Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip papuošti tortus, pyragus ir kitus skanėstus

Laba diena,

Tortų gamyboje esu visiška diletantė. Bet šį tortuką gaminau porą kartų, bet be papuošimų. Gal galėtumėt parekomenduot kaip nesudėtingai ir greit būtų galima jį papuošt, jei gaminsiu jį šį vakarą, o jau norėsiu vaišinti ryt ryte. Labai ačiū už kantrybę. 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Delusion: 12 vasario 2009 - 11:23
QUOTE(Cipciukas @ 2009 02 12, 10:16)
O man šitose gėlėse matosi tiksliai nekokybiška pudra , reikia naudoti DanSukker...joje įra dar ir krakmolo dėta , ji buna lygi ir švelni kaip aksomas wub.gif ...o su namine ( sumalta ) nežinau nei kaip galima ką padaryti unsure.gif

tai kad dansuker ir buvo, ir persijota dar pora kartu... g.gif gal labiau perteklius pudros... (nors sveriau su svarstyklem tuos 350 g., bet gal zele saukstas koks mazesnis pas mane). poto dar siek tiek padrekinau, tai lapeliai zymiai lygesni gavosi, bet vistiek ne tokie, kokie turetu buti...

meian, aciu 4u.gif dabar nerodo nuotrauku. dar veliau paziuresiu.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo MAMICY: 12 vasario 2009 - 11:39
QUOTE(daividija @ 2009 02 12, 11:08)
Oi cipciuk,vos neisgriuvau kai pamaciau,lele kaip gyva wub.gif  wub.gif
kad man tokias rankas kaip jusu,tai tik puosciau ir daryciau tortus blush-anim-cl.gif

karsta.gif karsta.gif karsta.gif ....oi ta pati kuri nemoka puošti , nu žinai tu ir pasakai Daividija doh.gif
Papildyta:
QUOTE(justina_r @ 2009 02 12, 11:08)
Cipciuk, jau jusu tortai tai nuostabus  wub.gif  bet ar galit man pasakyt is kokios mases ta sijonuka padaret?  blush2.gif  Aciu

Su glicerinu ir gliukoze smile.gif

Papildyta:
QUOTE(Delusion @ 2009 02 12, 11:23)
Laba diena,

Tortų gamyboje esu visiška diletantė. Bet šį  tortuką gaminau porą kartų, bet be papuošimų. Gal galėtumėt parekomenduot kaip nesudėtingai ir greit būtų galima jį papuošt, jei gaminsiu jį šį vakarą, o jau norėsiu vaišinti ryt ryte. Labai ačiū už kantrybę.  4u.gif

blush2.gif blush2.gif ...na kadangi esu jo kaip ir autorė , tai pasakysiu , kad jį yra sudėtingiau papuošti , nes dedasi želatina , bet užsuk į temą " Cipciuko receptai " ten kaip tik yra foto su širdelėm mirksiukas.gif" Margutis "
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Cipciukas: 12 vasario 2009 - 12:02
QUOTE(Cipciukas @ 2009 02 12, 13:01)
karsta.gif  karsta.gif  karsta.gif ....oi ta pati kuri nemoka puošti , nu žinai tu ir pasakai Daividija  doh.gif
Papildyta:
Su glicerinu ir gliukoze  smile.gif

Papildyta:
blush2.gif  blush2.gif ...na kadangi esu jo kaip ir autorė , tai pasakysiu , kad jį yra sudėtingiau papuošti , nes dedasi želatina , bet užsuk į temą " Cipciuko receptai " ten kaip tik yra foto su širdelėm  mirksiukas.gif

Labai ačiū už nesudėtingą tortuką pradinukams blush2.gif Einu ieškot...
Atsakyti
QUOTE(Cipciukas @ 2009 02 12, 11:44)
SU JUO REKIA DARYTI TAIP ....priglaudi prie pagrindo , spaudi ir laaaaabai staigiai keli 5 viršų , kitaip lieka tik bokšteliai  schmoll.gif ....arba beze buvo susicukraves cukrus , jis tau užkimšo skyliukes , su tokiais labai mažas skylutes turinčiais antgaliais , reikia beze labai atsakingai padaryti , be jokių nukrypimų į šalį , nes tos skylutės momentaliai užsikemša .

aciu cypciuk, kita kart darysiu beze atidziau, siandien paskambino ir dar viena meduti sestadienuiu uzsisake, jau 6 doh.gif kaip papuost ji 18 gimtadienio proga unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Migle79 @ 2009 02 11, 10:43)
labas rytas,

gal galite patarti, kaip ant trupiniais apibarstyto torto nupiešti ar užrašyti ką nors šokoladu? Bandžiau daryti, bet, kai šokoladas sustingo, mano "papuošimai" nukrito verysad.gif

Cipciuk, gal jūs galite man patarti, kaip tai padaryti? Mačiau jums pavyko papuošti stačiakampį medaus tortą tokiu būdu (http://www.supermama.lt/forumas/index.php?showtopic=378104&st=0). Gal į šokoladą reikia ką nors įpilti, pvz. pieną?
Atsakyti
QUOTE(Cipciukas @ 2009 02 11, 22:32)
5 metų mergaitei , gimtadieniui , vidui ( ir po sukniale ) morenginis ......

[Vidui medutis ......bus nešamas į darželį ....

kokie groziai bigsmile.gif thumbup.gif swoon.gif
Atsakyti
QUOTE(Cipciukas @ 2009 02 11, 22:32)
5 metų mergaitei , gimtadieniui , vidui ( ir po sukniale ) morenginis ......

user posted image

Čia kažkas nežemiško wub.gif wub.gif
Atsakyti
Galvoju valentino dienos proga MB padaryti "viengungio svajone" ax.gif
Jis megsta slapius sokoladinius tortus,tai gal kas turi koki receptele? smile.gif
Esu bandzius daryt pagal cipciuko duota recepta moka,bet man nepavyko schmoll.gif verysad.gif neiskilo biksvitas doh.gif
Papildyta:
Gal dar kas galvoja daryti ta svajone? 4u.gif
Papildyta:
Idejoms: 4u.gif
user posted image
Atsakyti
Cipciuk labai puikūs tortukai wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
Jeigu as kepsiu torto lakstus pagal meducio recepta,o krema desiu mokos torto? idomu galima sitaip?
Ir dar kvailas klausimas,galima i torto lakstu mase deti tarkim raudono dazu,kad lakstai butu raudoni? blush2.gif blush2.gif kaip cia:
user posted image
Atsakyti
QUOTE(aistukke @ 2009 02 12, 14:04)
Jeigu as kepsiu torto lakstus pagal meducio recepta,o krema desiu mokos torto? idomu galima sitaip?
Ir dar kvailas klausimas,galima i torto lakstu mase deti tarkim raudono dazu,kad lakstai butu raudoni? blush2.gif  blush2.gif kaip cia:
user posted image

galiu pasakyt,kad jis nebus toks skanus kaip su grietinele blush2.gif

raudonu dazu gali deti i sviesaus biskvito mase,tada jis paraudonuos mirksiukas.gif

Cipciuk,man tikrai taip nesigauna kaip jums,atrodo stengiuosi,bet ...nu as atgrubnage lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti