Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip papuošti tortus, pyragus ir kitus skanėstus

QUOTE(ANDRUTIS @ 2009 02 06, 19:11)
atleiskit ,dar vienas klausimas  ,jei galima.Del rugsties,ar negalima butu spausti siek tiek citrinos? Ir dekoju .

Galima, bet jeigu esate "nepatyrusi kepejele" tai nerizikuociau... Geriau patarciau iberti citrinos rugsties wink.gif
Atsakyti
RiMamai tortas nuostabus. thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Povila$ @ 2009 02 06, 18:13)
Galima, bet jeigu esate "nepatyrusi kepejele" tai nerizikuociau... Geriau patarciau iberti citrinos rugsties wink.gif

kepejele kaip ir esu ,tik va pas jus uzsukusi tokiu puosybos elementu prisiziurejau,kad uffff.Laikas tobuleti ir man smile.gif .Cia kur gyvenu citrinos rugsties nera,todel ir planavau spaust siek tiek citrinos.Kuriuo momentu patartumet tai padaryti?
Atsakyti
QUOTE(ANDRUTIS @ 2009 02 06, 19:16)
kepejele kaip ir esu ,tik va pas jus uzsukusi tokiu puosybos elementu prisiziurejau,kad uffff.Laikas tobuleti ir man  smile.gif .Cia kur gyvenu citrinos rugsties nera,todel ir planavau spaust siek tiek citrinos.Kuriuo momentu patartumet tai padaryti?

Kai i baltymus buna supiltas visas sirupas ir beze jau beveik isplakta, tada ilasinti ir toliau plakti plakti plakti... smile.gif
Atsakyti
nusipirkau kažkokių išsipūtusių saldainių saldainių parduotuvėj (VCUPe), galvojau kad tai tiek maršmeloviniai... bet jie mikrobangėj neišsilydo į vientisą skystą masę g.gif
tai gal tada čia ne tokie? nors paveiskliuką jų čia kažkurioj temoj tikrai mačiau, o ir kažkas pasakojo, kad buvo baltų ir rožinų, bet pirko tik baltus g.gif ar čia aš susapnavau? kaip man dabar žinot, kas ne taip?
Atsakyti
QUOTE(Povila$ @ 2009 02 06, 18:29)
Kai i baltymus buna supiltas visas sirupas ir beze jau beveik isplakta, tada ilasinti ir toliau plakti plakti plakti... smile.gif

4u.gif bandysiu
Atsakyti
QUOTE(šešėlis @ 2009 02 06, 19:43)
nusipirkau kažkokių išsipūtusių saldainių saldainių parduotuvėj (VCUPe), galvojau kad tai tiek maršmeloviniai... bet jie mikrobangėj neišsilydo į vientisą skystą masę g.gif 
tai gal tada čia ne tokie? nors paveiskliuką jų čia kažkurioj temoj tikrai mačiau, o ir kažkas pasakojo, kad buvo baltų ir rožinų, bet pirko tik baltus g.gif ar čia aš susapnavau? kaip man dabar žinot, kas ne taip?

Vat vay aš irgi paveiksliuko noriu. Vakar pirkau kažkokius kaip beze ,na lyg kietas zefytas toks, 2 spalvos rožiniai ir balti stačiakampiai buvo, tai į pyrago pertepimą dėjau....tokie sunkiai pjaustosi.
Atsakyti
rimami oho tortukas blink.gif saunuole tu, tikiui kad greit bus sudorotas bigsmile.gif
Papildyta:
lipdant is tos marcipanines mases kaip reikia suklijuot dalis man neina galvos prilipinti prie kuno nors tu ka g.gif doh.gif
Atsakyti
klausykit, kas per iškasena yra ta 36 % grietinėlė, nei Panevėžy, nei Vilniaus Maximoje MB negavo schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(ingriduska @ 2009 02 06, 19:50)
Vat vay aš irgi paveiksliuko noriu. Vakar pirkau kažkokius kaip beze ,na lyg kietas zefytas toks, 2 spalvos rožiniai ir balti stačiakampiai buvo, tai į pyrago pertepimą dėjau....tokie sunkiai pjaustosi.

va radau foto. tiksliai tokie, kaip mano smile.gif
user posted image
ir žinokit, panika be reikalo biggrin.gif išmaišiau aš tuos zefyrus cool.gif
gerai, kad pažiūrėjau rusiškam puslapy, tai supratau, kad galima pieno įpilt ir nereik tikėtis, kad jie patys taip paprastai ištirps. pakaitinau, išsipūtė ir pyliau cukraus pudros šiek tiek. tada išsimaišė.
o pirmą kart aš juos tiesiog į karamelę sukepiau besistengdama ištirpdyt hihihi.gif
QUOTE(neramuole @ 2009 02 06, 19:53)
lipdant is tos marcipanines mases kaip reikia suklijuot dalis man neina galvos prilipinti prie kuno nors tu ka  g.gif  doh.gif

va priminei. turiu tos bjaurasties šaldytuve jau beveik du metus, reik eit išmest pagaliau biggrin.gif
aš tai pamenu kadaise, kai lipdžiau, tiesiog smeigiau per pilvą ir galvą dantų krapštuką
Atsakyti
Vau koks RiMami tortas blink.gif idealus blink.gif 4u.gif jokio brokelio bigsmile.gif
Atsakyti
Grazus visu darbeliai Super thumbup.gif thumbup.gif essen.gif
Atsakyti