durnas klausimas: o gal kuri bandėt į bezė pilti americolor dažus?
na, gal verdant cukraus sirupą, į jį kartu su vandeniu įpilti ir americolor dažų? kažin, kas būtų kadaise bandžiau su tais maksiminiais-tūtelėm, ir su sausų gėrimų milteliais dažyti - tai morengai abiem atvejais guminiai gavosi, ir nevalgomi- išmečiau
O gal vis tik americolor elgiasi kitaip, nepadaro gumos, neištižina? juk, dažų, įsivaizduoju nedaug reikia Labai noriu geltono-salotinio ar pan. bezo, tortui dengti Bet Cipciukas minėjo kažkada, kad sausi geriau tinka, bet kas būna įpylus skystų- neužsiminė, gal nebandė, o tų sausų gi taip sunku gaut- Vilniuje turbūt visai nėr O gal bandyt kada per bielarusių staliukus kalvarijų turgaus pradžioje prasieiti, kur jos daug visokių smulkmenų parduoda- ten a seniau matydavau kažkokių miltelių, net ne švenčių metu- lyg sausų dažų
Ežerėli, vajetau kiek liaupsių prirašei, man net gėda kažkaip pasidarė Jei ne bezė - tortas tikrai taip puošniai neatrodytų O tais dzibukais daug ką užmaskuot galima pvz., torto briaunos kampuotos - tikrai sunku būtų lygiai aptept - o su beze apdzibukini ir paslepi viską ir atrodo tada lyg lygu būtų Atrodo, man pavyko susidraugaut ir su beze ir su cipciuko gėlyčių tešla Taip, čia gėlytės pagal cipciuko receptą darytos iš pusės porcijos. Kai gera gėlyčių masė gaunasi - tai labai plonai ir iškočiot įmanoma Pastebėjau skirtumą kaip diena ir naktis - reikia naudot pirktinę tą Dansuker cukraus pudrą, bandžiau ir su kavamale sumaltu cukrum ir su kitos firmos pudra teko kartą daryt - netas visiškai
O va tos spiralės truputėlį per plonos buvo - nemažai jų sulaužiau į tortą besdama, na kokiu milimetriuku reikėjo storesnes daryt.
Ežerėli, kol nesutikau čia Cipciuko - nieko visiškai nieko nemokėjau Tik dėka jos vertingiausių patarimų ir kai dar pačiai įdomu, kai bandai tai kada nors ir gaunas (gėlyčių tešla tik iš 3-io karto man pasidavė). O fantazijos pas mane nerasta bet va pažiūriu kur nors, ką nors pamatau ir bandau, bet dažniausiai gaunasi kaip gaunasi
Rugiagele, taip iš šono tik atrodo, kad kitoms opa ir tortas Aš va dvi naktis tik po 3 val. miegojau, o su beze puošiau šiandien nuo 7.30 iki 12.30 Tai va ne viskas taip lengvai pasiduoda kaip atrodo
O va tos spiralės truputėlį per plonos buvo - nemažai jų sulaužiau į tortą besdama, na kokiu milimetriuku reikėjo storesnes daryt.
Ežerėli, kol nesutikau čia Cipciuko - nieko visiškai nieko nemokėjau Tik dėka jos vertingiausių patarimų ir kai dar pačiai įdomu, kai bandai tai kada nors ir gaunas (gėlyčių tešla tik iš 3-io karto man pasidavė). O fantazijos pas mane nerasta bet va pažiūriu kur nors, ką nors pamatau ir bandau, bet dažniausiai gaunasi kaip gaunasi
Rugiagele, taip iš šono tik atrodo, kad kitoms opa ir tortas Aš va dvi naktis tik po 3 val. miegojau, o su beze puošiau šiandien nuo 7.30 iki 12.30 Tai va ne viskas taip lengvai pasiduoda kaip atrodo
QUOTE(RiMami @ 2009 02 06, 18:37)
Na, o aš atnešu parodyt savo darbelį,
Nu tai ko dabar slepi tas akis , kai toki grazuoli ir dar toki didziuli nulipdei Firminis tortukas
mergytes ..kodel man nesigauna beze..dedu 120 gr cukraus ir 3 s vandenuko vienam baltymui
QUOTE(ANDRUTIS @ 2009 02 06, 23:45)
mergytes ..kodel man nesigauna beze..dedu 120 gr cukraus ir 3 s vandenuko vienam baltymui
Na tai viska gerai dedi, o kas nesigauna butent?
QUOTE(Povila$ @ 2009 02 06, 22:53)
Na tai viska gerai dedi, o kas nesigauna butent?
dabar nelaukiau kol pageltonuos cukrus ,bet ipylus i baltyma jautesi cukraus granulytes ir aisku neissiplake ..nesuprantu,kaip zinoti ,kada cukrus gatavas .
QUOTE(ANDRUTIS @ 2009 02 06, 23:56)
dabar nelaukiau kol pageltonuos cukrus ,bet ipylus i baltyma jautesi cukraus granulytes ir aisku neissiplake ..nesuprantu,kaip zinoti ,kada cukrus gatavas .
Na nezinau kaip tau patarti... Jau forume viskas isdiskutuota kelis kart, as sirupa 2 baltymams verdu apie 7min ant didziausio galingumo. Neisivaizduoju kokios cukraus granulytes ten tau susidare, juk cukrus tikrai turejo istirpti bevirdamas...
QUOTE(Povila$ @ 2009 02 06, 23:17)
Na nezinau kaip tau patarti... Jau forume viskas isdiskutuota kelis kart, as sirupa 2 baltymams verdu apie 7min ant didziausio galingumo. Neisivaizduoju kokios cukraus granulytes ten tau susidare, juk cukrus tikrai turejo istirpti bevirdamas...
bandysiu dar karteli,jei nesigaus ..tada teks trupiniais tenkintis.Aciu uz kantrybe
QUOTE(ANDRUTIS @ 2009 02 07, 00:25)
bandysiu dar karteli,jei nesigaus ..tada teks trupiniais tenkintis.Aciu uz kantrybe
Nu va kaip tik Maximoj kiausiniams akcija, tai laikas mokytis
jei kiausiniai M dydzio tada trim baltymam bandyk imti 200g cukraus, juos uzpilti 5 v s salto vandens ir tada jau issivirus sirupa plakti, sekmes
As siandien ir pasidariau torciuka, cipciukas liepe biski ikalti, kad rankos nedrebetu, nius tai su draugike biskuti pasivaisinom, potam ejau torto Daividijos, Amadeuso atsieit puosti, nu tai Cipciuko metodas nepasitvirtino , arba biski padauginau , nes gavosi viskas kreivai
QUOTE(Srove @ 2009 02 07, 01:25)
As siandien ir pasidariau torciuka, cipciukas liepe biski ikalti, kad rankos nedrebetu, nius tai su draugike biskuti pasivaisinom, potam ejau torto Daividijos, Amadeuso atsieit puosti, nu tai Cipciuko metodas nepasitvirtino , arba biski padauginau , nes gavosi viskas kreivai
Nu ir fainuolis torčiukas Viskas čiki tau ar įkalus ar neįkalus viskas ganasi skanu, gražu ir įspūdinga Taip, kad neabejok - metodas pasiteisino 100 proc. Tuo Amadeusu ir aš mielai pasivaišinčiau - jis man užsifiksavo, kad greit padaromas