QUOTE(*tiute* @ 2009 01 27, 07:51)
Cipciuk ir visos kitos tortu puosejos,
norejau jusu pasiteirauti ar galima papuosta torta laikyti saldytuve bent per nakti, jei puosiu sia mase (fondat) arba beze?
Is sio marshmelinio fondat mergaites daro papuosimus, bet randu, kad galima taip pat ir dengti juo torta, deja ten autore nerekomenduoja papuosta torta laikyti saltai, o kaip su paprastu fondat ir beze?
Dabar ziema, viskas butu pakenciama, bet vasara nesinoretu laikyti oro temperaturoje...
Labai dekui is anksto uz atsakymus!!!
norejau jusu pasiteirauti ar galima papuosta torta laikyti saldytuve bent per nakti, jei puosiu sia mase (fondat) arba beze?
Is sio marshmelinio fondat mergaites daro papuosimus, bet randu, kad galima taip pat ir dengti juo torta, deja ten autore nerekomenduoja papuosta torta laikyti saltai, o kaip su paprastu fondat ir beze?
Dabar ziema, viskas butu pakenciama, bet vasara nesinoretu laikyti oro temperaturoje...
Labai dekui is anksto uz atsakymus!!!
Kas liečia beze ....laikyksau į sveikata , kad ir tris dienas , nieko nenutiks
Ir su Fondant masem dariau , bet nepapuolė , kag būtu šaldytuve parą laiko , pagamindavau ( apdengdavau ) tortą , jį papuošdavau ir jis jame pora valandžikių pastovėdavo , iki kol pasiimdavo .....bet per tą laiką nieko nenutiko
O iš saldainių masės sako , kad tortas gali " išprakaituoti " , pasidengti rasos lašeliais .....asmeniškai man , taip nenutiko .....bet negalima pamiršti ir kitų mergaičių nuomonių kurioms jis išrasojo .
---------------------------------------------------------------------------------------------
Olesta , daugumoi tos grietinėlės lieka nuo torto sutepimo ( bent pas mane ) , tai ji tokia pat , bet čia jau tavo skonio reikalas , gali į ją nedėti visiškai nieko , nei cukraus , nei rūgštelės ....tokią labai mėgsta mano BR ......čia skonio reikalas , o išsiplaka ji vienodai ...ar su - ar be .