QUOTE(ANDRUTIS @ 2009 02 10, 09:15)
Cipciuk,Misko uoga Jus saunuoles
Cipciuk..skaiciau nemazai sokolado glajaus receptu tortui apipilti..gal galetumet savo yprasta buda parasyti ir butinai kiek % turi tureti sokoladas
,nes yra visokiu visokiausiu ,praeita karta pirkau 72% deliu darymui maisant su medum ir s.... gavos ,kieta ,kieta ,dadejau medaus,ziuresim kas gausis.
Visada naudoju paprastą " Karunos " juodaji ( ne kartujį ) , ant i plytelės ipilu
.....kad tik nesumeluoti , kokius 5 did . šaukštus vandens ( pienas arba grietinėlė ) , tik atminkite ...
mūsų šaukštų dydis tikrai skiriasi ...neišsigaskite jei jį sutraukia ( supuls ) traukite iš vandens vonelės ir smarkiai sukite kol jis vėl atsistatys į savo vietą , dapilkite puse šaukšto skysčio .
Papildyta:
QUOTE(šešėlis @ 2009 02 10, 09:34)
o kaip jaustis, kai masė visai padori, bet nieko iš jos išlipdyt nemoku?
kopūstais puošt tortų tai nesinori
o
formelių mažom gėlytėm neturiu... va ir stovi gražios masės šaldytuve
Nebūtinos formelės
, nusipieš - išsikirp - apipjauk ...va tau ir gėlytė ...aišku darbo daug daugiau , bet po truputi ir pasidarysi , vis geriau , nei stovinti masė šaldytuve
Sveikutė
kersiene .....kur randasi tavo foto ? ar jau patalpinai į albumėlį ?....parašysiu kaip idėti