Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip papuošti tortus, pyragus ir kitus skanėstus

QUOTE(rugiagele26 @ 2009 02 07, 15:19)
Na merginos, as be zodziu...  blink.gif  blink.gif  blink.gif nevardinsiu jau net vardais, bet visu tortai grazuoliai  4u.gif  4u.gif  4u.gif

O Srove, puosei tuo paciu kremu, kaip viduj torto kremas?
Neramuole, o tos gelytes mazos, su antgaliais padarytos, ar cukrines?  ax.gif labai liuks  thumbup.gif (ale jei tu nuogaliu butu buve kaip planavai hihihi.gif )

zinok prasitare kad parsiveza drauge is vln, tai pabugau kad panele gali issigast parvesta i gudu kaima ir dar svingeriu tortu pavaisinta sunglasses2.gif
Atsakyti
QUOTE(rugiagele26 @ 2009 02 07, 15:19)
O Srove, puosei tuo paciu kremu, kaip viduj torto kremas?

Ne, neliko to kremo.Puosiau su visokiom nesamonem, tiksliau is likuciu, laselis grietineles, sausos grietineles, pieno,kavos, kakavos, brendziuko, pudros ir dar buvo like truputi balto is pokeliu, tai viska i kruva suverciau lotuliukas.gif ir isplakiau, gal todel man nejo normaliai ispusti juosteles, tai oro buvo, tai trukinejo, nu zinai samodelka lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(rugiagele26 @ 2009 02 07, 15:55)
O tu nori torta ja puosti? Ar morengus daryti? Nes jei tik puosti torta, tai nereik deti jos i orkaite..

morengus smile.gif noriu daryti mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(ssanta @ 2009 02 07, 16:35)
morengus  smile.gif noriu daryti  mirksiukas.gif

jau noriu pradėt, bet nežinau kiek jiems orkaitėj būt reikia, o kai tortą puoši beze tai papuoši ir dedi į šaldytuvą?O kiek turi stovėt maždaug, kad susitngų blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(ssanta @ 2009 02 07, 15:38)
morengus  smile.gif noriu daryti  mirksiukas.gif
Papildyta:

jau noriu pradėt, bet nežinau kiek jiems orkaitėj būt reikia, o kai tortą puoši beze tai papuoši ir dedi į šaldytuvą?O kiek turi stovėt maždaug, kad susitngų  blush2.gif

Palauk, as suieskosiu tau Cipciuko morengus, nes pati tai istisa morenga kepiau, tai ant 100 laipsniu dziovinau, apie tris valandas, viduriniam lygmeny. Bet morengiukus gal kitaip reikia g.gif

O kai papuosi torta beze, tai as palaikau truputi kambario temp., apdziusta graziai, tada i saldytuva dedu.

CIPCIUKO morengai

Mes siek tiek ne cia apie tai kalbam... reikia eit i Cipciuko tema arba saldzius receptus..
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rugiagele26: 07 vasario 2009 - 15:57
QUOTE(rugiagele26 @ 2009 02 07, 16:55)
Palauk, as suieskosiu tau Cipciuko morengus, nes pati tai istisa morenga kepiau, tai ant 100 laipsniu dziovinau, apie tris valandas, viduriniam lygmeny. Bet morengiukus gal kitaip reikia  g.gif

O kai papuosi torta beze, tai as palaikau truputi kambario temp., apdziusta graziai, tada i saldytuva dedu.

CIPCIUKO morengai

Mes siek tiek ne cia apie tai kalbam... reikia eit i Cipciuko tema arba saldzius receptus..

aha tai aš ir pasiskaitėjau, bet vistiek man klausimų iškilo nu jau padariau ją bet jau kiek terlionės doh.gif (gal, kad pirmas kartas), nu nieko lauksim kol išdžius biggrin.gif
Atsakyti
Suku galvą mergaitės kaip apipavidalinti ananasinį torčiuką, nes trupinių tai neliko schmoll.gif kremu jei puošiu, jau bus kremo per daug, grietinėlės neturiu, gal beze lipdyt? Bet bus balta, ot dilema, jaučiu puošiu kremu tik sviesto nebedėsiu, kad nebūtų riebu g.gif
Atsakyti
QUOTE(Olesta @ 2009 02 07, 18:19)
Suku galvą mergaitės kaip apipavidalinti ananasinį torčiuką, nes trupinių tai neliko schmoll.gif kremu jei puošiu, jau bus kremo per daug, grietinėlės neturiu, gal beze lipdyt? Bet bus balta, ot dilema, jaučiu puošiu kremu tik sviesto nebedėsiu, kad nebūtų riebu g.gif

