Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip papuošti tortus, pyragus ir kitus skanėstus

Nu bandysiu dar daryti- jaučiu būsiu sugadinusi šokoladą. Bet kaip gaunasi be pudros, tai aš neįsivaizduoju, juk turėtų ištirpti blink.gif O aš turbūt pavariau tos pudros nemažai, tai dabar trupa kai velnias.

Ačiū merginoms už atsakymus 4u.gif

Atsakyti
QUOTE(svytejimas ezero dugne @ 2009 02 05, 20:56)
Nu bandysiu dar daryti- jaučiu būsiu sugadinusi šokoladą. Bet kaip gaunasi be pudros, tai aš neįsivaizduoju, juk turėtų ištirpti blink.gif O aš turbūt pavariau tos pudros nemažai, tai dabar trupa kai velnias.

Ačiū merginoms už atsakymus 4u.gif

be pudros reikai apie para saldytuve laikyti, o poto geriausia per maiseli jas lipinti, bet man nesigavo, is kart jos labai tirpo, tai as truputi pudros dadedu tada lipdau
Papildyta:
mergaites ar esat kuri is musu pardese parduodamos marcipanines mases lipdyti kokius zmogeliukus ar baibokiukus, kazi ar lengvai lipinasi? g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo neramuole: 05 vasario 2009 - 20:36
QUOTE(rugiagele26 @ 2009 02 05, 13:59)
karsta.gif bijau ka pasakyt, nes padariau kai ka blogai... laukiu dabar rezultato... ka tik viskas butu gerai... karsta.gif

As apstulbusi,tiesiog pasakiskai grazus tortas. thumbup.gif
Dabar tau teks bizniuka sukt,kept tortus lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(laurindre @ 2009 02 05, 19:20)
Man treciadieniui reikia :mirksiukas:Gali ir sugesti lotuliukas.gif  As irgi nemegstu sausu tortu schmoll.gif Jauciu, reiks man paciai meduti lipdyti doh.gif

jaučiu, gausi atvaryt į svečius g.gif ir šeštadienį kartu lipinsim bigsmile.gif , gal kasnors gausis hihihi.gif
Atsakyti
Tai kad isvaziuoju rytoj visam savaitgaliui doh.gif
Atsakyti
QUOTE(laurindre @ 2009 02 05, 20:53)
Tai kad isvaziuoju rytoj visam savaitgaliui doh.gif

tai ką norit mane vieną pačią ant ledo palikt blink.gif, o jau galvojau dviems bus smagiau blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lotute: 05 vasario 2009 - 20:57
Dar karta dekoju, merginos, uz torto ivertinima... blush-anim-cl.gif
Atsakyti
O čia įdėsiu ką seniau nuveikiau, kad neatrodytų, jog nieko neveikiu, o tik klausinėju ir plepu lotuliukas.gif Čia yra ir pirmosios mano rožytės, kai kas ir aplūžę nuo avarijų spintelėje doh.gif Žinoma, už nedailų, cukraus pudra apibarstytą pateikimą atsiprašau, o ir iki forumiečių šedevrų man kaip pėsčiai iki mėnulio, ale įdedu, kad linksmiau būtų smile.gif

user posted image
user posted imageuser posted imageuser posted imageuser posted imageuser posted image

Čia viskas blyšku, nes dažų neturėjau, tai naudojau viską kas po ranka- oranžinė spalvą- gavosi iš tų margų maršmalousų, rožinė- su burokų sultimis, bordinė- su sausų gėrimų milteliais, o melsva-iš melsvų maksiminių dažų likučių. Tačiau jau užsisakiau dažų, tai ketinu pasitaisyti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(svytejimas ezero dugne @ 2009 02 05, 22:15)

Čia viskas blyšku,  nes dažų neturėjau, tai naudojau viską kas po ranka- oranžinė spalvą- gavosi iš tų margų maršmalousų, rožinė- su burokų sultimis, bordinė- su sausų gėrimų milteliais, o melsva-iš melsvų maksiminių dažų likučių. Tačiau jau užsisakiau dažų, tai ketinu pasitaisyti smile.gif

nu man tai grazu labai bigsmile.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(julijajus @ 2009 02 05, 21:19)
nu man tai grazu labai bigsmile.gif  thumbup.gif

ir dar drįsta kuklintis blink.gif blink.gif blink.gif
Atsakyti
o siaubas kaip ištampė puslapį blink.gif
o rožytės kokios superinės thumbup.gif
Atsakyti
EZERELI,LABAI GRAZIOS GELYTES,NORS MATAU NEVISAS,ISSITAMPE PUSLAPIUKAS biggrin.gif
Atsakyti