QUOTE(Cipciukas @ 2009 02 02, 15:53)
Beze aplamai nemyli drėgmės , visus tortus kur neieina želatinas ( kremuose, žele ) galima drąsiai ja puošti .
Kas liečia tuos saldainius , manau ja galima puošti bet kokį tortą , tik dengiant ja , paviršius turėtų būti laaaaalai lygus , nes matosi bet koki iškilimai ( likę trupinukai ) , patarsiu šonus ir viršų gerai aptepti kremu ( 0,5 cm. ) .
Kas liečia tuos saldainius , manau ja galima puošti bet kokį tortą , tik dengiant ja , paviršius turėtų būti laaaaalai lygus , nes matosi bet koki iškilimai ( likę trupinukai ) , patarsiu šonus ir viršų gerai aptepti kremu ( 0,5 cm. ) .
na, mano visi tortai būna su želė, nes aš riebiai nemėgstu tai vadinas šitas puošimo būdas atkrenta.
ačiū už patarimus labai labai.
beje, Jūsų, Cipciuk, įkvėpta dar kartą pabandžiau daryt morengus ir pavyko pirmą kartą gyvenime (o jau buvau sakius, ačiū, daugiau niekada ) vaikus vis vaikiau nuo skardos, nes tokių mažučių gražučių prispaudžiau, tik "ragavo", "ragavo" o aš torčiuką norėjau papuošt. tai puošiau jau padėjus ant stalo, kad jie neištirptų.
darysiu dar