Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip papuošti tortus, pyragus ir kitus skanėstus

QUOTE(Cipciukas @ 2009 02 02, 15:53)
Beze aplamai nemyli drėgmės , visus tortus kur neieina želatinas ( kremuose, žele ) galima drąsiai ja puošti .

Kas liečia tuos saldainius , manau ja galima puošti bet kokį tortą , tik dengiant ja , paviršius turėtų būti laaaaalai lygus , nes matosi bet koki iškilimai ( likę trupinukai ) , patarsiu šonus ir viršų gerai aptepti kremu ( 0,5 cm. ) .

na, mano visi tortai būna su želė, nes aš riebiai nemėgstu ax.gif tai vadinas šitas puošimo būdas atkrenta.

ačiū už patarimus 4u.gif labai labai.
beje, Jūsų, Cipciuk, įkvėpta dar kartą pabandžiau daryt morengus ir pavyko thumbup.gif pirmą kartą gyvenime (o jau buvau sakius, ačiū, daugiau niekada biggrin.gif) vaikus vis vaikiau nuo skardos, nes tokių mažučių gražučių prispaudžiau, tik "ragavo", "ragavo" biggrin.gif o aš torčiuką norėjau papuošt. tai puošiau jau padėjus ant stalo, kad jie neištirptų.
darysiu dar biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(jurguliux @ 2009 02 02, 12:23)
Nagis labai šaunūs "ratai" thumbup.gif
tik niekaip neižiūriu kas per markė lens.gif  biggrin.gif

Antikvariatas hihihi.gif

QUOTE(Cipciukas @ 2009 02 02, 12:46)
Na ką ....dedu savo gyvį hihihi.gif

Saunus kacas.
Atsakyti
QUOTE(Cipciukas @ 2009 02 02, 12:46)
( vidui medutis , viršui bezutis  lotuliukas.gif )

blink.gif blink.gif viskas man šakės, noriuuuuuuuuu!!!!!!!!!!!!!!!
user posted image user posted image user posted image

kaip padarėt, darėtės kokį šabloną ir pjovėt lapus, nu šakės kaip gražu...

ir dar prašau patarimo, ką galiu padaryt - turiu atidarytą rududu indelį doh.gif vaikis atidarė ir dabar nežinau ką sugalvot, kad neliktų jis ir nesugestų....
Atsakyti
QUOTE(Saulėgrąža @ 2009 02 02, 17:49)
blink.gif  blink.gif  viskas man šakės, noriuuuuuuuuu!!!!!!!!!!!!!!!

ir dar prašau patarimo, ką galiu padaryt  - turiu atidarytą rududu indelį  doh.gif  vaikis atidarė ir dabar nežinau ką sugalvot, kad neliktų jis ir nesugestų....

Jis zinok ilgai negenda ir atidarytas... as tai ir vieno pasmaguriauju rolleyes.gif arba jei turi bemieles teslos saldytos, tai supjaustyk ta tesla gabaleliais, idek po sauskta Rududu, suvyniok, 15 min i orkaite, ir liuksiski pyrageliai thumbup.gif Arba trupinini skanesta daryk is puses normos, tai sudesi kiek ten Rududu yra like smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Saulėgrąža @ 2009 02 02, 17:49)
blink.gif  blink.gif  viskas man šakės, noriuuuuuuuuu!!!!!!!!!!!!!!!

ir dar prašau patarimo, ką galiu padaryt  - turiu atidarytą rududu indelį  doh.gif  vaikis atidarė ir dabar nežinau ką sugalvot, kad neliktų jis ir nesugestų....

Visa cielą katino šabloną ( tik uodegą pamiršau doh.gif ).....iškočiojau didelius lapus , apipjoviau 6 blynelius ( katukus ) ir iškepiau ...fsio , kacas yra mirksiukas.gif

Dėl RUDUDU nepatarsiu , nes jo nemėgstu , ir jei nereikia kam nors jo , niekada neturiu , bet išsikepk biskvitus , pasidaryk kremą su juo kaip mano morenginiam tortui , ir turėsi sau tortuką , imesk dar riešutų ....o tortikas bus thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(rugiagele26 @ 2009 02 02, 17:53)
Jis zinok ilgai negenda ir atidarytas... as tai ir vieno pasmaguriauju  rolleyes.gif arba jei turi bemieles teslos saldytos, tai supjaustyk ta tesla gabaleliais, idek po sauskta Rududu, suvyniok, 15 min i orkaite, ir liuksiski pyrageliai  thumbup.gif Arba trupinini skanesta daryk is puses normos, tai sudesi kiek ten Rududu yra like smile.gif

tai kad jis pilnas dar biggrin.gif vaikis atidarė palaižė ir padėjo, gerai , kad spintelę tvarkiau biggrin.gif tai radau biggrin.gif

QUOTE(Cipciukas @ 2009 02 02, 18:12)
Visa cielą katino šabloną ( tik uodegą pamiršau  doh.gif ).....iškočiojau didelius lapus , apipjoviau 6 blynelius ( katukus ) ir iškepiau ...fsio , kacas yra  mirksiukas.gif

Dėl RUDUDU  nepatarsiu , nes jo nemėgstu , ir jei nereikia kam nors jo , niekada neturiu , bet išsikepk biskvitus , pasidaryk kremą su juo kaip mano morenginiam tortui , ir turėsi sau tortuką , imesk dar riešutų ....o tortikas bus thumbup.gif

einu recepto ieškot ačiū ...o apie katiną jau pasakojot plepesiuose ? biggrin.gif
Atsakyti
labas vakaras, norėjau paklausti, o kur plepesių temelė, na niekur nerandu blush2.gif ax.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Oksiukas @ 2009 02 02, 21:48)
labas vakaras, norėjau paklausti, o kur plepesių temelė, na niekur nerandu blush2.gif  ax.gif  doh.gif

Bendraminčiuose, ten beveik forumo apacioje, Va ČIA blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Povila$: 02 vasario 2009 - 20:55
Labai AČIŪ visada dieną daviausi ir neradau smile.gif
Atsakyti
Dar sis tas laisvalaikio skaitiniams blush2.gif

Is Jelenos Suchkovos knygos "Praznichnije torty".

Knygos izanga:
user posted image

user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image

Papildyta:
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image

Siandien gal uzteks ax.gif
Atsakyti
labukas norėjau paklausti ar ganaša butinai reikia visą naktį šaldytuve laikyti prieš plakant 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo butke: 02 vasario 2009 - 22:32
QUOTE(butke @ 2009 02 02, 22:28)
labukas norėjau paklausti ar ganaša butinai reikia visą naktį šaldytuve laikyti 4u.gif

Jei antra karta daryciau, tai nelaikyciau per nakti... schmoll.gif
Atsakyti