Ačiū mergaitės visoms visoms už pagyrimus Taip tortas buvo puoštas beze kremu pagal Cipciuko receptą.
Cipciuk, jūsų komentaras mane pribloškė Ačiū jums didžiausias už viiiiiiiiiiiskąąąąąą
QUOTE(Masiania* @ 2009 02 01, 20:19)
Masine gamyba
gerai kad mini visi prase tikiuos is pusantros normos visus padarysiu patinka kai draugai ivertina ir praso padaryt
rimami jusu tortukas pasaka sakykit is kiek kiausiniu daret beze papuost siam tortui, ir jis cia is visos ar puses normos darytas?
QUOTE(Cipciukas @ 2009 02 01, 15:48)
Sonatina .....didutis ačiū
Srove gali ten laikyti ......tik žiūrėk , kad Masiania nedaeitų iki jo
Na kagi , katinas suteptas , bręsta .....vakare aš jam ir kailiuką duosiu , o tai nabagas lpikas kaip tilvikas
Srove gali ten laikyti ......tik žiūrėk , kad Masiania nedaeitų iki jo
Na kagi , katinas suteptas , bręsta .....vakare aš jam ir kailiuką duosiu , o tai nabagas lpikas kaip tilvikas
kas? katinas? ar parodysit? dievinu katinus
QUOTE(Saulėgrąža @ 2009 02 01, 21:38)
kas? katinas? ar parodysit? dievinu katinus
Aha, katinas, jau isivaizduoju kaip jis graziai atrodo.............. tik zinau viena juokinga Cipciuko ivyki su juo, gal ji pati papasakos, jei nores
QUOTE(RiMami @ 2009 02 01, 19:25)
Ačiū mergaitės visoms visoms už pagyrimus Taip tortas buvo puoštas beze kremu pagal Cipciuko receptą.
Cipciuk, jūsų komentaras mane pribloškė Ačiū jums didžiausias už viiiiiiiiiiiskąąąąąą
nuostabus vaizdas,saunuole! Ateinancia savaite tikrai kepsiu ir butinai su beze.
QUOTE(Cipciukas @ 2009 02 01, 12:09)
Va pažiūrėkite , koks pjūvis .....gaila didinant foto labai susilieja .......nu čia tikrai pjauta ne peiliu
Peiliu tai peiliu, bet aš dariau šį tortuką ir nelabai kas panašaus gavosi Skonis nuostabus, bet man musas gavosi kažkodėl ne toks standus, ypač vidury, kur uogos, taigi ir pjauti galima buvo kad ir pjūklu, jeigu š gaunasi tai gaunasi, jeigu tobulas tortas, tai ir pjūvis tobulas be jokių fotošopų
Pašnekėjau truputėlį ne į temą, sorry
RiMami - NUOSTABUMAS
QUOTE(Vaiiva @ 2009 02 01, 22:27)
Peiliu tai peiliu, bet aš dariau šį tortuką ir nelabai kas panašaus gavosi Skonis nuostabus, bet man musas gavosi kažkodėl ne toks standus, ypač vidury, kur uogos, taigi ir pjauti galima buvo kad ir pjūklu, jeigu š gaunasi tai gaunasi, jeigu tobulas tortas, tai ir pjūvis tobulas be jokių fotošopų
RiMami - NUOSTABUMAS
RiMami - NUOSTABUMAS
Galvoju, kas per Vaiiva, atrodo avataras kaip vienos musu pazistamos pasirodo varda pasikeitei
QUOTE(neramuole @ 2009 02 01, 21:12)
rimami jusu tortukas pasaka sakykit is kiek kiausiniu daret beze papuost siam tortui, ir jis cia is visos ar puses normos darytas?
