Laba diena,
Tortų gamyboje esu visiška diletantė. Bet šį tortuką gaminau porą kartų, bet be papuošimų. Gal galėtumėt parekomenduot kaip nesudėtingai ir greit būtų galima jį papuošt, jei gaminsiu jį šį vakarą, o jau norėsiu vaišinti ryt ryte. Labai ačiū už kantrybę.
QUOTE(Cipciukas @ 2009 02 12, 10:16)
O man šitose gėlėse matosi tiksliai nekokybiška pudra , reikia naudoti DanSukker...joje įra dar ir krakmolo dėta , ji buna lygi ir švelni kaip aksomas ...o su namine ( sumalta ) nežinau nei kaip galima ką padaryti
tai kad dansuker ir buvo, ir persijota dar pora kartu... gal labiau perteklius pudros... (nors sveriau su svarstyklem tuos 350 g., bet gal zele saukstas koks mazesnis pas mane). poto dar siek tiek padrekinau, tai lapeliai zymiai lygesni gavosi, bet vistiek ne tokie, kokie turetu buti...
meian, aciu dabar nerodo nuotrauku. dar veliau paziuresiu.
QUOTE(daividija @ 2009 02 12, 11:08)
Oi cipciuk,vos neisgriuvau kai pamaciau,lele kaip gyva
kad man tokias rankas kaip jusu,tai tik puosciau ir daryciau tortus
kad man tokias rankas kaip jusu,tai tik puosciau ir daryciau tortus
....oi ta pati kuri nemoka puošti , nu žinai tu ir pasakai Daividija
Papildyta:
QUOTE(justina_r @ 2009 02 12, 11:08)
Cipciuk, jau jusu tortai tai nuostabus bet ar galit man pasakyt is kokios mases ta sijonuka padaret? Aciu
Su glicerinu ir gliukoze
Papildyta:
QUOTE(Delusion @ 2009 02 12, 11:23)
Laba diena,
Tortų gamyboje esu visiška diletantė. Bet šį tortuką gaminau porą kartų, bet be papuošimų. Gal galėtumėt parekomenduot kaip nesudėtingai ir greit būtų galima jį papuošt, jei gaminsiu jį šį vakarą, o jau norėsiu vaišinti ryt ryte. Labai ačiū už kantrybę.
...na kadangi esu jo kaip ir autorė , tai pasakysiu , kad jį yra sudėtingiau papuošti , nes dedasi želatina , bet užsuk į temą " Cipciuko receptai " ten kaip tik yra foto su širdelėm " Margutis "
QUOTE(Cipciukas @ 2009 02 12, 13:01)
....oi ta pati kuri nemoka puošti , nu žinai tu ir pasakai Daividija
Papildyta:
Su glicerinu ir gliukoze
Papildyta:
...na kadangi esu jo kaip ir autorė , tai pasakysiu , kad jį yra sudėtingiau papuošti , nes dedasi želatina , bet užsuk į temą " Cipciuko receptai " ten kaip tik yra foto su širdelėm
Papildyta:
Su glicerinu ir gliukoze
Papildyta:
...na kadangi esu jo kaip ir autorė , tai pasakysiu , kad jį yra sudėtingiau papuošti , nes dedasi želatina , bet užsuk į temą " Cipciuko receptai " ten kaip tik yra foto su širdelėm
Labai ačiū už nesudėtingą tortuką pradinukams Einu ieškot...
QUOTE(Cipciukas @ 2009 02 12, 11:44)
SU JUO REKIA DARYTI TAIP ....priglaudi prie pagrindo , spaudi ir laaaaabai staigiai keli 5 viršų , kitaip lieka tik bokšteliai ....arba beze buvo susicukraves cukrus , jis tau užkimšo skyliukes , su tokiais labai mažas skylutes turinčiais antgaliais , reikia beze labai atsakingai padaryti , be jokių nukrypimų į šalį , nes tos skylutės momentaliai užsikemša .
aciu cypciuk, kita kart darysiu beze atidziau, siandien paskambino ir dar viena meduti sestadienuiu uzsisake, jau 6 kaip papuost ji 18 gimtadienio proga
QUOTE(Migle79 @ 2009 02 11, 10:43)
labas rytas,
gal galite patarti, kaip ant trupiniais apibarstyto torto nupiešti ar užrašyti ką nors šokoladu? Bandžiau daryti, bet, kai šokoladas sustingo, mano "papuošimai" nukrito
gal galite patarti, kaip ant trupiniais apibarstyto torto nupiešti ar užrašyti ką nors šokoladu? Bandžiau daryti, bet, kai šokoladas sustingo, mano "papuošimai" nukrito
Cipciuk, gal jūs galite man patarti, kaip tai padaryti? Mačiau jums pavyko papuošti stačiakampį medaus tortą tokiu būdu (http://www.supermama.lt/forumas/index.php?showtopic=378104&st=0). Gal į šokoladą reikia ką nors įpilti, pvz. pieną?
QUOTE(Cipciukas @ 2009 02 11, 22:32)
5 metų mergaitei , gimtadieniui , vidui ( ir po sukniale ) morenginis ......
[Vidui medutis ......bus nešamas į darželį ....
[Vidui medutis ......bus nešamas į darželį ....
kokie groziai
QUOTE(Cipciukas @ 2009 02 11, 22:32)
Čia kažkas nežemiško
Galvoju valentino dienos proga MB padaryti "viengungio svajone"
Jis megsta slapius sokoladinius tortus,tai gal kas turi koki receptele?
Esu bandzius daryt pagal cipciuko duota recepta moka,bet man nepavyko neiskilo biksvitas
Papildyta:
Gal dar kas galvoja daryti ta svajone?
Papildyta:
Idejoms:
Jis megsta slapius sokoladinius tortus,tai gal kas turi koki receptele?
Esu bandzius daryt pagal cipciuko duota recepta moka,bet man nepavyko neiskilo biksvitas
Papildyta:
Gal dar kas galvoja daryti ta svajone?
Papildyta:
Idejoms:
Cipciuk labai puikūs tortukai
Jeigu as kepsiu torto lakstus pagal meducio recepta,o krema desiu mokos torto? idomu galima sitaip?
Ir dar kvailas klausimas,galima i torto lakstu mase deti tarkim raudono dazu,kad lakstai butu raudoni? kaip cia:
Ir dar kvailas klausimas,galima i torto lakstu mase deti tarkim raudono dazu,kad lakstai butu raudoni? kaip cia:
QUOTE(aistukke @ 2009 02 12, 14:04)
Jeigu as kepsiu torto lakstus pagal meducio recepta,o krema desiu mokos torto? idomu galima sitaip?
galiu pasakyt,kad jis nebus toks skanus kaip su grietinele
raudonu dazu gali deti i sviesaus biskvito mase,tada jis paraudonuos
Cipciuk,man tikrai taip nesigauna kaip jums,atrodo stengiuosi,bet ...nu as atgrubnage