Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip papuošti tortus, pyragus ir kitus skanėstus

Cipciuk, darbeliai kaip iš pasakos wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(MAMICY @ 2009 02 10, 16:42)
cool.gif  cool.gif  cool.gif ura ura ura...
user posted image

tik klausimas dabar pasistojo del dziuvimo... as iskocioju delno dydzio gabaliuka ir kol isspaudziu formeles, tai tas gabaliukas ir apdziuna... taip turi buti  g.gif  kol nulipdziau rozes, tai tie isspausti jau ir sudziuvo... cia gal dar skystinti tesla?

ir dazai labai sunkiai maisosi... gal cia tik maniskiai?

ir dar jos toookios nu labai matines... taip turi buti?

Nuotraukoje gelyciu matosi cukraus pudros tokie lyg ir stambesni kristaliukai. Taip neturi buti... Vien del to mase buna nepakankamai elastinga, greit dziunanti ir trapi. Priezastis -- netinkama siam reikalui cukraus pudra (pvz., malta namie) arba cukraus p. perteklius g.gif

Esu idejusi savo darytu geliu nuotrauku, kur matosi viskas is labai labai arti, ten gerai matosi ir mases "lygumas", ir blizgumo lygis:
Nuotraukos 1
Nuotraukos 2

Kol dirbu su vienu mases gabaleliu, likusia mase laikau tvirtai suvyniojusi i maistine plevele. Ant virsaus dedu vos vos dregnoka ranksluosteli. Jokiu budu neleidziu masei tiesiogiai kontaktuot su dregme, nes po to jai reikes papildomai cukraus p., zodziu, issibalansuoja proporcijos.

QUOTE(draugietis @ 2009 02 11, 21:08)
Prasau, patarkite is savo patirties, kuri cukrine mase tortams dengti yra geriausia, rytoj darysiu torta "viengungio svajone" http://www.supermama...?...78104&st=24 pagal 1 ir 2 variantus, ir dar idomu is kokios baltos mases padaryta 1 varianto liemenele, ar ten baltas sokoladas istirpintas ir aplietas, ar kas? ir dar klausimelis, gal zinote kur Klaipedoj butu galima rasti konditeriniu dazu?  4u.gif  ax.gif

Zmogui, kuris dar nieko nera bandes ir nori 100% uztikrinto rezultato, siulyciau marcipanine mase. Viskam -- ir apdengimams, ir detalems daryti.

QUOTE(Cipciukas @ 2009 02 11, 23:32)
5 metų mergaitei , gimtadieniui , vidui ( ir po sukniale ) morenginis ......

Vidui medutis ......bus nešamas į darželį ....

Cipciuk wub.gif

QUOTE(Povila$ @ 2009 02 12, 00:33)
Isjunkit blica kaip fotkinat, taciau fotografuojamas objektas turi buti gerai apsviestas. O siaip tai tokia lengva, nemokama programele yra Picasa, kurios pagalba galima nuotraukas pakoreguoti ir tas blankias spalvas atstatyti mirksiukas.gif

O man butent tuo ir patinka siame forume esancios nuotraukos, kad jose nera apgaules ax.gif Ziurint i nuotraukas, galima isivaizduot realu vaizda, ir nera jokiu dirbtinai pridedu "pagrazinimu" ar "paryskinimu" 4u.gif
Atsakyti
Cipciuk, tortai... user posted image user posted image user posted image Nu ta lele... user posted image
Atsakyti
cypciuk, jusu tortam apibudinti nerandu zodziu blink.gif wub.gif thumbup.gif tik labai gero ir silto zmogaus rankos gali toki grozi kurti wub.gif
Atsakyti
Merginos ..... aciuks.gif aciuks.gif už ivertinimą .

Meian .....tai kad ji šitoj foto , kaip pakeista išėjo , o natūroj ji skaiščiai oranžinė.....kaip tie dažai iš tavo dažų paletės ( elektrik ) ......tai tokią foto tikrai reikėtų patvarkyti , atstatant viską į savo vietas , bet aišku ne dadėti per dauk schmoll.gif

O man šitose gėlėse matosi tiksliai nekokybiška pudra , reikia naudoti DanSukker...joje įra dar ir krakmolo dėta , ji buna lygi ir švelni kaip aksomas wub.gif ...o su namine ( sumalta ) nežinau nei kaip galima ką padaryti unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Cipciukas: 12 vasario 2009 - 10:17
cypciuk, bandziau savaitgali puosti torta su beze antgaliu kur zolyte daro, is pradziu man viskas gerai gavosi, bet puse torto apzoliavus antgalis pradejo kistis ir ne kirminus purksti o bokstelius, kodel taip gavos? g.gif mano torte su S raide matosi kad antra puse nobetokia kaip pirmoji, kazi ka padariau blogai? g.gif
Atsakyti
Cipciuk priimk didziausius sveikinimus ta lele kaip is katalogo kokio!!!! karsta.gif
Atsakyti
QUOTE(neramuole @ 2009 02 12, 10:19)
cypciuk, bandziau savaitgali puosti torta su beze antgaliu kur zolyte daro, is pradziu man viskas gerai gavosi, bet puse torto apzoliavus antgalis pradejo kistis ir ne kirminus purksti o bokstelius, kodel taip gavos? g.gif mano torte su S raide matosi kad antra puse nobetokia kaip pirmoji, kazi ka padariau blogai? g.gif

SU JUO REKIA DARYTI TAIP ....priglaudi prie pagrindo , spaudi ir laaaaabai staigiai keli 5 viršų , kitaip lieka tik bokšteliai schmoll.gif ....arba beze buvo susicukraves cukrus , jis tau užkimšo skyliukes , su tokiais labai mažas skylutes turinčiais antgaliais , reikia beze labai atsakingai padaryti , be jokių nukrypimų į šalį , nes tos skylutės momentaliai užsikemša .
Atsakyti
QUOTE(butke @ 2009 02 12, 00:20)
gal kas žino kiek bus šaukšteliu 10ml medaus 4u.gif
Cipciukai  tortai  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif  wub.gif

Du nubraukti šaukšteliai , jei ne , tai ne daugiau kaip pusantro šaukštelio schmoll.gif
Atsakyti
Oi cipciuk,vos neisgriuvau kai pamaciau,lele kaip gyva wub.gif wub.gif
kad man tokias rankas kaip jusu,tai tik puosciau ir daryciau tortus blush-anim-cl.gif
Atsakyti
QUOTE(Cipciukas @ 2009 02 11, 23:32)
5 metų mergaitei , gimtadieniui , vidui ( ir po sukniale ) morenginis ......

Cipciuk, jau jusu tortai tai nuostabus wub.gif bet ar galit man pasakyt is kokios mases ta sijonuka padaret? blush2.gif Aciu
Atsakyti
QUOTE(Cipciukas @ 2009 02 12, 12:01)
Du nubraukti šaukšteliai , jei ne , tai ne daugiau kaip pusantro šaukštelio  schmoll.gif

aciuks.gif aciuks.gif aciuks.gif aciuks.gif 4u.gif
Atsakyti