Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip papuošti tortus, pyragus ir kitus skanėstus

Tie jaroglifai , gali buti iš grietinėlės arba beze , patarsiu - beze daryti , ji baltesnė .....mase daryk kur ieina gliukozė ir glicerinas , jei jų neturi , daryk maniškę ( bet kur idėjau receptą nepamenu doh.gif ) .....na ta su kiaušinio baltimu ir aliejumi , išbandytas varijantas ir ne vieną kartą thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Cipciukas @ 2009 02 11, 21:13)
Tie jaroglifai , gali buti iš grietinėlės arba beze , patarsiu - beze daryti , ji baltesnė .....mase daryk kur ieina gliukozė ir glicerinas , jei jų neturi , daryk maniškę ( bet kur idėjau receptą nepamenu  doh.gif ) .....na ta su kiaušinio baltimu ir aliejumi , išbandytas varijantas ir ne vieną kartą  thumbup.gif

o ta grietinele paprasta daryti,o gal tiktu is cukrines mases privinioti?nes gliukozes ir glicerino tikrai neturiu, o su kiausinio baltymu zaliu tai nelabai norisi blush2.gif o kokia cukrine mase geriausia dengti tortams,gal patarsit ax.gif
Atsakyti
5 metų mergaitei , gimtadieniui , vidui ( ir po sukniale ) morenginis ......

user posted image

user posted image

Vidui medutis ......bus nešamas į darželį ....

user posted image

Papildyta:
QUOTE(draugietis @ 2009 02 11, 22:19)
o ta grietinele paprasta daryti,o gal tiktu is cukrines mases privinioti?nes gliukozes ir glicerino tikrai neturiu, o su kiausinio baltymu zaliu tai nelabai norisi  blush2.gif o kokia cukrine mase geriausia dengti tortams,gal patarsit  ax.gif

Gliukozė keičiama dirbtiniu medun ( vienas prie vieno ) , o glicerino gali ir visai nepilti , kitokių deje nėra schmoll.gif ....jei nori tokio kai foto idėta , turi riktis iš šitų dvieju .

Iš masės tikrai nepriviniosi ( nors gali bandyti ), išsiplak grietinėlę ir pro maaaaaža skylutę turintį antgalį paišyk ka tik nori .
Atsakyti

o jau grooooooooozis! NU TAS SU LELE KAZKAS FANTASTISKO,O TA SUKNIA IS KO,IS TOS JUSU ISRASTOS MASES g.gif ATRODO KAIP PAVEIKSLAS wub.gif
Atsakyti
AHA ....maniškė tongue.gif ....bet foto tik puse viso grožio liko , natūroje dar ryškiau ir gražiau ....atėjo paimti ir stovi , kai ibesta , sakau " gal kas negerai ?? " o ji " mano mergaitė nugrius kai pamatys " lotuliukas.gif
Atsakyti
KAIP JUS TORTA PERKELIAT ANT SERVETELES,SONUS JAU ANT JOS SU BEZU APDIRBAT,AR KAIP KITAIP g.gif ,AS SU BISKVITINIU VAKAR TUREJAU VARGO KOL IDEJAU I DEZUTE,MANIAU KAD JAU BUS SUDAS doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo JOLKA999: 11 vasario 2009 - 22:39
QUOTE(JOLKA999 @ 2009 02 11, 22:37)
KAIP JUS TORTA PERKELIAT ANT SERVETELES,SONU

blink.gif blink.gif ...kaip suprasti " šonu " ????......apdengiau mase ant padėklo , po to pakišau po tortu lopetėlė ir pakėlusi padėjau ant servetėlės , paskui lėle- tortą sutvarkiau ir vel su lopetėle užkėliau ant torto , tada jau viską kitą dariau .....o kaip tu juos uždedi ??? bigsmile.gif bigsmile.gif

O , kol rašiau tu pakeitei žinutę tongue.gif ...dabar aišku ko klausi ...aš jį aptepu ant paprasto padėklo , perkeliu ant servetėlės ir tada džibuoju ...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Cipciukas: 11 vasario 2009 - 22:46
NE,LKAUSIAU APIE TA ANTRA,KUR I DARZELI smile.gif
Atsakyti
Tas su lele tortas tai fantastika thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
Ačių Povilas , JOLKA999......bet darbo tai buvo tongue.gif ...pakankino jis mane .....
Atsakyti
QUOTE(Cipciukas @ 2009 02 12, 00:21)
Ačių Povilas , JOLKA999......bet darbo tai buvo tongue.gif ...pakankino jis mane .....

Tai as manau... tongue.gif Bet cia kaip sakoma is "nerealiu" tortu serijos buvo, oi apsidziaugs mergaite toki isvydusi bigsmile.gif
Atsakyti
Bet jis foto toks blankus unsure.gif , o taip tai ryškiai oranžinis wub.gif ...nemoku aš tų nuotraukų daryti doh.gif
Atsakyti