Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip papuošti tortus, pyragus ir kitus skanėstus

QUOTE(daividija @ 2009 02 07, 13:00)
Cia mano vienas seniai darytas,

Nu sakes lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Tokius kurinius uzslepusi thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(daividija @ 2009 02 07, 12:00)
Nu bet tu ir saunuole,savam vartojimui taip graziai padarai thumbup.gif
As tai irgi tekst plekst,kad tik greiciau

thumbup.gif gerulis!!!
kas cia skundesi,kad nemoka tortu puost g.gif
ingriduska,tavo visai saunus tortukas,be to pati sakei,kad pradedanti,moterys po 10 ir daugiau metu puosia,jau rankos igudusios,apie Srove nekalbu,jos rankose viskas pavirsta menu thumbup.gif
AS irgi tokia nezgrabaila,nemoku kruopsciai papuosti,baibokus moku nulpidyt,bet visokius israitymus ir t.t.tai cia man irgi kaip iki menulio.
Svarbiausia,stengiates,mokotes ir vistiek gaunasi grazu,pasiziurekit parduotuvese,ne ka graziau padaryta.
user posted image

swoon.gif swoon.gif swoon.gif ploja.gif BE ZODZIU karsta.gif
Atsakyti
QUOTE(neramuole @ 2009 02 07, 10:07)

kaip tau taip pasiduoda mase lipinimam, man ji trukinejo, nejo sulipinti daliu, zodziu pravargau keleta valandu, ir is viso sumanymo tik viena zmogiuka padariau  doh.gif

Nu nezinau,man ta mase tai pati geriausia,minksta,sulimpa,va viskas is marcipano,ir as ten jokiu cukraus pudru nededu,gal pas jus ten kitokia parsiduoda,ar galit man nufotografuot ta vokiska aprasyma,ne lietuviska.
QUOTE(Srove @ 2009 02 07, 10:08)
Nu sakes lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif
Tokius kurinius uzslepusi thumbup.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif Koks cia kurinys,drauge vyrui gimtadienio proga dovanele norejo padaryt,is priekio graziau ziurejosi,paziuresiu gal rasiu nuotraukike lotuliukas.gif
QUOTE(ANDRUTIS @ 2009 02 07, 10:08)
swoon.gif  swoon.gif  swoon.gif  ploja.gif  BE ZODZIU karsta.gif

aciu,cia tik tas gabalas marcipano pavirtes mergike lotuliukas.gif
Atsakyti
pabandysiu veliau imest, dabar fotiko laikinai neturiu
Atsakyti
QUOTE(daividija @ 2009 02 07, 13:15)
is priekio graziau ziurejosi,paziuresiu gal rasiu nuotraukike lotuliukas.gif

O man is uzpakalio graziau ziurisi
laugh.gif hihihi.gif
Atsakyti
o man ir is uzpakalio ir is priekio ta motera grazi smile.gif
Atsakyti
QUOTE(ingriduska @ 2009 02 07, 13:18)
o man ir is uzpakalio ir is priekio ta motera grazi smile.gif

motera klasiska..galejo nufotografuot lipdimo eiga.. bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Srove @ 2009 02 07, 01:25)
As siandien ir pasidariau torciuka

Karaliskas tortukas wub.gif Ir visai gerai ikalei hihihi.gif

QUOTE(ingriduska @ 2009 02 07, 10:32)
NA JEIGU ČIA KREIVAS,

Ir ko tu cia varai ant savo tortuko? nono.gif Negrazu taip, jis isizeis ir nebedraugaus su tavim hihihi.gif Labai saunus jis thumbup.gif
QUOTE(neramuole @ 2009 02 07, 11:45)
as toki vakar sumestravau vienam zmoguciui, medutis su S raide  ax.gif

thumbup.gif tikrai S raidytes reikia

QUOTE(daividija @ 2009 02 07, 12:00)

clap_1.gif nereali damocka flirt.gif
Atsakyti
Na merginos, as be zodziu... blink.gif blink.gif blink.gif nevardinsiu jau net vardais, bet visu tortai grazuoliai 4u.gif 4u.gif 4u.gif

O Srove, puosei tuo paciu kremu, kaip viduj torto kremas?
Neramuole, o tos gelytes mazos, su antgaliais padarytos, ar cukrines? ax.gif labai liuks thumbup.gif (ale jei tu nuogaliu butu buve kaip planavai hihihi.gif )
Atsakyti
vaaau kokie čia grožiai, klausykit mergaitės šiandien pirmą kartą bandysiu daryti bezę, o sakykit kiek laiko maždaug ji turi būti orkaitėj? blush2.gif 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(ssanta @ 2009 02 07, 15:40)
vaaau kokie čia grožiai, klausykit mergaitės šiandien pirmą kartą bandysiu daryti bezę, o sakykit kiek laiko maždaug ji turi būti orkaitėj? blush2.gif  4u.gif

ir į kurią lentyną geriausia dėti?
Atsakyti
QUOTE(ssanta @ 2009 02 07, 14:43)
vaaau kokie čia grožiai, klausykit mergaitės šiandien pirmą kartą bandysiu daryti bezę, o sakykit kiek laiko maždaug ji turi būti orkaitėj? blush2.gif  4u.gif
Papildyta:

ir į kurią lentyną geriausia dėti?

O tu nori torta ja puosti? Ar morengus daryti? Nes jei tik puosti torta, tai nereik deti jos i orkaite..
Atsakyti
Pastebejau, kad daugiausia cia rasancios mergaites sokoladini ganasa naudoja tokiame pavidale:

user posted image

Na, o as ji panaudojau dar skysta:

user posted image
Atsakyti