Nu bandysiu dar daryti- jaučiu būsiu sugadinusi šokoladą. Bet kaip gaunasi be pudros, tai aš neįsivaizduoju, juk turėtų ištirpti O aš turbūt pavariau tos pudros nemažai, tai dabar trupa kai velnias.
Ačiū merginoms už atsakymus
QUOTE(svytejimas ezero dugne @ 2009 02 05, 20:56)
Nu bandysiu dar daryti- jaučiu būsiu sugadinusi šokoladą. Bet kaip gaunasi be pudros, tai aš neįsivaizduoju, juk turėtų ištirpti O aš turbūt pavariau tos pudros nemažai, tai dabar trupa kai velnias.
be pudros reikai apie para saldytuve laikyti, o poto geriausia per maiseli jas lipinti, bet man nesigavo, is kart jos labai tirpo, tai as truputi pudros dadedu tada lipdau
Papildyta:
mergaites ar esat kuri is musu pardese parduodamos marcipanines mases lipdyti kokius zmogeliukus ar baibokiukus, kazi ar lengvai lipinasi?
QUOTE(rugiagele26 @ 2009 02 05, 13:59)
bijau ka pasakyt, nes padariau kai ka blogai... laukiu dabar rezultato... ka tik viskas butu gerai...
As apstulbusi,tiesiog pasakiskai grazus tortas.
Dabar tau teks bizniuka sukt,kept tortus
QUOTE(laurindre @ 2009 02 05, 19:20)
Man treciadieniui reikia :mirksiukas:Gali ir sugesti As irgi nemegstu sausu tortu Jauciu, reiks man paciai meduti lipdyti
jaučiu, gausi atvaryt į svečius ir šeštadienį kartu lipinsim , gal kasnors gausis
Tai kad isvaziuoju rytoj visam savaitgaliui
QUOTE(laurindre @ 2009 02 05, 20:53)
Tai kad isvaziuoju rytoj visam savaitgaliui
tai ką norit mane vieną pačią ant ledo palikt , o jau galvojau dviems bus smagiau
Dar karta dekoju, merginos, uz torto ivertinima...
O čia įdėsiu ką seniau nuveikiau, kad neatrodytų, jog nieko neveikiu, o tik klausinėju ir plepu Čia yra ir pirmosios mano rožytės, kai kas ir aplūžę nuo avarijų spintelėje Žinoma, už nedailų, cukraus pudra apibarstytą pateikimą atsiprašau, o ir iki forumiečių šedevrų man kaip pėsčiai iki mėnulio, ale įdedu, kad linksmiau būtų
Čia viskas blyšku, nes dažų neturėjau, tai naudojau viską kas po ranka- oranžinė spalvą- gavosi iš tų margų maršmalousų, rožinė- su burokų sultimis, bordinė- su sausų gėrimų milteliais, o melsva-iš melsvų maksiminių dažų likučių. Tačiau jau užsisakiau dažų, tai ketinu pasitaisyti
Čia viskas blyšku, nes dažų neturėjau, tai naudojau viską kas po ranka- oranžinė spalvą- gavosi iš tų margų maršmalousų, rožinė- su burokų sultimis, bordinė- su sausų gėrimų milteliais, o melsva-iš melsvų maksiminių dažų likučių. Tačiau jau užsisakiau dažų, tai ketinu pasitaisyti
QUOTE(svytejimas ezero dugne @ 2009 02 05, 22:15)
nu man tai grazu labai
QUOTE(julijajus @ 2009 02 05, 21:19)
nu man tai grazu labai
ir dar drįsta kuklintis
EZERELI,LABAI GRAZIOS GELYTES,NORS MATAU NEVISAS,ISSITAMPE PUSLAPIUKAS