Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip papuošti tortus, pyragus ir kitus skanėstus

QUOTE(Masiania* @ 2009 02 05, 17:42)
Uzsakinek pas Rugiagele, padarys lotuliukas.gif

Toli parsivezti reikes doh.gif
Atsakyti
QUOTE(laurindre @ 2009 02 05, 17:49)
Toli parsivezti reikes doh.gif

tai gal kooperuojamės? bigsmile.gif biggrin.gif bent jau pigiau bus lotuliukas.gif lotuliukas.gif

rugiagele, o kas torto viduje, sekmadieni MB močiutės gimtadienis, galvoju gal ir man kąnors suregzt blush2.gif bet nenoriu kad tortas būtų sausas blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lotute: 05 vasario 2009 - 18:00
QUOTE(neramuole @ 2009 02 06, 04:44)
rugiagele super  bigsmile.gif  thumbup.gif  sakes be reikalo pergyvenai, nu tikrai nerandu zodziu, net vyras sake o cia tai padirbeta  drinks_cheers.gif

neramuole, turiu tau klausimą. kažkada seniai rodeisi savo baltas rožytes iš šokolado- ir aš klausiau kokia technika jos padarytos. tai sakei kad šokolado šimtas gramų, šaukštas medaus, ir cukraus pudra. Ištirpinus medų ir šokoladą, sumaišius, priberiama cukraus pudros ir minkoma, kočiojama kaip plastilinas, iškočiojamas blynas, išpjaunai lapeliai lipdomos rožytės.

Tai šiandien priėo rankos iki šio darbelio- bet masė gavosi labai trapi verysad.gif prie rankų nelipo, bet minkant tiesiog krito trupiniais atgal į bliūdą, ir tas gabalas toks eižėjantis atrodė, ir lyg sunkėsi iš jo skystis ar tai medus- nu neelastinga žodžiu, ir nieko neišėjo kol kas- padėjau, laukiu, gal masė subręs kaip nors verysad.gif

ką netaip padariau? o gal taip ir turi būti, gal palaukti dar?-nes iš to kas gavosi, tikrai neįmanoma nieko iškočioti, juo labiau tokių gražių rožyčių pagaminti unsure.gif Gal cukraus pudros perdaug dėjau, ar medaus- medaus su kaupu dėjau tokį šaukštą, pudros šiaip iš akies, bet gal padauginau- kiek ten jos maždaug reikia?
Atsakyti
QUOTE(lotute @ 2009 02 05, 17:59)
tai gal kooperuojamės? bigsmile.gif  biggrin.gif bent jau pigiau bus  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

rugiagele, o kas torto viduje, sekmadieni MB močiutės gimtadienis, galvoju gal ir man kąnors suregzt  blush2.gif bet nenoriu kad tortas būtų sausas blush2.gif

Viduj, Cipciuko medutis.
Atsakyti
QUOTE(svytejimas ezero dugne @ 2009 02 05, 18:21)
neramuole, turiu tau klausimą. kažkada seniai rodeisi savo baltas rožytes iš

man atrodo ten nereikia dėt cukraus pudros, tik šokoladas ir medus g.gif
Atsakyti
QUOTE(svytejimas ezero dugne @ 2009 02 05, 18:21)
neramuole, turiu tau klausimą. kažkada seniai rodeisi savo baltas rožytes iš šokolado-

Ezereli, ziurek CIA. Viskas aprasyta
Atsakyti
QUOTE(svytejimas ezero dugne @ 2009 02 05, 17:21)
neramuole, turiu tau klausimą. kažkada seniai rodeisi savo baltas rožytes iš šokolado- ir aš klausiau kokia technika jos padarytos. tai sakei kad šokolado šimtas gramų, šaukštas medaus, ir cukraus pudra. Ištirpinus medų ir šokoladą, sumaišius, priberiama cukraus pudros ir minkoma, kočiojama kaip plastilinas, iškočiojamas blynas, išpjaunai lapeliai lipdomos rožytės.

Tai šiandien priėo rankos iki šio darbelio- bet masė gavosi labai trapi verysad.gif prie rankų nelipo, bet minkant tiesiog krito trupiniais atgal į bliūdą, ir tas gabalas toks eižėjantis atrodė, ir lyg sunkėsi iš jo skystis ar tai medus- nu neelastinga žodžiu, ir nieko neišėjo kol kas- padėjau, laukiu, gal masė subręs kaip nors verysad.gif

ką netaip padariau? o gal taip ir turi būti, gal palaukti dar?-nes iš to kas gavosi, tikrai neįmanoma nieko iškočioti, juo labiau tokių gražių rožyčių pagaminti unsure.gif Gal cukraus pudros perdaug dėjau, ar medaus- medaus su kaupu dėjau tokį šaukštą, pudros šiaip iš akies, bet gal padauginau- kiek ten jos maždaug reikia?

Nereikia jokios cukraus pudros blink.gif Tik sokoladas ir medus. Ir sita mase turi pastoveti saldytuve apie para mirksiukas.gif Bet galima ir greiciau is bedos naudot. Man vienakart skubiai reikejo, tai palaikiau gal pora val, gal net kiek maziau saldytuve ir tada lipdziau. Viskas puikiai gavos thumbup.gif Tik reikia greitai dirbti, labai tirpsta mase mirksiukas.gif

O, jau Inocka greiciau viska parase kur ziureti blush2.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mazuliux: 05 vasario 2009 - 18:57
QUOTE(lotute @ 2009 02 05, 17:59)
tai gal kooperuojamės? bigsmile.gif  biggrin.gif bent jau pigiau bus  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

rugiagele, o kas torto viduje, sekmadieni MB močiutės gimtadienis, galvoju gal ir man kąnors suregzt  blush2.gif bet nenoriu kad tortas būtų sausas blush2.gif

Man treciadieniui reikia :mirksiukas:Gali ir sugesti lotuliukas.gif As irgi nemegstu sausu tortu schmoll.gif Jauciu, reiks man paciai meduti lipdyti doh.gif
Atsakyti
QUOTE(svytejimas ezero dugne @ 2009 02 05, 19:21)

as 100g sokolado ir 1 valg sauksta medaus, na toki ne super dideli, normalu sauksta g.gif tada visa ta kisau i mikruske kokiai minutei, kai istraukiau labai gerai viska isplakiau su sluotele, tada po truputi pradejau det cukraus pudra, kai jau buvo galima visa mase paimti ir ji nebelipo prie ranku imeciau ja i maiseli ir palikau kokiai valandikei saldytuve, tada issiemus pasildziau rankose ir iskociojus pradejau lipinti, jei ji trupa manau truputi per daug pudros g.gif as kita diena galesiu nufotkinti visa darymo eiga, si vakara kaip tycia neturiu nei pudros nei sokolado blush2.gif

matau mergaites cia be pudros daro, as tai dedu truputi, tada ji taip greit netirpsta ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo neramuole: 05 vasario 2009 - 19:30
QUOTE(rugiagele26 @ 2009 02 05, 15:59)

swoon.gif swoon.gif swoon.gif tikras šedevras 4u.gif ploja.gif
Atsakyti
Saunu fantastika saunuole rugiagele26 4u.gif 4u.gif 4u.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(rugiagele26 @ 2009 02 05, 15:59)

Va čia tai joooooooooo!!! Padirbėjai, šaunuolė! Jokių defektų su žiburiu nerasi lens.gif wub.gif
Atsakyti