Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip papuošti tortus, pyragus ir kitus skanėstus

QUOTE(rugiagele26 @ 2009 02 05, 16:59)
karsta.gif bijau ka pasakyt, nes padariau kai ka blogai... laukiu dabar rezultato... ka tik viskas butu gerai... karsta.gif

user posted image

APAKUSI , APAKUSI ir trečia kartą APAKUSI smile.gif
first.gif first.gif first.gif first.gif first.gif first.gif
Atsakyti
QUOTE(rugiagele26 @ 2009 02 05, 16:59)
karsta.gif bijau ka pasakyt, nes padariau kai ka blogai... laukiu dabar rezultato... ka tik viskas butu gerai... karsta.gif

wacko.gif mega_shok.gif good.gif ploja.gif -be zodziu!!! 4u.gif
O cia su beze viska darei?Ar tik dzibukus? bigsmile.gif
Atsakyti
As tai manau kad puose ji beze, o gelytese zelatinos yra ir dabar bijo kad neistirptu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(rugiagele26 @ 2009 02 05, 15:59)

user posted image

aš apakus blink.gif bigsmile.gif

QUOTE(Cipciukas @ 2009 02 05, 16:03)
user posted imageuser posted imageuser posted image.............kvieskite greičiau greitąją !!!!!!!!!! blink.gif  blink.gif  blink.gif  blink.gif

ir man ir man kvieskituser posted image

kaika pamačiau ir aš, bet patylėsiu ir pažiūrėsiu ar tai pamačiau ar ne blush2.gif biggrin.gif
Atsakyti

user posted image

kaip sauniai atrodo 4u.gif As si sestadieni bandysiu pazaisti su beze..pirma karta!!!
Ziuresim kas gausis g.gif Tiesa..poto ,kai papuosiu torta beze..kur ji laikyti.
Atsakyti
Puosiau viska su beze, gelytes is cukrines mases. Na gal jau viskas gerai, biski beze skyst pradejo, bet sustojo biggrin.gif Bet ne del gelyciu schmoll.gif

Aciu merginos blush2.gif
Atsakyti
karsta.gif bijau ka pasakyt, nes padariau kai ka blogai...

thumbup.gif nuostabus tortukas
Atsakyti
Rugiagele, aš irgi apaaakuuus blink.gif blink.gif blink.gif greitoji turbūt jau sausakimša lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif Nu NUOSTABUMAS tavo torto wub.gif wub.gif wub.gif ŠAUNUOLĖ thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif Ir kaip tau gera - jau viską baigei thumbup.gif , o manęs dar vakare "procedūra" laukia doh.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Labai grazus torciukas wub.gif Nematau as jokiu defektu. Kad kas man toki padarytu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(laurindre @ 2009 02 05, 17:36)
Labai grazus torciukas wub.gif Nematau as jokiu defektu. Kad kas man toki padarytu ax.gif

Uzsakinek pas Rugiagele, padarys lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Masiania*: 05 vasario 2009 - 17:42
rugiagele super bigsmile.gif thumbup.gif sakes be reikalo pergyvenai, nu tikrai nerandu zodziu, net vyras sake o cia tai padirbeta drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(neramuole @ 2009 02 05, 17:44)
rugiagele super  bigsmile.gif  thumbup.gif  sakes be reikalo pergyvenai, nu tikrai nerandu zodziu, net vyras sake o cia tai padirbeta  drinks_cheers.gif

aš saviškiui nerodysiu schmoll.gif , o tai poto man su savais šedevrais reiks sleptis blush2.gif
Atsakyti