Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip papuošti tortus, pyragus ir kitus skanėstus

QUOTE(Inočka @ 2009 02 02, 08:00)
Mergaites, atejau apie ganasa paklaust.
Kike jo reikia, kad padaryti per visa torta dzibukus. Tortas  turetu but apie 25 cm diamentas ir 7 cm aukscio.

Oooooooooooooooooo Inočka , bankrotas tau lotuliukas.gif ....nu trijų tai maaaaaažiausiai , bet tu apsidraudimui pasiruos ir daugiau ( nedaryk , bet turėk produktų , iš normos laaaaaaaaaabai nedauk išeina schmoll.gif -------------------------------------------------------------

Na ką ....dedu savo gyvį hihihi.gif ...turėjau aš su juo vargelio ( ir nuotykių visokių , kai kas žino kokių hihihi.gif hihihi.gif )............ir bėgu iš čia , kad neužjuoktumėte negyvai ....user posted image

user posted image

( vidui medutis , viršui bezutis lotuliukas.gif )
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Cipciukas: 02 vasario 2009 - 12:49
katinelis wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
Cipciukui notworthy.gif notworthy.gif notworthy.gif
Atsakyti
QUOTE(Cipciukas @ 2009 02 02, 12:46)
Na ką ....dedu savo gyvį hihihi.gif ...

na labai jau simpatiškas tavo kyyycius rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Cipciukas @ 2009 02 02, 13:46)
Na ką ....dedu savo gyvį hihihi.gif ...turėjau aš su juo vargelio

koks gražuolis thumbup.gif atrodo, kaip megztas biggrin.gif
Atsakyti
Cipciuk,grazus katinelis,tiksliau man cia i katyte panasu lotuliukas.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Cipciukas @ 2009 02 02, 12:46)
Oooooooooooooooooo Inočka , bankrotas tau lotuliukas.gif ....nu trijų tai maaaaaažiausiai , bet tu apsidraudimui pasiruos ir daugiau ( nedaryk , bet turėk produktų , iš normos laaaaaaaaaabai nedauk išeina  schmoll.gif -------------------------------------------------------------

Na ką ....dedu savo gyvį hihihi.gif ...turėjau aš su juo vargelio ( ir nuotykių visokių , kai kas žino kokių  hihihi.gif  hihihi.gif )............ir bėgu iš čia , kad neužjuoktumėte negyvai ....user posted image

user posted image

( vidui medutis , viršui bezutis  lotuliukas.gif )

vat čia tai sugebėjimai bigsmile.gif
nagi nagi, nuotykiai ir mums patinka, prašom apie juos plačiau bigsmile.gif
Atsakyti
kepėjėlės, aūūū biggrin.gif
paskaičiau, kad bezė nemyli želė. o sakykit, yra dar kokių taisyklių puošimui, susijusių su tokia "nemeile"? g.gif nes aš čia tiek visko prisižiūrėjau, prisiskaičiau, bet gi tortukus vistiek kepu ne šiaip sau, o kokiai nors progai, tai nesinori iš vakaro uždengus tortą ryte rast balutę biggrin.gif

kaip tik pradėjau tų kažkokių maršme... saldainių medžioklę (dar neradau pirkt, bet tikiuosi rast) ir noriu ta mase apklot torčiuką, tai ar bet kokį tą torčiuką galiu daryt?
Atsakyti
QUOTE(daividija @ 2009 02 02, 14:16)
Cipciuk,grazus katinelis,tiksliau man cia i katyte panasu lotuliukas.gif  wub.gif

Gal , kad kiaušų nėra lotuliukas.gif lotuliukas.gif

Nuotykius vakare skaitykite plepėse tongue.gif

Papildyta:
QUOTE(šešėlis @ 2009 02 02, 14:44)
kepėjėlės, aūūū biggrin.gif
paskaičiau, kad bezė nemyli želė. o sakykit, yra dar kokių taisyklių puošimui, susijusių su tokia "nemeile"? g.gif nes aš čia tiek visko prisižiūrėjau, prisiskaičiau, bet gi tortukus vistiek kepu ne šiaip sau, o kokiai nors progai, tai nesinori iš vakaro uždengus tortą ryte rast balutę biggrin.gif

kaip tik pradėjau tų kažkokių maršme... saldainių medžioklę (dar neradau pirkt, bet tikiuosi rast) ir noriu ta mase apklot torčiuką, tai ar bet kokį tą torčiuką galiu daryt?

Beze aplamai nemyli drėgmės , visus tortus kur neieina želatinas ( kremuose, žele ) galima drąsiai ja puošti .

Kas liečia tuos saldainius , manau ja galima puošti bet kokį tortą , tik dengiant ja , paviršius turėtų būti laaaaalai lygus , nes matosi bet koki iškilimai ( likę trupinukai ) , patarsiu šonus ir viršų gerai aptepti kremu ( 0,5 cm. ) .
Atsakyti
Jau koooooooooooookssssssssssssssssssss grazus katinas wub.gif wub.gif wub.gif ir uodega kokia grazi lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Kaip noreciau tokio torto............................... fantastika!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! jezau..............
Atsakyti
koks kaciukas swoon.gif jau koks grazus mmm net prapjaut nedrysciau wub.gif
Atsakyti
QUOTE(rugiagele26 @ 2009 02 02, 14:54)
Jau koooooooooooookssssssssssssssssssss grazus katinas  wub.gif  wub.gif  wub.gif ir uodega kokia grazi  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif
Kaip noreciau tokio torto............................... fantastika!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! jezau..............

Tyčiokis , tyčiokis .... beee.gif beee.gif hihihi.gif hihihi.gif
Atsakyti