Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip papuošti tortus, pyragus ir kitus skanėstus

QUOTE(butke @ 2009 02 02, 22:28)
labukas norėjau paklausti ar ganaša butinai reikia visą naktį šaldytuve laikyti prieš plakant 4u.gif

As kai dariau, tai laikiau ne visa nakti, o tik tol, kol gerai atsalo ir tada plakiau. Gavosi gerai.
Atsakyti
ačiū merginos uš greitą atsakymą 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Cipciukas @ 2009 02 02, 12:46)
Na ką ....dedu savo gyvį hihihi.gif

Nu jau kačiaus garžuuuuumas bigsmile.gif bigsmile.gif bigsmile.gif labai simpatiškas wub.gif wub.gif wub.gif Vat labiausiai smalsu kokie tie nuotykiai buvo lotuliukas.gif Varau į plepesius paieškot lotuliukas.gif

Masiania, šokoladinė mašinytė labai liuks thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif

Butke, ganašą esu plakus po maždaug 5-6 valandų laikymo šaldytuve. Puikiai gavosi thumbup.gif
Atsakyti
Čia jau visos profėmis tapo bigsmile.gif O aš vis dar pirmąsias roželes lipdau iš visokių masių, bandau ir keverzoju unsure.gif - o tortų vis nespėju nufotkinti.

Žodžiu mokausi gėles daryt vis dar. Kai atsibos daryt ir sustosiu, nufotkinsiu -bus diidelis kalnas bigsmile.gif beveik vienodų lotuliukas.gif

dabar už maršmalousų masės užsikabinus esu- roželes darau. gal kas kartais atrado, kur LT galima nusipirkti baltų maršmalousų? Ar siunčiatės iš užsienio unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(svytejimas ezero dugne @ 2009 02 03, 00:49)
Čia jau visos profėmis tapo bigsmile.gif O aš vis dar pirmąsias roželes lipdau iš visokių masių, bandau ir keverzoju unsure.gif - o tortų vis nespėju nufotkinti.
Žodžiu mokausi gėles daryt vis dar. Kai atsibos daryt ir sustosiu, nufotkinsiu -bus diidelis kalnas bigsmile.gif beveik vienodų lotuliukas.gif

dabar už maršmalousų masės užsikabinus esu- roželes darau. gal kas kartais atrado, kur LT galima nusipirkti baltų maršmalousų? Ar siunčiatės iš užsienio unsure.gif

a kas tas toks bigsmile.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(lotute @ 2009 02 03, 00:53)
a kas tas toks  bigsmile.gif  blush2.gif

Lotute, tai tokie saldainiukai - žiūrėk čia biggrin.gif
Atsakyti
Gal kas žino, kokie čia dažai, tie salotiniai? Man tokių reikia, bet nežinau, ar tarp Americolor tokia spalva yra, ar čia koks mišinys geltonos ir mėlynos, ar žalios ir geltonos.. O jei americolor, tai kaip vadinasi ta spalva- gal kas susidūrė- reik būtent tokių, ir nežinau kokius užsakinėt, kad tokią spalvą išgaut..

http://www.alkava.lt...rek207/n_31.JPG
Papildyta:
http://www.alkava.lt...rek221/n_45.JPG
http://www.alkava.lt...rek198/n_21.JPG
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo svytejimas ezero dugne: 03 vasario 2009 - 03:30
Sveikos, as pirma is ryto blush2.gif

svytejimas ezero dugne siaip sita spalva labai panasi i vadinama "leaf green". Na, kaip ir pagal pavadinima, ji yra kaip sviezus, skaiscios spalvos lapeliai pavasari mirksiukas.gif Oi, kaip as laukiu pavasario, kada atsils ir kvepes skaniai viskas rolleyes.gif
Atsakyti
Persiprasau blush2.gif
bet niekur nerandu resepto cukriniu geliu.. blush2.gif tortui papuosti
gal galit padeti

jau radau thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo akvadigi: 03 vasario 2009 - 09:23
QUOTE(Cipciukas @ 2009 02 02, 13:46)
Oooooooooooooooooo Inočka , bankrotas tau lotuliukas.gif ....nu trijų tai maaaaaažiausiai , bet tu apsidraudimui pasiruos ir daugiau ( nedaryk , bet turėk produktų , iš normos laaaaaaaaaabai nedauk išeina  schmoll.gif -------------------------------------------------------------

Na ką ....dedu savo gyvį hihihi.gif ...turėjau aš su juo vargelio ( ir nuotykių visokių , kai kas žino kokių  hihihi.gif  hihihi.gif )............ir bėgu iš čia , kad neužjuoktumėte negyvai ....user posted image

user posted image

( vidui medutis , viršui bezutis  lotuliukas.gif )

BRAVO BRAVO TIKRAS GARFILDAS:)
O jau uodegos grožis, galima su tokia ir žuvis eketėje žvejoti
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ingriduska: 03 vasario 2009 - 10:12
Nu nežinau ar sugebėčiau išpjaut tokią formą, pasakiškas tortas to katinėlio
Atsakyti
QUOTE(ingriduska @ 2009 02 03, 10:11)
BRAVO BRAVO TIKRAS GARFILDAS:)
O jau uodegos grožis, galima su tokia ir žuvis eketėje žvejoti

bebe.gif bebe.gif bebe.gif ....tyčiojatės , ane lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti