Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip papuošti tortus, pyragus ir kitus skanėstus

durnas klausimas: o gal kuri bandėt į bezė pilti americolor dažus? blush2.gif

na, gal verdant cukraus sirupą, į jį kartu su vandeniu įpilti ir americolor dažų? kažin, kas būtų g.gif kadaise bandžiau su tais maksiminiais-tūtelėm, ir su sausų gėrimų milteliais dažyti - tai morengai abiem atvejais guminiai gavosi, ir nevalgomi- išmečiau verysad.gif

O gal vis tik americolor elgiasi kitaip, nepadaro gumos, neištižina? juk, dažų, įsivaizduoju nedaug reikia g.gif Labai noriu geltono-salotinio ar pan. bezo, tortui dengti bigsmile.gif Bet Cipciukas minėjo kažkada, kad sausi geriau tinka, bet kas būna įpylus skystų- neužsiminė, gal nebandė, o tų sausų gi taip sunku gaut- Vilniuje turbūt visai nėr doh.gif O gal bandyt kada per bielarusių staliukus kalvarijų turgaus pradžioje prasieiti, kur jos daug visokių smulkmenų parduoda- ten a seniau matydavau kažkokių miltelių, net ne švenčių metu- lyg sausų dažų g.gif

Atsakyti
Ežerėli, vajetau kiek liaupsių prirašei, man net gėda kažkaip pasidarė blush2.gif Jei ne bezė - tortas tikrai taip puošniai neatrodytų schmoll.gif O tais dzibukais daug ką užmaskuot galima mirksiukas.gif pvz., torto briaunos kampuotos - tikrai sunku būtų lygiai aptept - o su beze apdzibukini ir paslepi viską ir atrodo tada lyg lygu būtų lotuliukas.gif Atrodo, man pavyko susidraugaut ir su beze ir su cipciuko gėlyčių tešla thumbup.gif Taip, čia gėlytės pagal cipciuko receptą darytos iš pusės porcijos. Kai gera gėlyčių masė gaunasi - tai labai plonai ir iškočiot įmanoma mirksiukas.gif Pastebėjau skirtumą kaip diena ir naktis - reikia naudot pirktinę tą Dansuker cukraus pudrą, bandžiau ir su kavamale sumaltu cukrum ir su kitos firmos pudra teko kartą daryt - netas visiškai schmoll.gif
O va tos spiralės truputėlį per plonos buvo - nemažai jų sulaužiau į tortą besdama, na kokiu milimetriuku reikėjo storesnes daryt.
Ežerėli, kol nesutikau čia Cipciuko - nieko visiškai nieko nemokėjau schmoll.gif Tik dėka jos vertingiausių patarimų ir kai dar pačiai įdomu, kai bandai tai kada nors ir gaunas (gėlyčių tešla tik iš 3-io karto man pasidavė). O fantazijos pas mane nerasta verysad.gif bet va pažiūriu kur nors, ką nors pamatau ir bandau, bet dažniausiai gaunasi kaip gaunasi doh.gif

Rugiagele, taip iš šono tik atrodo, kad kitoms opa ir tortas bigsmile.gif Aš va dvi naktis tik po 3 val. miegojau, o su beze puošiau šiandien nuo 7.30 iki 12.30 doh.gif Tai va ne viskas taip lengvai pasiduoda kaip atrodo lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo RiMami: 06 vasario 2009 - 22:33
QUOTE(RiMami @ 2009 02 06, 18:37)
Na, o aš atnešu parodyt savo darbelį,

Nu tai ko dabar slepi tas akis lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif , kai toki grazuoli ir dar toki didziuli nulipdei wub.gif thumbup.gif Firminis tortukas thumbup.gif
Atsakyti
mergytes ..kodel man nesigauna beze..dedu 120 gr cukraus ir 3 s vandenuko vienam baltymui g.gif
Atsakyti
QUOTE(ANDRUTIS @ 2009 02 06, 23:45)
mergytes ..kodel man nesigauna beze..dedu 120 gr cukraus ir 3 s vandenuko vienam baltymui  g.gif

Na tai viska gerai dedi, o kas nesigauna butent? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Povila$ @ 2009 02 06, 22:53)
Na tai viska gerai dedi, o kas nesigauna butent? g.gif

dabar nelaukiau kol pageltonuos cukrus ,bet ipylus i baltyma jautesi cukraus granulytes ir aisku neissiplake ..nesuprantu,kaip zinoti ,kada cukrus gatavas .
Atsakyti
QUOTE(ANDRUTIS @ 2009 02 06, 23:56)
dabar nelaukiau kol pageltonuos cukrus ,bet ipylus i baltyma jautesi cukraus granulytes ir aisku neissiplake  ..nesuprantu,kaip zinoti ,kada cukrus gatavas .

Na nezinau kaip tau patarti... g.gif Jau forume viskas isdiskutuota kelis kart, as sirupa 2 baltymams verdu apie 7min ant didziausio galingumo. Neisivaizduoju kokios cukraus granulytes ten tau susidare, juk cukrus tikrai turejo istirpti bevirdamas... unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Povila$ @ 2009 02 06, 23:17)
Na nezinau kaip tau patarti... g.gif  Jau forume viskas isdiskutuota kelis kart, as sirupa 2 baltymams verdu apie 7min ant didziausio galingumo. Neisivaizduoju kokios cukraus granulytes ten tau susidare, juk cukrus tikrai turejo istirpti bevirdamas... unsure.gif

bandysiu dar karteli,jei nesigaus ..tada teks trupiniais tenkintis.Aciu uz kantrybe 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(ANDRUTIS @ 2009 02 07, 00:25)
bandysiu dar karteli,jei nesigaus ..tada teks trupiniais tenkintis.Aciu uz kantrybe  4u.gif

Nu va kaip tik Maximoj kiausiniams akcija, tai laikas mokytis lotuliukas.gif
Atsakyti
jei kiausiniai M dydzio tada trim baltymam bandyk imti 200g cukraus, juos uzpilti 5 v s salto vandens ir tada jau issivirus sirupa plakti, sekmes mirksiukas.gif
Atsakyti
As siandien ir pasidariau torciuka, cipciukas liepe biski ikalti, kad rankos nedrebetu, nius tai su draugike biskuti pasivaisinom, potam ejau torto Daividijos, Amadeuso biggrin.gif atsieit puosti, nu tai Cipciuko metodas nepasitvirtino lotuliukas.gif , arba biski padauginau lotuliukas.gif , nes gavosi viskas kreivai doh.gif lotuliukas.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Srove @ 2009 02 07, 01:25)
As siandien ir pasidariau torciuka, cipciukas liepe biski ikalti, kad rankos nedrebetu, nius tai su draugike biskuti pasivaisinom, potam ejau torto Daividijos, Amadeuso biggrin.gif atsieit puosti, nu tai Cipciuko metodas nepasitvirtino lotuliukas.gif , arba biski padauginau lotuliukas.gif , nes gavosi viskas kreivai doh.gif  lotuliukas.gif

Nu ir fainuolis torčiukas bigsmile.gif bigsmile.gif bigsmile.gif Viskas čiki thumbup.gif tau ar įkalus ar neįkalus viskas ganasi skanu, gražu ir įspūdinga wub.gif wub.gif wub.gif Taip, kad neabejok - metodas pasiteisino 100 proc. lotuliukas.gif Tuo Amadeusu ir aš mielai pasivaišinčiau - jis man užsifiksavo, kad greit padaromas lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo RiMami: 07 vasario 2009 - 02:40