Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip papuošti tortus, pyragus ir kitus skanėstus

QUOTE(Srove @ 2009 02 07, 01:25)
As siandien ir pasidariau torciuka, cipciukas liepe biski ikalti, kad rankos nedrebetu, nius tai su draugike biskuti pasivaisinom, potam ejau torto Daividijos, Amadeuso biggrin.gif atsieit puosti, nu tai Cipciuko metodas nepasitvirtino lotuliukas.gif , arba biski padauginau lotuliukas.gif , nes gavosi viskas kreivai doh.gif  lotuliukas.gif
user posted image

O as jau aplstu... doh.gif viešpatėliau koks grožis... thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif ar aš kada taip sugebėsiu... verysad.gif verysad.gif
Papildyta:
QUOTE(RiMami @ 2009 02 06, 17:37)
Ežerėli, labai gėlytės liux  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif ir kiek daug  pasidarei blink.gif

Na, o aš atnešu parodyt savo darbelį, skirtą šimtadienio šventei mokykloje, kuri šiuo momentu pačiame įkarštyje turėtų būt  ax.gif Kažko labai jaudinuosi, nes tai mano pirmas tortas, kurį ragaus ir vertis visai svetimi žmonės  doh.gif Tuo pačiu norėčiau labai padėkoti už pagalbą ir patarimus Cipciukui, o taip pat Meian už idėjas papuošimui user posted image Jūsų teismui tortas "Medutis"  user posted image

user posted image

user posted image

Rimami .... na be žodžių.... 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
[quote=Srove,2009 02 07, 02:25]
As siandien ir pasidariau torciuka, cipciukas liepe biski ikalti, kad rankos nedrebetu, nius tai su draugike biskuti pasivaisinom, potam ejau torto Daividijos, Amadeuso biggrin.gif atsieit puosti, nu tai Cipciuko metodas nepasitvirtino lotuliukas.gif , arba biski padauginau lotuliukas.gif , nes gavosi viskas kreivai doh.gif lotuliukas.gif

srove laabai grazus tortukas essen.gif kaip dabar pasivaisinciau gabaliuku, as ji irgi nusikopinus laukia grazuolis savo eiles ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Meian @ 2009 02 06, 16:55)
Na stai ji, marcipanine mase.

ačiukas, dabar žinosiu kaip atrodo biggrin.gif 4u.gif

QUOTE(RiMami @ 2009 02 06, 17:37)

aš apakus user posted image[

QUOTE(Srove @ 2009 02 07, 01:25)
As siandien ir pasidariau torciuka, cipciukas liepe biski ikalti, kad rankos nedrebetu, nius tai su draugike biskuti pasivaisinom, potam ejau torto Daividijos, Amadeuso biggrin.gif atsieit puosti, nu tai Cipciuko metodas nepasitvirtino lotuliukas.gif , arba biski padauginau lotuliukas.gif , nes gavosi viskas kreivai doh.gif  lotuliukas.gif
user posted image

thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
SROVE,RIMAMI,TORTAI thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Srove @ 2009 02 07, 02:25)
user posted image

NA JEIGU ČIA KREIVAS, tai tada aš juodaodė....
Viešpatie aš pasakysiu kad GALO NĖRA, kuo geriau daot tuo kritiškesnės sau esate.
KAi man iki Jūsų kaip iki Šanchajaus basomis, tai man jie tobuli.
Aišku matau skirtumus tarp tavojo ir RiMami ,Rugiageles, bet čia ir turi matytis ten jubiliejiniia tortai, o čia kokiai kuklesnei progai. Bet papuošimas man atrodo tikrai toks karališkas, toks ceremoniškas smile.gif