gali burokėlių sulčių į bezę įdėt ir bus rožiniai papuošimai arba špinatų sulčių bus žali mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ssanta: 07 vasario 2009 - 17:44
QUOTE(ssanta @ 2009 02 07, 17:44)
gali burokėlių sulčių į bezę įdėt ir bus rožiniai papuošimai arba špinatų sulčių bus žali  mirksiukas.gif

aš bandžiau su morkų sultimis, NEIŠSIPLAKA fear.gif geriau jau rožinės cukraus pudros arba šokoladininės, tai bent gaminio nesugadinsiu:bigsmile: o dabar užrūpo, juk jeigu rašot, vadinasi žinot kad gaunasi, o kokiame etape tada tas sultis reikia įpilt, kokį kiekį, gal tikrai reikia eit beziuką išplakt, juolab, kad esu dariusi jau kelis kartus sėkmingai, tik ant kreminio paviršiaus patupdysiu aš jį, na jis su sviestu, tai neturėtų išsileisti bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Olesta: 07 vasario 2009 - 18:03
QUOTE(rakarma @ 2009 02 06, 21:38)
Noriu paklausti kaip galima naturaliai nudazyti cukrine mase ar saldainiu MARSHMALLOW mase be dazu (tarkim jei jos baltos)? Gal kas bandet. Man reiketu raudonos?

raudona, tai manau paprasčiasia spalva, raudonų sirupų pilna kiekvienam PC, o ir nuo naminės uogienės galima kiek nugręžt. tiesa, labai ryškiai raudona tai tikriausiai neišgaunama naturaliom priemonėm.
aš vakar baltą maršmelow masę dažiau mėtų sirupu. tai labai skani išėjo rolleyes.gif
QUOTE(rugiagele26 @ 2009 02 06, 22:36)
Ar Jums taip nebuna, kad atrodo, kad kitoms taip viskas greit ir nesunkiai pavyksta, o kai pati pradedi daryt, tai taip ir vargsti atrodo..  doh.gif man taip buna  lotuliukas.gif

kaip ten greit ar nesunkiai nežinau, bet man atrodo, kad va kitoms tai IŠEINA, o man tai NEIŠEINA cool.gif
bet aš kaip ir kai kurios kitos čia - apdairi, šeimai nerodau jūsų šedevrų biggrin.gif
QUOTE(ingriduska @ 2009 02 07, 11:32)
KAi man iki Jūsų kaip iki Šanchajaus basomis, tai man jie tobuli.

drinks_cheers.gif va va. aš irgi taip galvoju. kai lyginat padidinamąjį stiklą pasiėmę su Cipciuko ar su kokiu gerai nuPhotoShopintu hihihi.gif tai gal... nu bet taip gaaaaallll ir nėra tobula, bet va reiks man savo įdėt, kai nulipdysiu, tai geriau pasijausit biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo šešėlis: 07 vasario 2009 - 18:07
beziukas pavyko, tiesa kol kas albinosas hihihi.gif ant 3 L dydžio kiaušinių baltymų išviriau sirupą iš 205 g cukraus ir 5,5 šaukšto vandens thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
Pavykti tai pavyko, bet gi aš naiviai tikėdamasi, kad sviestinis vanilinis kremas izoliavo drėgmę, ne vietoj jį pritaikiau, taigi, kas liko iš mano puikiai pavykusio beze blush2.gif blush2.gif blush2.gif ot jaučia drėgmę, barometras blink.gif pamoką išmokau, kitas sykis bus geresnis blush2.gif blush2.gif blush2.gif
user posted image

išskydo mano beziukas nuo drėgnų biskvito lakštų lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif dabar izoliuotas, rytoj musjau bus košė makaliošė lotuliukas.gif

user posted image

sorry, bet foto ir vėl reikės spausti, norint padidinti blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Olesta: 07 vasario 2009 - 20:07
Olesta, tai nelaukit rytojaus, sian suvalgykit lotuliukas.gif
Atsakyti