Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip papuošti tortus, pyragus ir kitus skanėstus

butke
l

[SIZE=7]daividija,

NU,mergaites,mano paskutinis sedevras Boruzele

Olesta
Krokodylius ir tortukis....

AFYYYYGIETI, PAVARET.... EINA PEKLON KAIP GRAZu iR KAIP SKANU
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ingriduska: 08 vasario 2009 - 13:45
QUOTE(daividija @ 2009 02 08, 13:56)
user posted image

Tortas viduj Napoleonas,kepiau keliu dydziu lakstus,virsu aptepiau grietinele ir nusidaziau keliu spalvu marcipano,iskociojau ir apdengiau,viskas matosi,tikrai lengvai padariau,tik kiek nelygokas,nes plonai iskociota,jei buciau dejusi du sluoksnius,butu gavesi lygiai padengta,bet as ir taip nemegstu tos mases blush2.gif

blink.gif blink.gif blink.gif

thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
man tik lįsti į krūmus po akvadigi ir boružėlės, griūk negyvas, gaila net prapjauti būtų wub.gif Kas dar nekepėt su ananasais tortuko pagal Cipciuką, tai labai gaivus ir šlapias 4u.gif mums patiko bigsmile.gif
Atsakyti
klausimas del beze. "apcibukinau" beze visus torto sonus. geles ant virsaus ir dauguma cibuku sonuose liko kokias ir padariau, o va vienam sone, tai beveik issilyde... paveziojom mes ta torta truputi... ax.gif Tai va idomu ar cia del transportavimo tie cibukai issitiesino ar vistik nepakankamo tvirtumo beze? g.gif
Atsakyti
QUOTE(MAMICY @ 2009 02 08, 21:06)
klausimas del beze. "apcibukinau" beze visus torto sonus. geles ant virsaus ir dauguma cibuku sonuose liko kokias ir padariau, o va vienam sone, tai beveik issilyde... paveziojom mes ta torta truputi... ax.gif  Tai va idomu ar cia del transportavimo tie cibukai issitiesino ar vistik nepakankamo tvirtumo beze?  g.gif

Manau nepakako tvirtumo, taciau jeigu visur laikesi, o butet vienam sone ne - tai turbut nuo torto "issilyde". Na ta prasme gal is torto istekejo kakoks biskvito sulaistymas ar pan. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Povila$ @ 2009 02 08, 20:30)
Manau nepakako tvirtumo, taciau jeigu visur laikesi, o butet vienam sone ne - tai turbut nuo torto "issilyde". Na ta prasme gal is torto istekejo kakoks biskvito sulaistymas ar pan. smile.gif

tai kad tik sutepimas grietinele buvo smile.gif tiesiog idomu ateiciai, nes turiu dabar galvoje grand projekta ir biski butu gaila, jei jis nuteketu smile.gif

ir dar vat idomu. kazkada kazkas lyg snekejo, bet dabar aisku nebeatrasiu. pvz meducio lakstus sutepu grietinele. sonus irgi aptepti grietinele? pas mane vienam gale storesnis sluoksnis grietineles sone buvo. gal sakau cia tas storesnis sluoksnis ir nubego? g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo MAMICY: 08 vasario 2009 - 20:40
QUOTE(MAMICY @ 2009 02 08, 20:38)
tai kad tik sutepimas grietinele buvo smile.gif tiesiog idomu ateiciai, nes turiu dabar galvoje grand projekta ir biski butu gaila, jei jis nuteketu smile.gif

o grietinėlė irgi galėjo pamačyti, jei prie pat krašto pateko, Cipciukas kažkur rašė, kad negalima datepti iki kraštų, nes tada beze neatlaiko, graži, lengvai padengiama, bet jau lepūnėlė, tai šakės doh.gif
Atsakyti
QUOTE(daividija @ 2009 02 08, 12:56)

Daividija blink.gif blink.gif blink.gif NEREALIAI FANTASTIŠKAI NUOSTABUS ŠEDEVRAS wub.gif Mano dukra akių neatitraukia nuo tavo boružėlės wub.gif wub.gif wub.gif

Butke laaabai gražutis tortukas thumbup.gif O sakyk, kaip skonis ar pasiteisino - medutis su šokoladu bigsmile.gif

MAMICY, na kai aš dariau savo tą didelį tortą tai grietinėlės šonuose pas mane buvo daaaaug ir storai doh.gif taip jau gavosi tongue.gif (perteptas tortas per naktį stovėjo šaldytuve, sudrėko kaip priklauso), ryte ant tos grietinėlės lygiu sluoksniu (su peiliu) visą tortą šonus ir viršų aptepiau su beze (viršutinis lakštas, aišku nebuvo apteptas grietinėle, tik šonai). Nugi viskas laikėsi puikiausiai g.gif Bet aš aptepusi su beze niekad neskubu dėt į šaldytuvą - palaukiu, kol paviršius kiek apdžiūna (tiesą sakant šį kartą kai papuošiau tortas šaldytuvan net nebuvo pakliuvęs - papuošiau, iš kart išvežiau, po to prabuvo mokykloj klasėje iki šventės).
Man kartą buvo taip, kad vienam torto šone nučiuožė bezė - tortas tada buvo šaldytuve, o galinė šaldytuvo sienelė aprasojus - vat iš ten ir pagavo drėgmės doh.gif (o grietinėlė tada buvo nedatepta iki kraštų tikrai).
Čia tai faktas, kad tavo tortas drėgmės gavo iš kažkur - o grietinėlė pas tave buvo gerai išplakta? Šiaip tai Olesta teisingai viską sakė, kad geriau stengtis nedatept grietinėlės iki kraštų.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo RiMami: 08 vasario 2009 - 21:19
daividija, nereali boruzele, o kai pagalvoji, kad dar ir viduj labai skanus, tai is viso thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(RiMami @ 2009 02 08, 22:14)

Butke laaabai gražutis tortukas  thumbup.gif O sakyk, kaip skonis ar pasiteisino - medutis su šokoladu  bigsmile.gif

ačių tikrai pasiteisino 4u.gif man skanu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(RiMami @ 2009 02 08, 21:14)
Man kartą buvo taip, kad vienam torto šone nučiuožė bezė - tortas tada buvo šaldytuve, o galinė šaldytuvo sienelė aprasojus - vat iš ten ir pagavo drėgmės  doh.gif (o grietinėlė tada buvo nedatepta iki kraštų tikrai).

va sitas variantas laabai tiketinas. nes sutepiau is vakaro. idejau i saldytuva... zodziu turesim omeny ta beze lepuma. aciu uz patarimus
Atsakyti
Ai ....čia toks " tinginės napoleonas " blush2.gif ....su pirktine tešlyte blush2.gif .....bet dedu , kaip idėja papuošimui , padengta mase su gliukoze.....

user posted image

Daividija ...boružė superinė thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Cipciukas: 09 vasario 2009 - 07:49