Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip papuošti tortus, pyragus ir kitus skanėstus

QUOTE(Cipciukas @ 2009 02 03, 11:28)
bebe.gif  bebe.gif  bebe.gif ....tyčiojatės , ane    lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

Šiaip tai Dievulis mane nubaustų, jei sumanyčiau iš Jūsų tortų tyčiotis.
Tikrai sakau , aš esu įsitikinusi, kad turite kažkokį geną, nuojautą, kažką kas tikrai leidžia kurti...čia kaip dailininkas ,muzikantas, juk nekiekvienas gali imti ir nupiešti mišką,tiksliau nupiešti kad kam nors kiltų noras pasikabinti paveiksliuką..
Vat ir su tortais, matau Jūsiškius iškaro pagalvoju TOBULA, o kai bandau pati gaunasi kaip kokio darželinuko tepliones:)
Atsakyti
Turiu klausima ne y tema, gal labai nesupyksit blush2.gif kur jus perkat kokoso drozles? g.gif
Atsakyti
QUOTE(juodukeee @ 2009 02 03, 11:46)
Turiu klausima ne y tema, gal labai nesupyksit blush2.gif kur jus perkat kokoso drozles?  g.gif

PC jų yra unsure.gif ....kiba ir drožlių Vilniuje nebūna doh.gif ....na Kaune tai ŪRMO BAZĖJ perku , ten sveriamos ir daug pigesnės ax.gif ax.gif ax.gif
Atsakyti
Vsio, vaziuoju i Kauno bazes, visko ten yra. anksciau tik siaip pazioplinet vaziuodavom, dabar tikrai zinau, ko ir kur ieskot biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Cipciukas @ 2009 02 03, 12:54)
PC jų yra  unsure.gif ....kiba ir drožlių Vilniuje nebūna  doh.gif ....na Kaune tai ŪRMO BAZĖJ perku , ten sveriamos ir daug pigesnės ax.gif  ax.gif  ax.gif

Vakar isnarsiau 3 PC ir neradau blink.gif nu radau tik raudonas kokosu drozles , man reikia 200g o ten pakelis 15g 1Lt kainuoja tai ir pagailejau pinigu, juolab kad man paprastu baltu reikia 4u.gif poto sugalvojau kad gal ne ten ieskau, gal sakau prie riesutu ar miltu turi buti ir niekur neradau paprastu normaliu:oh tada sugalvojau nusipirkti kokosa ir jy sutarkuoti, bet parnesus ir "isardzius" pamaciau kad jis suruges doh.gif doh.gif doh.gif nelemta man ju gauti turbut unsure.gif
Valio katik draugas parnese , rado norfoje biggrin.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo juodukeee: 03 vasario 2009 - 12:02
QUOTE(juodukeee @ 2009 02 03, 12:01)
Vakar isnarsiau 3 PC ir neradau blink.gif  nu radau tik raudonas kokosu drozles , man  reikia 200g o ten pakelis 15g 1Lt kainuoja tai ir pagailejau pinigu, juolab kad man paprastu baltu reikia 4u.gif poto sugalvojau kad gal ne ten ieskau, gal sakau prie riesutu ar miltu turi buti ir niekur neradau paprastu normaliu:oh  tada sugalvojau nusipirkti kokosa ir jy sutarkuoti, bet parnesus ir "isardzius" pamaciau kad jis suruges doh.gif  doh.gif  doh.gif  nelemta man ju gauti turbut unsure.gif

As baltas kokosu drozles pirkau IKI, SALDVOS firmos buvo. Pas mus Seskinej tikrai yra. Ir migdolu ploksteliu taip pat.
Atsakyti
QUOTE(juodukeee @ 2009 02 03, 12:46)
Turiu klausima ne y tema, gal labai nesupyksit blush2.gif kur jus perkat kokoso drozles?  g.gif

Turiu atsakymą, Vilniuje Norfoje Šiaurės miestelio, kaina 1kg 9.99, aguonos tiek pat:) Sveriamų riešutų skyriuje.
IKI prekybos centre supakuotos prie visokių vanilinių cukrų supakuotos po 100g -1.69
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ingriduska: 03 vasario 2009 - 13:02
QUOTE(mazuliux @ 2009 02 03, 19:17)
Sveikos, as pirma is ryto blush2.gif

svytejimas ezero dugne siaip sita spalva labai panasi i vadinama "leaf green". Na, kaip ir pagal pavadinima, ji yra kaip sviezus, skaiscios spalvos lapeliai pavasari mirksiukas.gif Oi, kaip as laukiu pavasario, kada atsils ir kvepes skaniai viskas rolleyes.gif

Tai čia ir ieškau velykiniam tortui, kad pavasarinė žaluma būtų biggrin.gif

O kaip dėl baltų maršmalousų, niekas niekur LT nematė?- negi visi naudoja tuos margus, ir niekas baltų nesurado niekur?
Atsakyti
mergaites kur reikia laikyti galytes is saldainiu mases? man dabar jos tokios minkstos kaip gumines, ar jos sukietes? g.gif turiu papuost torta viena si vakara kita ryt, ar bus imanoma jas ant beze lipdyt? g.gif
Atsakyti
QUOTE(mazuliux @ 2009 02 03, 08:17)
Sveikos, as pirma is ryto blush2.gif

svytejimas ezero dugne siaip sita spalva labai panasi i vadinama "leaf green". Na, kaip ir pagal pavadinima, ji yra kaip sviezus, skaiscios spalvos lapeliai pavasari mirksiukas.gif Oi, kaip as laukiu pavasario, kada atsils ir kvepes skaniai viskas rolleyes.gif

mazuliux, leaf green spalva tikrai yra lapu spalva, bet jinai ne sviesi, o atvirksciai, kaip suaugusio medzio lapo unsure.gif ... jei reikia sviesios imciau mint green....
Va gal matysis paveiksliuke:

user posted image

Cipciuk, koks katinas wub.gif
Atsakyti
Nu bet tu ir sumastei neramuole , daryti gėles tą pačia dieną doh.gif .....dėk ant radijatoriaus , tik nekišk į orkaitę schmoll.gif , bu rasi balą ...

Ežerėli , yra tokia pardė AKROPOLYJE , ten vien saldainiai visoki , ten būna tu saldainių , bet balti suberti kartu su rūžavais , aš paprašiau pardavėjos ir ji mielai man išrinko tik baltus smile.gif
Atsakyti
[quote=Cipciukas,2009 02 03, 16:04]
Nu bet tu ir sumastei neramuole , daryti gėles tą pačia dieną doh.gif .....dėk ant radijatoriaus , tik nekišk į orkaitę schmoll.gif , bu rasi balą ...

nu va kad sumasciau doh.gif blush2.gif bandysiu juos ant radiatoriaus padet, aciu cypciuk rolleyes.gif
Atsakyti