Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip papuošti tortus, pyragus ir kitus skanėstus

QUOTE(Masiania* @ 2009 02 01, 16:22)
Zinau labai gera vieta - pilvukas blush2.gif  lotuliukas.gif

Aha tau tik paduok, tuoj i krumus lotuliukas.gif
beee.gif
Atsakyti
Mano zuikiui greit pirmas gimtadienis, ta proga sugalvojau iškept torčiuką. INOČKOS tortų papuošimų temoj radau pasakišką ežiuką, kur spygliukai iš plikytos tešlos.
Dabar toks klausimas, jei aš tuos spygliukus padaryčiau pirmadienį ar iki penktadienio jiems nebus šakės? g.gif

Atsakyti
QUOTE(Srove @ 2009 02 01, 15:27)
Aha tau tik paduok, tuoj i krumus lotuliukas.gif
beee.gif

O ka as, ka as mastau.gif unsure.gif
Atsakyti
Aha, pas mane irgi yra toks saltasis kambariukas, jame kokie +5 g.gif kazi beze ten, tikrai, nebus sakes?
Atsakyti
Sonatina .....didutis ačiū aciuks.gif aciuks.gif aciuks.gif

Srove gali ten laikyti ......tik žiūrėk , kad Masiania nedaeitų iki jo hihihi.gif hihihi.gif hihihi.gif

Na kagi , katinas suteptas , bręsta tongue.gif .....vakare aš jam ir kailiuką duosiu , o tai nabagas lpikas kaip tilvikas lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Cipciukas: 01 vasario 2009 - 15:51
QUOTE(Masiania* @ 2009 02 01, 16:40)
O ka as, ka as mastau.gif  unsure.gif

Neliudek Masania, uzteks tu tortu, treciadieniui dar viena kepsiu, tai galesi valgyti iki soties biggrin.gif 4u.gif
Aciu Cipciuk, reiks kada bandyti issikepti namiskiams su beze, ziuresim, kas gausis, nors man su tais paspaudimais is maisiuko, ne kas gaunas, rankos dreba lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Srove: 01 vasario 2009 - 15:52
QUOTE(Cipciukas @ 2009 02 01, 15:48)
Srove gali ten laikyti ......tik žiūrėk , kad Masiania nedaeitų iki jo  hihihi.gif  hihihi.gif  hihihi.gif

bebe.gif hihihi.gif

QUOTE(Srove @ 2009 02 01, 15:48)
Neliudek Masania, uzteks tu tortu, treciadieniui dar viena kepsiu, tai galesi valgyti iki soties biggrin.gif  4u.gif

bebe.gif as ir turiu, tik nelabai valgau mastau.gif
Atsakyti
Erika ....niekada dar jų nedariau , negaliu patarti ar išstovės ar ne ......reikalas tame , kad gali suminkštėti ... g.gif

O tu srovyte 100 g. ikalk ir jos nebedrebės hihihi.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Cipciukas: 01 vasario 2009 - 15:54
mergaites iskilo klausimas, noriu su beze puosti meduti, kaip supratau reikia sonu iki pat krastelio nedatepti, o kaip su virsum? ant sauso lakstelio tepti is kart beze? ar lakstelis suminkstes nuo beze? valentinkei noriu padaryt tokiu mini tortuku ir mastau apie papuosimus dabar g.gif
Atsakyti
QUOTE(neramuole @ 2009 02 01, 18:16)
mergaites iskilo klausimas, noriu su beze puosti meduti, kaip supratau reikia sonu iki pat krastelio nedatepti, o kaip su virsum? ant sauso lakstelio tepti is kart beze? ar lakstelis suminkstes nuo beze? valentinkei noriu padaryt tokiu mini tortuku ir mastau apie papuosimus dabar  g.gif

Blynus tepant nedatepti iki pacio krasto, palikti kokius 3 mm (Cipciukas paaiskino), tai as tik parasau, kad jai nereiktu vargti smile.gif Is karto ant lakstelio virsutinio aptepti plonai beze, o paskui gali dzibuku pridet is beze. O del suminkstejimo, tai man atrodo suminkstes nuo grietineles, kuri bus po tuo lakstu apteptu beze rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(rugiagele26 @ 2009 02 01, 19:20)
Blynus tepant nedatepti iki pacio krasto, palikti kokius 3 mm (Cipciukas paaiskino), tai as tik parasau, kad jai nereiktu vargti smile.gif Is karto ant lakstelio virsutinio aptepti plonai beze, o paskui gali dzibuku pridet is beze. O del suminkstejimo, tai man atrodo suminkstes nuo grietineles, kuri bus po tuo lakstu apteptu beze  rolleyes.gif

aciu rugiagele, treciadieniui reikia tortuka iskept ir valantino dienai net 3 doh.gif ai dar sau viena tada 4 per valentina vyro vardadienis ant rytojaus mano ax.gif
Atsakyti
QUOTE(neramuole @ 2009 02 01, 18:55)
aciu rugiagele, treciadieniui reikia tortuka iskept ir valantino dienai net 3  doh.gif ai dar sau viena tada 4 per valentina vyro vardadienis ant rytojaus mano  ax.gif

Masine gamyba mastau.gif
Atsakyti