Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip papuošti tortus, pyragus ir kitus skanėstus

QUOTE(ingriduska @ 2009 02 07, 12:10)
EINU SLĖPTIS, ESU VISIŠKA NESGRIBAILA sad.gif

Greit bek sleptis lotuliukas.gif , o tuoj gausi nuo manes lotuliukas.gif , sumane mat is manes pasitycioti lotuliukas.gif , as tuoj parodysiu, koks ''grazus'' torto pjuvis lotuliukas.gif , kad biski nusiramintum lotuliukas.gif

user posted image

O dabr galiu pasakyti kelis zodelius apie ta dzeusa biggrin.gif kaip man atrodo.O atrodo taip, kad as ji baigiu suryti blush2.gif .Kaip ir Daividija sake kremo mazoka, tai paskutinio biskvito, net nepjoviau ant virsaus, nes maciau, kad truks jo.Biskvitam sulaistyti sunaudojau 250ml. skyscio(spaudziau citrina i salstelejusi vandeni).Riesutu nedejau, nes norejosi tokio, kur kramtyti nereiktu lotuliukas.gif Ir i biskvita ir i krema sumazinau cukraus trecdaliu, nezinau, ar gerai padariau, bet dabar jis man pats tas, svelniai salstelejes, i krema dejau tris didelius saukstelius kavos ir pyliau 50 gr. brendzio ir truputi vanilino.Mano skonio receptoriams, tikra palaima lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Srove @ 2009 02 07, 11:26)

Srove nerealu doh.gif wub.gif taip noreciau gabalelio essen.gif
dievinu slapius tortus,o is foto matosi,kad taviskis slapias 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Srove @ 2009 02 07, 01:25)
As siandien ir pasidariau torciuka, cipciukas liepe biski ikalti, kad rankos nedrebetu, nius tai su draugike biskuti pasivaisinom, potam ejau torto Daividijos, Amadeuso biggrin.gif atsieit puosti, nu tai Cipciuko metodas nepasitvirtino lotuliukas.gif , arba biski padauginau lotuliukas.gif , nes gavosi viskas kreivai doh.gif  lotuliukas.gif
user posted image

bigsmile.gif kaip grazu..pasaka !
As tai visgi puosiau elementariausiais trupiniais ,nes is dvieju kartu beze nesigavo.Seima triuksma pakele,kai ryte pamate ,kad dar tortas nebaigtas..teko staigiai trupiniuku uzbarstyti ,bet nieko..turiu dar torto blynu,tad sekanti karta vel bandysiu smile.gif
Papildyta:
QUOTE(neramuole @ 2009 02 07, 10:54)
jei kiausiniai M dydzio trim baltymams imk 200g cukraus, o tada viska daryt kaip cypciukas rase, sekmes  mirksiukas.gif  as 10 kartu vargau kol supratau kad 120g tai jei kiausinis XL

doh.gif vat,vat,manieji M buvo..del to nieko man ir nesigavo
Atsakyti
QUOTE(ANDRUTIS @ 2009 02 07, 12:38)
bigsmile.gif  kaip grazu..pasaka !
As tai visgi puosiau elementariausiais trupiniais ,nes is dvieju kartu beze nesigavo.Seima triuksma pakele,kai ryte pamate ,kad dar tortas nebaigtas..teko staigiai trupiniuku uzbarstyti ,bet nieko..turiu dar torto blynu,tad sekanti karta vel bandysiu  smile.gif

As manau, kad su beze gal lengviau puosti, nei su kremu, nes man tas kremas trukinejo unsure.gif kazkaip ne kaip su juo man sekes, sekanti karta bandysiu su beziuku. 4u.gif
Atsakyti
as toki vakar sumestravau vienam zmoguciui, medutis su S raide ax.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(neramuole @ 2009 02 07, 11:45)
as toki vakar sumestravau vienam zmoguciui, medutis su S raide  ax.gif
user posted image

cool.gif tikrai su S raide lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(neramuole @ 2009 02 07, 12:45)
user posted image

MAN labai toks "PRikolnias", maniu jis labai dziugisn ir kels nuotaika visiems vakarelio dalyviams.
Vat ziuriu ir man patinka , . NEs tikrai liuks thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif

SROVE, kad ir kaip nor4tum susimenkinti, jis atrodo be proto viliojan2iai ir skaniai tongue.gif tongue.gif tongue.gif be be be .... thumbup.gif drinks_cheers.gif thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ingriduska: 07 vasario 2009 - 12:00
QUOTE(neramuole @ 2009 02 07, 12:45)

Koks zmogeliukas simpatukas, ar ne per daug toks tortas vienam zmoguciui
hihihi.gif Galetum ir man biski atpjauti ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Srove @ 2009 02 06, 23:25)
As siandien ir pasidariau torciuka, cipciukas liepe biski ikalti, kad rankos nedrebetu, nius tai su draugike biskuti pasivaisinom,

Nu bet tu ir saunuole,savam vartojimui taip graziai padarai thumbup.gif
As tai irgi tekst plekst,kad tik greiciau
QUOTE(neramuole @ 2009 02 07, 09:45)

thumbup.gif gerulis!!!
kas cia skundesi,kad nemoka tortu puost g.gif
ingriduska,tavo visai saunus tortukas,be to pati sakei,kad pradedanti,moterys po 10 ir daugiau metu puosia,jau rankos igudusios,apie Srove nekalbu,jos rankose viskas pavirsta menu thumbup.gif
AS irgi tokia nezgrabaila,nemoku kruopsciai papuosti,baibokus moku nulpidyt,bet visokius israitymus ir t.t.tai cia man irgi kaip iki menulio.
Svarbiausia,stengiates,mokotes ir vistiek gaunasi grazu,pasiziurekit parduotuvese,ne ka graziau padaryta.
Cia mano vienas seniai darytas,
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo daividija: 07 vasario 2009 - 12:04
QUOTE(Srove @ 2009 02 07, 12:59)
Koks zmogeliukas simpatukas, ar ne per daug toks tortas vienam zmoguciui
hihihi.gif Galetum ir man biski atpjauti ax.gif

aciu mergaites, tortas skirtas vienam zmogeliuikui kaip dovana o skanaus ji 11 doh.gif
Atsakyti
QUOTE(ingriduska @ 2009 02 07, 11:10)
Atsiprašau iš anksto visų, bet įkelsiu savo NESGRABAILA, tam kad tos kurioms "KREIVAI pasipuošia " tortai, pasimatytų jų TOBULUMAS ir skirtumas nuo tų kurios pradeda šį mokslą.
PRADINUKĖS TORTAS
user posted image

user posted image
Papildyta:
NA manau skirtumas akivaizdus.
Srovės tortas
user posted image
ir PRADINUKŲ TORTAS

user posted image
Papildyta:
EINU SLĖPTIS, ESU VISIŠKA NESGRIBAILA sad.gif

Ingriduska,

dar viena likimo drauge... fainuoliukas tavo tortukas... nemoku ir as puosti, bet gi stengiuosi... svarbu namiskiams nerodyti sito puslapio ir viskas thumbup.gif manieji vistiek mieliau valgo mano naminius ale tortus... juk mes stengiames , meile prifarsiruojam xixixixi ax.gif biggrin.gif o tuos kreivumus pacios ir tik tematom ..smile.gif
Atsakyti
user posted image
[/quote]

kaip tau taip pasiduoda mase lipinimam, man ji trukinejo, nejo sulipinti daliu, zodziu pravargau keleta valandu, ir is viso sumanymo tik viena zmogiuka padariau doh.gif
Atsakyti