Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip papuošti tortus, pyragus ir kitus skanėstus

QUOTE(Masiania* @ 2009 02 13, 11:36)
ingriduska, thumbup.gif  Ypac su morengais wub.gif

Aš tai nemoku, bijau pati juos gaminti. Jie pas mane pirktiniia smile.gif mirksiukas.gif mirksiukas.gif Niekam nesakyk mirksiukas.gif
Atsakyti
Ot šaunuolė motera thumbup.gif thumbup.gif .....liuks darbai thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(ingriduska @ 2009 02 13, 10:41)
Aš tai nemoku, bijau pati juos gaminti. Jie pas mane pirktiniia smile.gif mirksiukas.gif  mirksiukas.gif Niekam nesakyk mirksiukas.gif

Tylesiu friends.gif kaip zeme dirol.gif hihihi.gif
Atsakyti
Merginos padėkit(na aš pastoviai ateinu čia su prašymais blush2.gif )pavogiau idėją iš rusaičių blush2.gif atsiprintinau šitą paveikslėlį,iškirpau žmogiukus,na kaip ir trafaretą turiu.Tik va o kuom barstyti???Galvoju gal kakavos miltukais ar sukraus pudra,kaip manot??Ir kada tai daryt???Šnd sutepsiu tai kaip mano galvelė neša geriau barstyt rytoj ane? user posted image oi pamiršau pasakyt kad tortas Medutis
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mamy5: 13 vasario 2009 - 12:51
i]Saldainių masė[/i]
detalus paaiškinimas su foto - saldainiu masė (Inočka)
komentaras (Inočka)

user posted image

user posted image

Kremas
detalus paaiškinimas su foto - kremas (rusų k.)

sakykit kaip padaryti tokia mase (is ko daroma) kuria apipintas torciukas
ir tortukai dengti tokia lygia mase tai is bezes daryta ?
aciukas uz atsakymus
Atsakyti
QUOTE(Cipciukas @ 2009 02 12, 22:20)
Palaukite , mergaitės , gal pas ją tas vadinamas vienkartinis  g.gif ....tas celofaninis , jis tai be jokių pribambasų  schmoll.gif ...o kodėl tu ten to kremo tiek pridedi  unsure.gif , dėk tiek kiek maždauk tau reikės , jei pritruks dasidėsi , o jų ne vieną reikia turėti  tongue.gif , tada vargo nebus , isidedi po truputi į kelis su skirtingais antgaliais , ir dirbi sau ramiai ....juk dasidėti lengviau nei iš jo iškrapštyti mirksiukas.gif  mirksiukas.gif

ne vienkartinis mano maiselis, va jis vatoks
user posted image
ir natgalius tokiu pirkau, jau buvau foto idejusi
user posted image
niu taiva ir nepatenkinta s baisiai tuo pirkiniu, sumokejau nu siuo momentu skaitau kad nemazai 33 litus ir ka, sudziukas tok gaunasi ir tiek. Man kai prisidedu daugiau kremo graziau issispaudzia, ne sjei pvz man reikia keliu dzibuku tai idek sauksta kremo ir neispausi ju graziai, nori nenori turi deti daugiaukremo, o kai antgali reikia pakeist ir tada prasideda visi cirkai. Va drauge nusipirko is senuku maiseli su antgaliias uz 7 lt, tik tiek kad jie plasmasiniai, ir pilnai gana, nu bet jau man kai p tokiai konditeriai kaip man, nu aisku Cipciukui su tokiais sugebejimais kaip jos toks perastas butu, bet man per akis tokio kaip is senuku. nu vienu zodziu as baisiia nepatenkinat tuo is arevitos.
Atsakyti
QUOTE(mamkaa @ 2009 02 13, 14:10)
ne vienkartinis  mano maiselis, va jis vatoks
ir natgalius tokiu pirkau, jau buvau foto idejusi

oi, tikrai labai nepatogus atrodo g.gif
čia jaučiu kaip kokiam pramoniniam naudojimui - daug maišiukų, visi su antgaliais ir po litrą kremo, tada be problemų cool.gif
Atsakyti
Labai gerai, kad iš kalbos išėjo apie tuos maišiukus, kaip tik norėjau klausti, bet kažkaip turbūt jau atsibodau su tais klausimais ir nerodymais foto (pas mus tortų valgytojų mažai, tai retai tenka gaminti- sugestų) lotuliukas.gif unsure.gif Tai biskį nedrįsau trukdyti, bet vat kaip gerai, kad žmogus parašo, jog š nusipirko- aš kaip tik iš arevitos norėjau pirkti doh.gif

bet nenoriu išmesti pinigų į balą, tai klausiu, koks konditerinis maišelis ir antgalių komplektas geriausi?- kur daugiausiai perka supermamos iš šio forumo?- na, kad lengvai spaustųsi kremas, ir kad būtų antgalių mažiems bokšteliams statyt, ir visokiems rašteliams ax.gif ?-parekomenduokit kokį rinkinuką, nes bijau nenaudojamą š nusipirkti doh.gif
Atsakyti
gal ir ne ssss tas mano pirktas maiselis, tik naudotis nemoku blush2.gif
Papildyta:
QUOTE(aistukke @ 2009 02 12, 15:04)

Ir dar kvailas klausimas,galima i torto lakstu mase deti tarkim raudono dazu,kad lakstai butu raudoni? blush2.gif  blush2.gif kaip cia:
user posted image

einu ir pabandysiu iskepti raudona biskvita tortui rytojaus dienai, ziuresiu kas gausis g.gif g.gif
Atsakyti
QUOTE(Masiania* @ 2009 02 13, 09:04)
g.gif  Sakyciau neteisinga maiselis.  Mano truputi kitoks - yra tokia fignia kuria ikisi i maiseli (ji kaip toks plasmasinis ziedas, kuris baigiasi sriegiu ir tik jis islenda is maiselio), o tada jau is isores pridedi norima antgali ir prisuki ji su dar vienu ziedeliu. ax.gif

Masania, kur pirkai savo maišelį?

Atsakyti
As naudoju toki pati vienkartini maiseli. Patogumo gal kiek truksta, kai reikia pakeist antgaliukus. Antra turiu, reikes pasinaudot cipsiuko rekomdendacija, imi kita ir nebelieka bedos). Ir gaunas man daug graziau nei su tais plasmasiniais (niu aisku moookytis ui dar kiek reikia). Bet pries tai turejau ta pigu pirkta is senuku (8 litai gal) su plasmasiniais antgaliukais. Keiscias jie superiskai gerai, atsuki ir vsio. Bet maisiukas buvo nepatogus spaust, slidus toks, ir suplyso man labai greitai unsure.gif
Zodziu patenkinta as savo pirkiniu ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Muske: 13 vasario 2009 - 14:09
labuka mergaites 4u.gif reik patarimo, noriu puosti tortuka su plakta greitinele, kaip manot kada geriau ar siandien papuosti ar rytoj? Tortukas bus valgomas ryt, bijau kad man tie papuosimai is grietineles neisbegtu...
Atsakyti