Merginos jūs jau nesikabinėkite prie savęs, o pasidžiaukite Dievo duotais sugebėjimais. PAsidžiaukite tuom kas mokate.....jei neišeina pažiūrėkit kai naujokės nemoka tongue.gif blink.gif blush2.gif
Atsakyti
Bandziau daryti beze pagal cipciuko duota recepta smile.gif
Kaip ir tikejausi nieko nesigavo doh.gif
Viskas vyko sklandziai iki tol,kol istirpinta cukru pradejau pilti i isplakta kiausinio baltyma doh.gif cukrus iskart pradejo stingi ir niekas neissimaise,gabalais tokiais suejo g.gif nesuprantu ka ne taip padariau g.gif
Atsakyti
QUOTE(aistukke @ 2009 02 07, 11:50)
Bandziau daryti beze pagal cipciuko duota recepta smile.gif
Kaip ir tikejausi nieko nesigavo doh.gif 
Viskas vyko sklandziai iki tol,kol istirpinta cukru pradejau pilti i isplakta kiausinio baltyma doh.gif  cukrus iskart pradejo stingi ir niekas neissimaise,gabalais tokiais suejo g.gif  nesuprantu ka ne taip padariau g.gif

jei kiausiniai M dydzio trim baltymams imk 200g cukraus, o tada viska daryt kaip cypciukas rase, sekmes mirksiukas.gif as 10 kartu vargau kol supratau kad 120g tai jei kiausinis XL
Atsakyti
QUOTE(neramuole @ 2009 02 07, 10:54)
jei kiausiniai M dydzio trim baltymams imk 200g cukraus, o tada viska daryt kaip cypciukas rase, sekmes  mirksiukas.gif  as 10 kartu vargau kol supratau kad 120g tai jei kiausinis XL

As dariau tik is vieno kiausinio baltymo,emiau 120g cukraus ax.gif
Bet as nesuprantu to proceso,kaip karsta istirpinta cukru,reikia pilti i isplakta kiausinio baltyma,tuo metu man tas cukrus bepilant ir maisant iskarto pradejo stingti,o ant mikserio sluoteles susidare lyg cukraus vata g.gif
Atsakyti
QUOTE(aistukke @ 2009 02 07, 10:58)
As dariau tik is vieno kiausinio baltymo,emiau 120g cukraus ax.gif 
Bet as nesuprantu to proceso,kaip karsta istirpinta cukru,reikia pilti i isplakta kiausinio baltyma,tuo metu man tas cukrus bepilant ir maisant iskarto pradejo stingti,o ant mikserio sluoteles susidare lyg cukraus vata g.gif

Cipciukas rekomendavo su vienu baltymu net neprasidėti mirksiukas.gif
Atsakyti
Atsiprašau iš anksto visų, bet įkelsiu savo NESGRABAILA, tam kad tos kurioms "KREIVAI pasipuošia " tortai, pasimatytų jų TOBULUMAS ir skirtumas nuo tų kurios pradeda šį mokslą.
PRADINUKĖS TORTAS
user posted image

user posted image
Papildyta:
NA manau skirtumas akivaizdus.
Srovės tortas
user posted image

ir PRADINUKŲ TORTAS

user posted image
Papildyta:
EINU SLĖPTIS, ESU VISIŠKA NESGRIBAILA sad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ingriduska: 07 vasario 2009 - 11:09
QUOTE(lotute @ 2009 02 07, 11:05)
Cipciukas rekomendavo su vienu baltymu net neprasidėti mirksiukas.gif

Hmz.. bet tai jus man paaiskinkit durnai doh.gif kaip isplakti ta cukru su baltymu tolygiai,kaip cukrus iskarto pradeda stingti? g.gif
Atsakyti
[quote=ingriduska,2009 02 07, 12:10]
Atsiprašau iš anksto visų, bet įkelsiu savo NESGRABAILA, tam kad tos kurioms "KREIVAI pasipuošia " tortai, pasimatytų jų TOBULUMAS ir skirtumas nuo tų kurios pradeda šį mokslą.
PRADINUKĖS TORTAS
nesikabinek tu prie savo tortuko, as kai pradejau nesugebejau net taip unsure.gif tikrai jis labai simpatiskas atrodo mirksiukas.gif
Atsakyti