Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip papuošti tortus, pyragus ir kitus skanėstus

QUOTE(mamkaa @ 2009 02 12, 21:44)

Kadangi tema si apie tortu papuosima tai noriu pasisakyti apie konditerini maiseli skirta puosimui. Tai va ko as cia atejau, ogi atejau pasisakyti apie ta Arevitos konditerini maiseli.

g.gif Sakyciau neteisinga maiselis. Mano truputi kitoks - yra tokia fignia kuria ikisi i maiseli (ji kaip toks plasmasinis ziedas, kuris baigiasi sriegiu ir tik jis islenda is maiselio), o tada jau is isores pridedi norima antgali ir prisuki ji su dar vienu ziedeliu. ax.gif
Atsakyti
Palaukite , mergaitės , gal pas ją tas vadinamas vienkartinis g.gif ....tas celofaninis , jis tai be jokių pribambasų schmoll.gif ...o kodėl tu ten to kremo tiek pridedi unsure.gif , dėk tiek kiek maždauk tau reikės , jei pritruks dasidėsi , o jų ne vieną reikia turėti tongue.gif , tada vargo nebus , isidedi po truputi į kelis su skirtingais antgaliais , ir dirbi sau ramiai ....juk dasidėti lengviau nei iš jo iškrapštyti mirksiukas.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
As taip pat toki fokusa nusipirkus,kad net bijau pradeti... doh.gif Svirkstas.Antgaliai geri,metaliniai ir prisisuka ten viskas padoriai,bet kai reikes spausiti,tai...Su maisiuku manau daug patogesni,nes su tuo mano svirkstu ,tai taip gali purkstelet besistengdama,kad ojojoi koks sedevras gautusi doh.gif Rytoj bandysiu plikytos teslos ornamentus su juo daryti,tai parasyius kaip man nesiseke biggrin.gif
Einu jau miegelio.Siandien pasidariau plastelino,issikepiau sokoladini biskvita,pasidariau namine zele(pirma kart ,tai irgi klausimas kas gausis),kitus du sluoksius rytoj darysiu.Pavargau verysad.gif
Labanaktukas kepejeles ir patarejos 4u.gif
Atsakyti
AŠ papuošiau savo tortą pirmą kartą kažkiek žmoniškiau smile.gif
TA vat pasirodau, čia mano ketvirtas tortas smile.gif
JAu gautis pradeda:)
KOlegės kerta ir labai giria smile.gif
user posted image

Ir dar pyragas-tortas mano brangių vyro Sauliaus ir sūnaus Ugniaus vardadieniams:)
user posted image
Atsakyti
O jau virsutinis koks grazus wub.gif Is ko tie dzibukai g.gif
Atsakyti
QUOTE(laurindre @ 2009 02 13, 09:45)
O jau virsutinis koks grazus wub.gif Is ko tie dzibukai g.gif

Ačiū.
Čia pirktinis kremas ,tas iš IKI kur akcija, vanilinis . Į pieną suberi miltelius išplaki ir dar sviesto 100g įplaki. laikėsi .Vakar padariau šiandiena darban nešiau smile.gif
Atsakyti
ingriduska,labai grazus tortukai 4u.gif
O biskvitai is ko ir kuom pertepti?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dai'na: 13 vasario 2009 - 09:58
QUOTE(Dai'na @ 2009 02 13, 10:58)
ingriduska,labai grazus tortukai 4u.gif
O biskvitai is ko ir kuom pertepti?

Biskvitas Juodojo miško
3kiaušiniai, 150g cukraus,100g ištirpinto sviesto/margarino, 3a.š kakavos(dejau daugiau) ir 150 miltu.1a.š sodos ar kepimo miltelių
Perteptas tortas rududu+svietas 2 saujos riešutukų lazdyno graikinių mišinio.
Sluoksnis morengu+šokolado, ir vanilinis kremas iš pokelio:)
Širdelė tik rududu+svietas 2 saujos riešutukų lazdyno graikinių mišinio, apteptas vaniliniu kremu smile.gif
Atsakyti
saunus tortukai,ir tie kremai man skanus,maciau kad iki akcija jiem. smile.gif 4u.gif
Atsakyti
KAIP SKANIAI TORTUKAI ATRODO blink.gif bigsmile.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(JOLKA999 @ 2009 02 13, 11:16)
saunus tortukai,ir tie kremai man skanus,maciau kad iki akcija jiem. smile.gif  4u.gif

Acha pirkau IKI pardėj, man patiko kad patikimi jie smile.gif
Atsakyti
ingriduska, thumbup.gif Ypac su morengais wub.gif
Atsakyti