Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip papuošti tortus, pyragus ir kitus skanėstus

QUOTE(RiMami @ 2009 02 06, 18:37)

Na, o aš atnešu parodyt savo darbelį, skirtą šimtadienio šventei mokykloje, kuri šiuo momentu pačiame įkarštyje turėtų būt  ax.gif

Na tikrai labai ispudingas tortas bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(RiMami @ 2009 02 06, 15:37)

Na, o aš atnešu parodyt savo darbelį, skirtą šimtadienio šventei mokykloje

na,jus cia pavarot su tais tortais,vienas uz kita grazesni thumbup.gif labai grazus!!!
Ech,darysiu ir as rytoj viena...
Atsakyti
Gal kuri nors man gali pasakyti kodel,kai pyliau istirpusi cukru i isplaktus baltymus man susikaramelizavo viskas t.y liko skystas baltymas ir daug karameliniu bumbuliuku.Dariau beze.
Ar visom is pirmo karto viskas gavosi? Zodziu,medutis stovi suteptas bet be jokios dekoracijos,reik kazka mastyt.
Atsakyti
QUOTE(ANDRUTIS @ 2009 02 06, 18:55)
Gal kuri nors man gali pasakyti kodel,kai pyliau istirpusi cukru i isplaktus baltymus man susikaramelizavo viskas t.y liko skystas baltymas ir daug karameliniu bumbuliuku.Dariau beze.
Ar visom is pirmo karto viskas gavosi? Zodziu,medutis stovi suteptas bet be jokios dekoracijos,reik kazka mastyt.

Kaip sakoma, per diena ir Maskvos nepastate lotuliukas.gif Man irgi nepavyko is pirmo karto turbut, jau neatsimenu... Jeigu gavosi karamele, per ilgai sirupa virei smile.gif
Atsakyti
QUOTE(RiMami @ 2009 02 06, 17:37)
Ežerėli, labai gėlytės liux  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif ir kiek daug  pasidarei blink.gif

Na, o aš atnešu parodyt savo darbelį, skirtą šimtadienio šventei mokykloje, kuri šiuo momentu pačiame įkarštyje turėtų būt  ax.gif Kažko labai jaudinuosi, nes tai mano pirmas tortas, kurį ragaus ir vertis visai svetimi žmonės  doh.gif Tuo pačiu norėčiau labai padėkoti už pagalbą ir patarimus Cipciukui, o taip pat Meian už idėjas papuošimui user posted image Jūsų teismui tortas "Medutis"  user posted image

user posted image

user posted image

wub.gif Nuostabus!!! Kokios Jus saunuoles.
Papildyta:
QUOTE(Povila$ @ 2009 02 06, 17:57)
Kaip sakoma, per diena ir Maskvos nepastate lotuliukas.gif Man irgi nepavyko is pirmo karto turbut, jau neatsimenu... Jeigu gavosi karamele, per ilgai sirupa virei smile.gif

maniau,kad per mazai g.gif .O jei tortuka toki ideciau i saldytuva ir tesciau menine dali rytoj? nebeturiu kiausiniu,reik iki parduotuves vaziuoti.
Atsakyti
Na, o aš atnešu parodyt savo darbelį, skirtą šimtadienio šventei mokykloje, kuri šiuo momentu pačiame įkarštyje turėtų būt  ax.gif

Jau taaaip liuksiskai viskas padaryta, kad net miela ziuret wub.gif Sunus tikriausiai skaiciuoja is koto isvirtusius abiturientus blush2.gif

Tuo pačiu norėčiau labai padėkoti už pagalbą ir patarimus Cipciukui, o taip pat Meian už idėjas papuošimui

Aciu, betgi tikrai nera uz ka... cia gal daugiau trigrasio pakaisiojimas, o ne patarimai buvo blush2.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(ANDRUTIS @ 2009 02 06, 19:00)
maniau,kad per mazai  g.gif .O jei tortuka toki ideciau i saldytuva ir tesciau menine dali rytoj? nebeturiu kiausiniu,reik iki parduotuves vaziuoti.

Zinoma, kad gali ji papuosti rytoj smile.gif Nuo to niekas nepasikeis.
Atsakyti
RiMami fantastiškas darbelis thumbup.gif o kaip tokio dydžio lakštus iškept blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Povila$ @ 2009 02 06, 18:01)
Zinoma, kad gali ji papuosti rytoj smile.gif Nuo to niekas nepasikeis.

aciu.
O del to istirpusio cukraus.Tai jis net ne gelsvos spalvos turi buti o visiskai baltas?
Atsakyti
QUOTE(ANDRUTIS @ 2009 02 06, 19:04)
aciu.
O del to istirpusio cukraus.Tai jis net ne gelsvos spalvos turi buti o visiskai baltas?

Taip, sirupas turi buti baltas, jeigu gavosi gelsvas, reiskia jau eme darytis karamele smile.gif
Atsakyti
QUOTE(RiMami @ 2009 02 06, 17:37)
Na, o aš atnešu parodyt savo darbelį, skirtą šimtadienio šventei mokykloje

Miu, ir ko tu ten slepies uz tuos sirdutes? g.gif Tortas nuostabus. Saunuole 4u.gif O kaip toki nesi? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Povila$ @ 2009 02 06, 18:06)
Taip, sirupas turi buti baltas, jeigu gavosi gelsvas, reiskia jau eme darytis karamele smile.gif

atleiskit ,dar vienas klausimas ,jei galima.Del rugsties,ar negalima butu spausti siek tiek citrinos? Ir dekoju .
Papildyta:
RiMami meduti kepei?
Atsakyti