Cipciuk, darbeliai kaip iš pasakos
QUOTE(MAMICY @ 2009 02 10, 16:42)
ura ura ura...
tik klausimas dabar pasistojo del dziuvimo... as iskocioju delno dydzio gabaliuka ir kol isspaudziu formeles, tai tas gabaliukas ir apdziuna... taip turi buti kol nulipdziau rozes, tai tie isspausti jau ir sudziuvo... cia gal dar skystinti tesla?
ir dazai labai sunkiai maisosi... gal cia tik maniskiai?
ir dar jos toookios nu labai matines... taip turi buti?
tik klausimas dabar pasistojo del dziuvimo... as iskocioju delno dydzio gabaliuka ir kol isspaudziu formeles, tai tas gabaliukas ir apdziuna... taip turi buti kol nulipdziau rozes, tai tie isspausti jau ir sudziuvo... cia gal dar skystinti tesla?
ir dazai labai sunkiai maisosi... gal cia tik maniskiai?
ir dar jos toookios nu labai matines... taip turi buti?
Nuotraukoje gelyciu matosi cukraus pudros tokie lyg ir stambesni kristaliukai. Taip neturi buti... Vien del to mase buna nepakankamai elastinga, greit dziunanti ir trapi. Priezastis -- netinkama siam reikalui cukraus pudra (pvz., malta namie) arba cukraus p. perteklius
Esu idejusi savo darytu geliu nuotrauku, kur matosi viskas is labai labai arti, ten gerai matosi ir mases "lygumas", ir blizgumo lygis:
Nuotraukos 1
Nuotraukos 2
Kol dirbu su vienu mases gabaleliu, likusia mase laikau tvirtai suvyniojusi i maistine plevele. Ant virsaus dedu vos vos dregnoka ranksluosteli. Jokiu budu neleidziu masei tiesiogiai kontaktuot su dregme, nes po to jai reikes papildomai cukraus p., zodziu, issibalansuoja proporcijos.
QUOTE(draugietis @ 2009 02 11, 21:08)
Prasau, patarkite is savo patirties, kuri cukrine mase tortams dengti yra geriausia, rytoj darysiu torta "viengungio svajone" http://www.supermama...?...78104&st=24 pagal 1 ir 2 variantus, ir dar idomu is kokios baltos mases padaryta 1 varianto liemenele, ar ten baltas sokoladas istirpintas ir aplietas, ar kas? ir dar klausimelis, gal zinote kur Klaipedoj butu galima rasti konditeriniu dazu?
Zmogui, kuris dar nieko nera bandes ir nori 100% uztikrinto rezultato, siulyciau marcipanine mase. Viskam -- ir apdengimams, ir detalems daryti.
QUOTE(Cipciukas @ 2009 02 11, 23:32)
5 metų mergaitei , gimtadieniui , vidui ( ir po sukniale ) morenginis ......
Vidui medutis ......bus nešamas į darželį ....
Vidui medutis ......bus nešamas į darželį ....
Cipciuk
QUOTE(Povila$ @ 2009 02 12, 00:33)
Isjunkit blica kaip fotkinat, taciau fotografuojamas objektas turi buti gerai apsviestas. O siaip tai tokia lengva, nemokama programele yra Picasa, kurios pagalba galima nuotraukas pakoreguoti ir tas blankias spalvas atstatyti
O man butent tuo ir patinka siame forume esancios nuotraukos, kad jose nera apgaules Ziurint i nuotraukas, galima isivaizduot realu vaizda, ir nera jokiu dirbtinai pridedu "pagrazinimu" ar "paryskinimu"
Cipciuk, tortai... Nu ta lele...
cypciuk, jusu tortam apibudinti nerandu zodziu tik labai gero ir silto zmogaus rankos gali toki grozi kurti
Merginos ..... už ivertinimą .
Meian .....tai kad ji šitoj foto , kaip pakeista išėjo , o natūroj ji skaiščiai oranžinė.....kaip tie dažai iš tavo dažų paletės ( elektrik ) ......tai tokią foto tikrai reikėtų patvarkyti , atstatant viską į savo vietas , bet aišku ne dadėti per dauk
O man šitose gėlėse matosi tiksliai nekokybiška pudra , reikia naudoti DanSukker...joje įra dar ir krakmolo dėta , ji buna lygi ir švelni kaip aksomas ...o su namine ( sumalta ) nežinau nei kaip galima ką padaryti
Meian .....tai kad ji šitoj foto , kaip pakeista išėjo , o natūroj ji skaiščiai oranžinė.....kaip tie dažai iš tavo dažų paletės ( elektrik ) ......tai tokią foto tikrai reikėtų patvarkyti , atstatant viską į savo vietas , bet aišku ne dadėti per dauk
O man šitose gėlėse matosi tiksliai nekokybiška pudra , reikia naudoti DanSukker...joje įra dar ir krakmolo dėta , ji buna lygi ir švelni kaip aksomas ...o su namine ( sumalta ) nežinau nei kaip galima ką padaryti
cypciuk, bandziau savaitgali puosti torta su beze antgaliu kur zolyte daro, is pradziu man viskas gerai gavosi, bet puse torto apzoliavus antgalis pradejo kistis ir ne kirminus purksti o bokstelius, kodel taip gavos? mano torte su S raide matosi kad antra puse nobetokia kaip pirmoji, kazi ka padariau blogai?
Cipciuk priimk didziausius sveikinimus ta lele kaip is katalogo kokio!!!!
QUOTE(neramuole @ 2009 02 12, 10:19)
cypciuk, bandziau savaitgali puosti torta su beze antgaliu kur zolyte daro, is pradziu man viskas gerai gavosi, bet puse torto apzoliavus antgalis pradejo kistis ir ne kirminus purksti o bokstelius, kodel taip gavos? mano torte su S raide matosi kad antra puse nobetokia kaip pirmoji, kazi ka padariau blogai?
SU JUO REKIA DARYTI TAIP ....priglaudi prie pagrindo , spaudi ir laaaaabai staigiai keli 5 viršų , kitaip lieka tik bokšteliai ....arba beze buvo susicukraves cukrus , jis tau užkimšo skyliukes , su tokiais labai mažas skylutes turinčiais antgaliais , reikia beze labai atsakingai padaryti , be jokių nukrypimų į šalį , nes tos skylutės momentaliai užsikemša .
QUOTE(butke @ 2009 02 12, 00:20)
Du nubraukti šaukšteliai , jei ne , tai ne daugiau kaip pusantro šaukštelio
Oi cipciuk,vos neisgriuvau kai pamaciau,lele kaip gyva
kad man tokias rankas kaip jusu,tai tik puosciau ir daryciau tortus
kad man tokias rankas kaip jusu,tai tik puosciau ir daryciau tortus
QUOTE(Cipciukas @ 2009 02 11, 23:32)
5 metų mergaitei , gimtadieniui , vidui ( ir po sukniale ) morenginis ......
Cipciuk, jau jusu tortai tai nuostabus bet ar galit man pasakyt is kokios mases ta sijonuka padaret? Aciu
QUOTE(Cipciukas @ 2009 02 12, 12:01)
Du nubraukti šaukšteliai , jei ne , tai ne daugiau kaip pusantro šaukštelio