O dėl mint green, tai aš įtariu, kad ji tokia neryški, prislopinta, o man reikia ryškiai salotinės, tokios beveik sodriai geltonos- galvoju gal ten leaf green maišyta su geltona, tose nuorodode, kur įdėjus buvau Nes bent ant buteliuko mint green tai tokia švelni, kaip rūkas, lyg į pilkšvumą- bet ne salotinė O gal ten iš viso mėlyna su geltona maišyta
Papildyta:
QUOTE(Cipciukas @ 2009 02 04, 02:04)
Nu bet tu ir sumastei neramuole , daryti gėles tą pačia dieną .....dėk ant radijatoriaus , tik nekišk į orkaitę , bu rasi balą ...
Ežerėli , yra tokia pardė AKROPOLYJE , ten vien saldainiai visoki , ten būna tu saldainių , bet balti suberti kartu su rūžavais , aš paprašiau pardavėjos ir ji mielai man išrinko tik baltus
Ežerėli , yra tokia pardė AKROPOLYJE , ten vien saldainiai visoki , ten būna tu saldainių , bet balti suberti kartu su rūžavais , aš paprašiau pardavėjos ir ji mielai man išrinko tik baltus
Ačiū reiks nulėkt
Papildyta:
QUOTE(neramuole @ 2009 02 04, 01:29)
mergaites kur reikia laikyti galytes is saldainiu mases? man dabar jos tokios minkstos kaip gumines, ar jos sukietes? turiu papuost torta viena si vakara kita ryt, ar bus imanoma jas ant beze lipdyt?
Nu dėl radijatoriaus tai nežinau Gi ten sviestas įeina į sudėtį- man atrodo kad kaip tik imtų tirpti ir minkštėti dar labiau Nu bet čionykštės merginos- profės- jos geriau žino, tai gal ir ant radijatoriaus ..
Nors tame, kad guminės, aš nieko blogo nematau, gi vis tiek laiko formą daugmaž, o ir valgyti tokias galima -skirtingai nuo kietų