Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip papuošti tortus, pyragus ir kitus skanėstus

Ačiū mergaitės visoms visoms už pagyrimus blush2.gif blush2.gif 4u.gif 4u.gif Taip tortas buvo puoštas beze kremu pagal Cipciuko receptą.

Cipciuk, jūsų komentaras mane pribloškė swoon.gif swoon.gif swoon.gif Ačiū jums didžiausias už viiiiiiiiiiiskąąąąąą

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Masiania* @ 2009 02 01, 20:19)
Masine gamyba mastau.gif

gerai kad mini visi prase rolleyes.gif tikiuos is pusantros normos visus padarysiu unsure.gif patinka kai draugai ivertina ir praso padaryt ax.gif

rimami jusu tortukas pasaka wub.gif sakykit is kiek kiausiniu daret beze papuost siam tortui, ir jis cia is visos ar puses normos darytas? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Cipciukas @ 2009 02 01, 15:48)
Sonatina .....didutis ačiū  aciuks.gif  aciuks.gif  aciuks.gif

Srove gali ten laikyti ......tik žiūrėk , kad Masiania nedaeitų iki jo  hihihi.gif  hihihi.gif  hihihi.gif

Na kagi , katinas suteptas , bręsta  tongue.gif .....vakare aš jam ir kailiuką duosiu , o tai nabagas lpikas kaip tilvikas  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

kas? ohmy.gif katinas? ar parodysit? dievinu katinus wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Saulėgrąža @ 2009 02 01, 21:38)
kas? ohmy.gif katinas? ar parodysit? dievinu katinus  wub.gif

Aha, katinas, jau isivaizduoju kaip jis graziai atrodo.............. tik zinau viena juokinga Cipciuko ivyki su juo, gal ji pati papasakos, jei nores lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(RiMami @ 2009 02 01, 19:25)
Ačiū mergaitės visoms visoms už pagyrimus blush2.gif  blush2.gif  4u.gif  4u.gif  Taip tortas buvo puoštas beze kremu pagal Cipciuko receptą.

Cipciuk, jūsų komentaras mane pribloškė swoon.gif  swoon.gif  swoon.gif Ačiū jums didžiausias už viiiiiiiiiiiskąąąąąą

user posted image

nuostabus vaizdas,saunuole! Ateinancia savaite tikrai kepsiu ir butinai su beze.
Atsakyti
QUOTE(Cipciukas @ 2009 02 01, 12:09)
Va pažiūrėkite , koks pjūvis .....gaila didinant foto labai susilieja .......nu čia tikrai pjauta ne peiliu schmoll.gif user posted image

Peiliu tai peiliu, bet aš dariau šį tortuką ir nelabai kas panašaus gavosi unsure.gif Skonis nuostabus, bet man musas gavosi kažkodėl ne toks standus, ypač vidury, kur uogos, taigi ir pjauti galima buvo kad ir pjūklu, jeigu š gaunasi tai gaunasi, jeigu tobulas tortas, tai ir pjūvis tobulas be jokių fotošopų wub.gif
Pašnekėjau truputėlį ne į temą, sorry blush2.gif

RiMami
- NUOSTABUMAS wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Vaiiva @ 2009 02 01, 22:27)
Peiliu tai peiliu, bet aš dariau šį tortuką ir nelabai kas panašaus gavosi  unsure.gif  Skonis nuostabus, bet man musas gavosi kažkodėl ne toks standus, ypač vidury, kur uogos, taigi ir pjauti galima buvo kad ir pjūklu, jeigu š gaunasi tai gaunasi, jeigu tobulas tortas, tai ir pjūvis tobulas be jokių fotošopų  wub.gif
Pašnekėjau truputėlį ne į temą, sorry  blush2.gif

RiMami
- NUOSTABUMAS  wub.gif

Galvoju, kas per Vaiiva, atrodo avataras kaip vienos musu pazistamos lotuliukas.gif pasirodo varda pasikeitei lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(neramuole @ 2009 02 01, 21:12)
rimami jusu tortukas pasaka  wub.gif  sakykit is kiek kiausiniu daret beze papuost siam tortui, ir jis cia is visos ar puses normos darytas?  g.gif

Ačiū labai 4u.gif Beze dariau iš 3 baltymų. Aš kepiau iš dvigubos normos blynus dviems tortams, kadangi turėsiu ketvirtadienį pertept dar vieną diiiiiidelį tortą (sūnus prisižadėjo šimtadieniui į mokyklą tortą atnešt doh.gif ) Šis buvo 28 cm skersmens iš 6 blynų, o kitas bus stačiakampio formos, pamatavau 37x28 cm bus irgi iš 6 blynų (nors gavosi 7, bet vieną susvilinau doh.gif ). Na tau čia turbūt bus sunku susiorientuot kiek tau tešlos maišyt lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif

