Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip papuošti tortus, pyragus ir kitus skanėstus

QUOTE(Masiania* @ 2009 02 07, 20:11)
Olesta, tai nelaukit rytojaus, sian suvalgykit lotuliukas.gif

28 cm skersmens pilną skardą blink.gif blink.gif blink.gif numirsim, nebent išgraibysit tuojaus pat po gabaliuką hihihi.gif
Atsakyti
QUOTE(Olesta @ 2009 02 07, 20:16)
nebent išgraibysit tuojaus pat po gabaliuką hihihi.gif

as viena imu biggrin.gif essen.gif thumbup.gif
Atsakyti
Imkit imkit, toliau nebeskysta, laikosi kol kas taip kaip foto lotuliukas.gif
Atsakyti
olesta,kaip skaniai tortas atrodo thumbup.gif ,imu pora gabaliuku smile.gif
Atsakyti
ax.gif prašom, na bent jau sužinojau kiek cukraus 3 baltymams M dydžio reikia, naminiam vartojimui tiks ir toks, MB kai neišmano kaip turėjo būti, tai liko išsižiojęs virtuvės tarpdury hihihi.gif o krokodilas tai jam labai įtiko, reikės dažniau pakept ax.gif
Atsakyti
QUOTE(RiMami @ 2009 02 06, 17:37)
Ežerėli, labai gėlytės liux  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif ir kiek daug  pasidarei blink.gif

Na, o aš atnešu parodyt savo darbelį, skirtą šimtadienio šventei mokykloje, kuri šiuo momentu pačiame įkarštyje turėtų būt  ax.gif Kažko labai jaudinuosi, nes tai mano pirmas tortas, kurį ragaus ir vertis visai svetimi žmonės  doh.gif Tuo pačiu norėčiau labai padėkoti už pagalbą ir patarimus Cipciukui, o taip pat Meian už idėjas papuošimui user posted image Jūsų teismui tortas "Medutis"  user posted image

user posted image

user posted image

RiMami , Daividija .....(kitas pamiršau unsure.gif) ...ai Srove ....(dar kašką pamiršau unsure.gif ) ...na tas su S raide , ingriduska ....jus norite mane pribaikti doh.gif , tik vieną dienelę neprisėdau prie kompo , o čia tokie grožiai wub.gif wub.gif wub.gif ......prašau man valerijankes dvigubą dozę user posted image
Atsakyti
QUOTE(Olesta @ 2009 02 07, 20:16)
28 cm skersmens pilną skardą  blink.gif  blink.gif  blink.gif numirsim, nebent išgraibysit tuojaus pat po gabaliuką hihihi.gif

Tai virsutini sluoksni reikejo suvalgyt ir niekas niekur nebegtu hihihi.gif
Atsakyti
Svikutes 4u.gif bandysiu kepti mamai dvieju aukstu torta , ir iskilo problema maza, kaip ta antra auksta pritvirtinti kad jis nenuciuoztu? g.gif ar jis ir paprastai uzdejus laikos ? ir dar, kaip jus prie torto pritvirtinate gelytes kad jos gerai laikytusi? blush2.gif
Atsakyti
labukas rodau ir aš savo ''šedevra'' šokoladines rožes labai patiko daryti tik vat tas ganašas man nesigavo jis man niekai nesiplakė ir gana teko naudoti taip tai vos užteko doh.gif viduja Cipciuko medutis
user posted image
Atsakyti
QUOTE(butke @ 2009 02 08, 11:34)
labukas rodau ir aš  savo ''šedevra''

Kaip grazu wub.gif
Atsakyti
QUOTE(butke @ 2009 02 08, 12:34)
labukas rodau ir aš  savo ''šedevra''

bet tai kaaaaaip skaniai atrodo essen.gif toks valgomas valgomas essen.gif mmmmmm.... niam niam
eisiu ko nors saldaus ieškot biggrin.gif
Atsakyti
NU,mergaites,mano paskutinis sedevras Boruzele
user posted image

Tortas viduj Napoleonas,kepiau keliu dydziu lakstus,virsu aptepiau grietinele ir nusidaziau keliu spalvu marcipano,iskociojau ir apdengiau,viskas matosi,tikrai lengvai padariau,tik kiek nelygokas,nes plonai iskociota,jei buciau dejusi du sluoksnius,butu gavesi lygiai padengta,bet as ir taip nemegstu tos mases blush2.gif
Atsakyti