Ačiū labai Beze dariau iš 3 baltymų. Aš kepiau iš dvigubos normos blynus dviems tortams, kadangi turėsiu ketvirtadienį pertept dar vieną diiiiiidelį tortą (sūnus prisižadėjo šimtadieniui į mokyklą tortą atnešt ) Šis buvo 28 cm skersmens iš 6 blynų, o kitas bus stačiakampio formos, pamatavau 37x28 cm bus irgi iš 6 blynų (nors gavosi 7, bet vieną susvilinau ). Na tau čia turbūt bus sunku susiorientuot kiek tau tešlos maišyt
Andruti, Vaiiva ačiū Ir sveikinimai su nauju vardu
QUOTE(RiMami @ 2009 02 01, 22:53)
Ačiū labai Beze dariau iš 3 baltymų. Aš kepiau iš dvigubos normos blynus dviems tortams, kadangi turėsiu ketvirtadienį pertept dar vieną diiiiiidelį tortą (sūnus prisižadėjo šimtadieniui į mokyklą tortą atnešt ) Šis buvo 28 cm skersmens iš 6 blynų, o kitas bus stačiakampio formos, pamatavau 37x28 cm bus irgi iš 6 blynų (nors gavosi 7, bet vieną susvilinau ). Na tau čia turbūt bus sunku susiorientuot kiek tau tešlos maišyt
O visus baltymus plakei iskart? Tai man reiks kokiu 5 baltymu mano tortukui
Koks dideeelis tortas bus staciakampis man iskart kyla mintis, kaip ji ikelt i orkaite... ir isvis, kaip toks telpa cia gal per visa bleka ta standartine?
QUOTE(rugiagele26 @ 2009 02 01, 22:56)
O visus baltymus plakei iskart? Tai man reiks kokiu 5 baltymu mano tortukui
Koks dideeelis tortas bus staciakampis man iskart kyla mintis, kaip ji ikelt i orkaite... ir isvis, kaip toks telpa cia gal per visa bleka ta standartine?
Aš 3 baltymus vienu kartu išplaku - sunkoka mikseriui, bet man kažkaip geriausias kiekis beze gaunas iš 3 baltymų (saugu, kad nepritrūks, o jei lieka kada tai morengiukai irgi skanūs gaunasi , paskutiniam tortui beze užteko tik tortui ir buvo kaip tik )
Rugiagele tau teisingos mintys kyla - čiut ne per visą skardą buvo Aš kol iškepiau stačiakampius blynus būčiau apvaliam tortui trigubą kiekį jų prikepus (stačiakampius kepiau pirmą kartą, gal dėl to taip sudėtingai pasirodė, galvojau nusišausiu ) Iš kart kilo mintys - kaip gi Jolka su stačiakampiais susitvarkydavo Gerai kad kepimo popierių turėjau tą kuris platesnis, kur visą skardą uždengia. Tai ant jo kočiojau ir su visu popierium įkėlinėjau į skardą.
QUOTE(RiMami @ 2009 02 01, 00:08)
Koks gražuolis
QUOTE(ErikaI @ 2009 02 01, 15:38)
Mano zuikiui greit pirmas gimtadienis, ta proga sugalvojau iškept torčiuką. INOČKOS tortų papuošimų temoj radau pasakišką ežiuką, kur spygliukai iš plikytos tešlos.
Dabar toks klausimas, jei aš tuos spygliukus padaryčiau pirmadienį ar iki penktadienio jiems nebus šakės?
Dabar toks klausimas, jei aš tuos spygliukus padaryčiau pirmadienį ar iki penktadienio jiems nebus šakės?
Jeigu jie bus padeti atskirai, tai jiems nieko neatsitiks, svarbu, kad butu sausoje vietoje
QUOTE(neramuole @ 2009 02 01, 18:16)
mergaites iskilo klausimas, noriu su beze puosti meduti, kaip supratau reikia sonu iki pat krastelio nedatepti, o kaip su virsum? ant sauso lakstelio tepti is kart beze? ar lakstelis suminkstes nuo beze? valentinkei noriu padaryt tokiu mini tortuku ir mastau apie papuosimus dabar
As kai meduti puosiau beze, tai su grietinele tepiau visa laksta iki pat krastu ir netgi sonus apliginau su grietinele, aisku ten sluoksnis milimetrinis, tik kad lygiai butu. O paskui dejau ir ant sonu ir ant virsaus beze. Nieko neatsitiko. Laikesi beze gerai. Virsu netepiau grietinele, ant sauso dejau beze, tai man jis suminkstejo ir taip.