Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip papuošti tortus, pyragus ir kitus skanėstus

Citrinuk, o tu per tą aukcioną (tuk tuk) pirkai dažus kur sakei?-ar gal tu pati prekiauji? aš ką tik užsiregistravau ten į ta psl, bet kažko labai įsiskaudo galvą, o ten kitaip nei e-pardėse kažkaip pirkti reikia, juk aukcionas vadinasi, tai ant greičio nesuvežu kaip ten užsisakyti, o šiuo momentu nėr sveikatos gilintis, bo plyšta smegenai, namie sitramono nėr, išprotėsiu, o man kai užeina, tai kelioms dienoms ta galva doh.gif verysad.gif Kaip ten užsisakyti- pardavėjai tiesiai rašyti ir tartis, ar kažkaip kainą siūlyti tame puslapyje? jau tiek ilgai aš mąstau apie tuos dažus, kad jau net bloga nuo to galvojimo , noriu kuo greičiau..

O dėl mint green, tai aš įtariu, kad ji tokia neryški, prislopinta, o man reikia ryškiai salotinės, tokios beveik sodriai geltonos- galvoju gal ten leaf green maišyta su geltona, tose nuorodode, kur įdėjus buvau g.gif Nes bent ant buteliuko mint green tai tokia švelni, kaip rūkas, lyg į pilkšvumą- bet ne salotinė g.gif O gal ten iš viso mėlyna su geltona maišyta g.gif
Papildyta:
QUOTE(Cipciukas @ 2009 02 04, 02:04)
Nu bet tu ir sumastei neramuole , daryti gėles tą pačia dieną  doh.gif .....dėk ant radijatoriaus , tik nekišk į orkaitę  schmoll.gif , bu rasi balą ...

Ežerėli , yra tokia pardė AKROPOLYJE , ten vien saldainiai visoki , ten būna tu saldainių , bet balti suberti kartu su rūžavais , aš paprašiau pardavėjos ir ji mielai man išrinko tik baltus  smile.gif

Ačiū 4u.gif reiks nulėkt ax.gif
Papildyta:
QUOTE(neramuole @ 2009 02 04, 01:29)
mergaites kur reikia laikyti galytes is saldainiu mases? man dabar jos tokios minkstos kaip gumines, ar jos sukietes? g.gif turiu papuost torta viena si vakara kita ryt, ar bus imanoma jas ant beze lipdyt? g.gif

Nu dėl radijatoriaus tai nežinau g.gif Gi ten sviestas įeina į sudėtį- man atrodo kad kaip tik imtų tirpti ir minkštėti dar labiau unsure.gif Nu bet čionykštės merginos- profės- jos geriau žino, tai gal ir ant radijatoriaus unsure.gif ..

Nors tame, kad guminės, aš nieko blogo nematau, gi vis tiek laiko formą daugmaž, o ir valgyti tokias galima -skirtingai nuo kietųbiggrin.gif
Atsakyti
svytejimas ezero dugne, cia as ir pardavineju ax.gif tuktuk, tikrai aukcionas, ten statyt reikia ir kai baigiasi laikas pardavejas susisiekia su laimetoju, tik tiek kad nelabai isibegejas jis dar, rasyk man padesiu kuo galesiu mirksiukas.gif cia dar sudejau visa info, kad sitos temeles neterst 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Citriniukas @ 2009 02 04, 02:36)
svytejimas ezero dugne, cia as ir pardavineju  ax.gif tuktuk, tikrai aukcionas, ten statyt reikia ir kai baigiasi laikas pardavejas susisiekia su laimetoju, tik tiek kad nelabai isibegejas jis dar, rasyk man padesiu kuo galesiu  mirksiukas.gif cia dar sudejau visa info, kad sitos temeles neterst  4u.gif

einu į tą temą- norėčiau užsisakyti kokių.
Atsakyti
NERAMUOLE ....SUSTOK , JOPTARARAI , AŠ PERSKAIČIAU CUKRINES ......NUIMK NUO RADIJATORIAUS , BU BUS KAPEC doh.gif doh.gif doh.gif .....JOS TOKIOS IR TURI BŪTI , GUMINĖS blush2.gif blush2.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Cipciukas @ 2009 02 03, 17:13)
NERAMUOLE ....SUSTOK , JOPTARARAI , AŠ PERSKAIČIAU CUKRINES ......NUIMK NUO RADIJATORIAUS , BU BUS KAPEC doh.gif  doh.gif  doh.gif .....JOS TOKIOS IR TURI BŪTI , GUMINĖS blush2.gif  blush2.gif  blush2.gif

nuemiau, nespejo nieko atsitikti karsta.gif ikisau i saldytuva, bus grudintos gelikes biggrin.gif susitepiau is likuciu namie tortuka ale atvare pazystama ir issiveze joptarara doh.gif atseit as galiu ir be tortuko but o va jai labai reikia nes uosviai atvaziuoja si vakara
Atsakyti
lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif prajuokinot su tais radijatoriais...
Atsakyti
QUOTE(Citriniukas @ 2009 02 03, 19:28)
lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif prajuokinot su tais radijatoriais...

tau juokai, o va man ne iki juoku beee.gif mirksiukas.gif gerai kad yra draugu kurie apsaugo nuo nelaimiu friends.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo neramuole: 03 vasario 2009 - 18:59
QUOTE(neramuole @ 2009 02 03, 17:12)
nuemiau, nespejo nieko atsitikti  karsta.gif ikisau i saldytuva, bus grudintos gelikes  biggrin.gif susitepiau is likuciu namie tortuka ale atvare pazystama ir issiveze joptarara  doh.gif atseit as galiu ir be tortuko but o va jai labai reikia nes uosviai atvaziuoja si vakara

Superinė draugė lotuliukas.gif .....o ir šeimininkė gerumo isikunijimas , pati be saldumynų liko lotuliukas.gif bile draugiai gerai butų tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(neramuole @ 2009 02 03, 18:58)
tau juokai, o va man ne iki juoku  beee.gif  mirksiukas.gif gerai kad yra draugu kurie apsaugo nuo nelaimiu  friends.gif

blush2.gif ax.gif nu gerai, juokas per asaras biggrin.gif
Atsakyti
kam juokai kam juokai per asaras, bet gelytes jau vietoje, ir laukia ryt atbegansios moteriskes paiimant tortuko ax.gif sustingo zalciukai ne viena neistirpo thumbup.gif
user posted image
Atsakyti
nuostabiai atrodo torciukas essen.gif
Atsakyti
QUOTE(neramuole @ 2009 02 03, 20:18)
kam juokai kam juokai per asaras, bet gelytes jau vietoje, ir laukia ryt atbegansios moteriskes paiimant tortuko  ax.gif sustingo zalciukai ne viena neistirpo  thumbup.gif
user posted image

Niamniamas wub.gif ......man prašau visas gėlytes nuo viršaus lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti