aciu visoms uz patarimus
o cia syvakar toki mazyli sutepiau rytojui
Mergos, baigiat is proto isvest.
Jau tortu grozis.
RiMami, Srove, neramuole kokios Jus saunuoles. Atsiprasau, jei ko nepaminejau, nes nelabai speju visu temu sekt. Greitai eisiu pas Jus mokytis
Jau tortu grozis.
RiMami, Srove, neramuole kokios Jus saunuoles. Atsiprasau, jei ko nepaminejau, nes nelabai speju visu temu sekt. Greitai eisiu pas Jus mokytis
QUOTE(neramuole @ 2009 02 02, 00:18)
o cia syvakar toki mazyli sutepiau rytojui
Neramuole, koks gražutis torčiukas Čia medutis pas tave? O aš vat kepu kepu, o sau pasmaguriaut namie nėr ko reiks kažką galvot
daivaP, Inočka, ačiū
[quote=RiMami,2009 02 02, 01:44]
Neramuole, koks gražutis torčiukas Čia medutis pas tave? O aš vat kepu kepu, o sau pasmaguriaut namie nėr ko reiks kažką galvot
aciu mergaites taip medutis, kol kas neatsivalgom jo
aciu mergaites taip medutis, kol kas neatsivalgom jo
Mergaites, atejau apie ganasa paklaust.
Kike jo reikia, kad padaryti per visa torta dzibukus. Tortas turetu but apie 25 cm diamentas ir 7 cm aukscio.
Kike jo reikia, kad padaryti per visa torta dzibukus. Tortas turetu but apie 25 cm diamentas ir 7 cm aukscio.
QUOTE(RiMami @ 2009 02 01, 23:29)
Aš kol iškepiau stačiakampius blynus būčiau apvaliam tortui trigubą kiekį jų prikepus (stačiakampius kepiau pirmą kartą, gal dėl to taip sudėtingai pasirodė, galvojau nusišausiu ) Iš kart kilo mintys - kaip gi Jolka su stačiakampiais susitvarkydavo
Kaip idomiai, o man kaip tik su staciakampiais lakstais patogiau - ir kept, ir tept
Oj, koks zavuolis
QUOTE(rugiagele26 @ 2009 02 01, 22:43)
Galvoju, kas per Vaiiva, atrodo avataras kaip vienos musu pazistamos pasirodo varda pasikeitei
pokyčiai sveika
QUOTE(RiMami @ 2009 02 01, 22:53)
Dėkui
Koks mažiukas ir dailutis gražutis
aciu mergaites
Sokoladine masinyte
Viduj medutis Realiai kaip visada graziau atrodo
Viduj medutis Realiai kaip visada graziau atrodo
QUOTE(Masiania* @ 2009 02 02, 12:14)
Nagis labai šaunūs "ratai"
tik niekaip neižiūriu kas per markė
Nu,kokiu grozybiu pridejot,kuo toliau tuo graziau,tikrai tuoj parduotuvese niekas tortu nepirks!!!