai). Didziausias idomumas tame, kad nemazai prekiu pigesnes, nei iprasta prekybos centruose.

O konkreciai del prieskoniu man patinka VCUP pirmame aukste pries maximos kasas esanti prieskoniu "salele". Tai, aisku, ne vienintele prieskoniu prekybos vieta Vilniuje, bet man kazkaip pasiseka ten visada gauti tai, ko noriu (visada turi nemalto kardamono, gero safrano, na, zodziu, prieskoniu smile.gif ).
Atsakyti