Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip papuošti tortus, pyragus ir kitus skanėstus

QUOTE(daividija @ 2009 02 12, 16:16)
galiu pasakyt,kad jis nebus toks skanus kaip su grietinele blush2.gif
raudonu dazu gali deti i sviesaus biskvito mase,tada jis paraudonuos mirksiukas.gif

Sakote nebus skanus,jei desiu sokoladini krema? g.gif doh.gif
hmz..tai ka dabar sumascius doh.gif ax.gif
Atsakyti
nu jau kai paklausiu dab blush2.gif tai nesijuokit bais garsiai lotuliukas.gif

tuos baltus papuošimus ( bokšteliai ) ant torto darot pačios ar čia kokia pirktinė purškiama grietinėlė g.gif

user posted image
Atsakyti
nesijuoksim garsiai, tik pakikensim hihihi.gif čia garsusis Cipciuko jo didenybė beze, o jei klystų tai tada iš manęs kikenkit lotuliukas.gif

jei beze per sunku, tai ganašas irgi laiko formas 4u.gif ir jį lengviau pagaminti 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Olesta @ 2009 02 12, 17:19)
nesijuoksim garsiai, tik pakikensim hihihi.gif čia garsusis Cipciuko  jo didenybė beze, o jei klystų tai tada iš manęs kikenkit lotuliukas.gif

jei beze per sunku, tai ganašas irgi laiko formas 4u.gif ir jį lengviau pagaminti 4u.gif

tada jau geriau grietinele... g.gif nes ganaso sako labai daug reik tortui apipilti...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo MAMICY: 12 vasario 2009 - 17:24
QUOTE(Olesta @ 2009 02 12, 18:19)
nesijuoksim garsiai, tik pakikensim hihihi.gif čia garsusis Cipciuko  jo didenybė beze, o jei klystų tai tada iš manęs kikenkit lotuliukas.gif

lotuliukas.gif
tai kokių pirktinių gatavų nebūn? mastau.gif ech....einu skaityt apie tą ganašą ( pirmą kart girdžiu ) hihihi.gif

o beze recepto pas Cipciuką temukėj ieškot ?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo fishke: 12 vasario 2009 - 17:24
Kiek žinau, dauguma daro pačios, naudodamos konditerinius maielius ar švirkštus, ir dažniausiai- iš bezė (baltyminio kremo). Purškiamos grietinėlės, su flakonu, statančiu tokius smulkius ir standžius bokštelius, bent jau LT aš nemačiau schmoll.gif O ir tie bokšteliai (jei jie ant viso torto, o ne tik krašteliai viršuje) dažniausiai ne iš grietinėlės, o iš bezė..
Atsakyti
QUOTE(fishke @ 2009 02 12, 17:22)
lotuliukas.gif
o beze  recepto pas Cipciuką temukėj ieškot ?

My Webpage
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo aistukke: 12 vasario 2009 - 17:34
QUOTE(fishke @ 2009 02 12, 17:22)
lotuliukas.gif
tai kokių pirktinių gatavų nebūn?    mastau.gif ech....einu skaityt apie tą ganašą ( pirmą kart girdžiu )  hihihi.gif

o beze  recepto pas Cipciuką temukėj ieškot ?

aš čia atėjusi tai visokių keiksmažodžių irgi išmokau, beze, ganašas, gyvenime tokių negirdėjau lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(aistukke @ 2009 02 12, 16:04)
Jeigu as kepsiu torto lakstus pagal meducio recepta,o krema desiu mokos torto? idomu galima sitaip?

Net ne skonio cia reikalas schmoll.gif Meducio lakstams kremas turi buti dregnas, kad jie susigertu ir suminkstetu, tai kad geriausia tinka, grietinele, grietine arba jogurtas su zeletina.
Jei kremas bus is pokeliu, lakstai bus tokio pat kietumo, kaip jus ir tepant, torto net normaliai atpjaut nepavyks.
Atsakyti
QUOTE(Cipciukas @ 2009 02 11, 22:32)
5 metų mergaitei , gimtadieniui , vidui ( ir po sukniale ) morenginis ......

user posted image o dar morenginis viduj... user posted image user posted image user posted image
Atsakyti
Nu nors paimk ir padaryk tą morenginį, kuo jie tokie ypatingi, kad visi taip alpėja dėl jų g.gif bet bijau, kad ne mano skrandžiui blush2.gif medutis tai man pats tas thumbup.gif
Atsakyti
oj ačiū mergiukai wub.gif kaip čia viskas operatyviai blush2.gif

aš tai visai pradedanti kepėja, tai klausimų nn "stojas" lotuliukas.gif o tas ganašas man kaip lavašas, tikrai nesisieja su kažkuom saldžiu hihihi.gif

darysiu "Margutį", tai tad gal su ta bz nesiterliot ( hm, o gal ne terlynė jos darymas ) g.gif
p.s. nu streikuoja man SM, kai kurių temų neatidaro , tarp jų kur aistukke davė beze nuorodą doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo fishke: 12 vasario 2009 - 18:04