Andruti, Vaiiva ačiū 4u.gif Ir sveikinimai su nauju vardu thumbup.gif

Atsakyti
QUOTE(RiMami @ 2009 02 01, 22:53)
Ačiū labai 4u.gif Beze dariau iš 3 baltymų. Aš kepiau iš dvigubos normos  blynus dviems tortams, kadangi turėsiu ketvirtadienį pertept dar vieną diiiiiidelį tortą (sūnus prisižadėjo šimtadieniui į mokyklą tortą atnešt doh.gif ) Šis buvo 28 cm skersmens iš 6 blynų, o kitas bus stačiakampio formos, pamatavau 37x28 cm bus irgi iš 6 blynų (nors gavosi 7, bet vieną susvilinau doh.gif ). Na tau čia turbūt bus sunku susiorientuot kiek tau tešlos maišyt lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

Andruti, Vaiiva ačiū 4u.gif Ir sveikinimai su nauju vardu thumbup.gif

O visus baltymus plakei iskart? Tai man reiks kokiu 5 baltymu mano tortukui g.gif

Koks dideeelis tortas bus staciakampis blink.gif man iskart kyla mintis, kaip ji ikelt i orkaite... ir isvis, kaip toks telpa doh.gif cia gal per visa bleka ta standartine?

Atsakyti
QUOTE(rugiagele26 @ 2009 02 01, 22:56)
O visus baltymus plakei iskart? Tai man reiks kokiu 5 baltymu mano tortukui  g.gif

Koks dideeelis tortas bus staciakampis  blink.gif man iskart kyla mintis, kaip ji ikelt i orkaite... ir isvis, kaip toks telpa  doh.gif cia gal per visa bleka ta standartine?

Aš 3 baltymus vienu kartu išplaku - sunkoka mikseriui, bet man kažkaip geriausias kiekis beze gaunas iš 3 baltymų (saugu, kad nepritrūks, o jei lieka kada tai morengiukai irgi skanūs gaunasi ax.gif, paskutiniam tortui beze užteko tik tortui ir buvo kaip tik ax.gif)

Rugiagele tau teisingos mintys kyla - čiut ne per visą skardą buvo doh.gif Aš kol iškepiau stačiakampius blynus būčiau apvaliam tortui trigubą kiekį jų prikepus lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif (stačiakampius kepiau pirmą kartą, gal dėl to taip sudėtingai pasirodė, galvojau nusišausiu mega_shok.gif) Iš kart kilo mintys - kaip gi Jolka su stačiakampiais susitvarkydavo blink.gif Gerai kad kepimo popierių turėjau tą kuris platesnis, kur visą skardą uždengia. Tai ant jo kočiojau ir su visu popierium įkėlinėjau į skardą.
Atsakyti
QUOTE(RiMami @ 2009 02 01, 00:08)

Koks gražuolis wub.gif
Atsakyti
QUOTE(ErikaI @ 2009 02 01, 15:38)
Mano zuikiui greit pirmas gimtadienis, ta proga sugalvojau iškept torčiuką. INOČKOS tortų papuošimų temoj radau pasakišką ežiuką, kur spygliukai iš plikytos tešlos.
Dabar toks klausimas, jei aš tuos spygliukus padaryčiau pirmadienį ar iki penktadienio jiems nebus šakės?  g.gif

Jeigu jie bus padeti atskirai, tai jiems nieko neatsitiks, svarbu, kad butu sausoje vietoje

QUOTE(neramuole @ 2009 02 01, 18:16)
mergaites iskilo klausimas, noriu su beze puosti meduti, kaip supratau reikia sonu iki pat krastelio nedatepti, o kaip su virsum? ant sauso lakstelio tepti is kart beze? ar lakstelis suminkstes nuo beze? valentinkei noriu padaryt tokiu mini tortuku ir mastau apie papuosimus dabar  g.gif

As kai meduti puosiau beze, tai su grietinele tepiau visa laksta iki pat krastu ir netgi sonus apliginau su grietinele, aisku ten sluoksnis milimetrinis, tik kad lygiai butu. O paskui dejau ir ant sonu ir ant virsaus beze. Nieko neatsitiko. Laikesi beze gerai. Virsu netepiau grietinele, ant sauso dejau beze, tai man jis suminkstejo ir taip.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Inočka: 02 vasario 2009 - 00:00