Ant greičio teko sukonstruot tortą vežtis į baliuką Dariau Cipciuko medutį - patikrintas reikalas Tik dar į 2 sluoksnius dėta želė gabaliukų (dėl visa ko juos dėjau toliau nuo kraštų, nes puošiau su beze) ir į vieną sluoksnį dėjau - bananų griežinėlių, juos apšlaksčiau citrinų sultimis. Gavosi labai skanus tortukas Tik gėlytės nesuspėjo iki galo išdžiūt, nes dariau jas naktį prieš balių
QUOTE(rugiagele26 @ 2009 01 31, 23:29)
Džiaukis , vis dar 23
O man tas helovyninis visai į temą , tik , kad apetito nekelia
RiMami ......aukštasis pilotažas pasiektas 100%
QUOTE(RiMami @ 2009 02 01, 00:08)
Ant greičio teko sukonstruot tortą vežtis į baliuką Dariau Cipciuko medutį - patikrintas reikalas Tik dar į 2 sluoksnius dėta želė gabaliukų (dėl visa ko juos dėjau toliau nuo kraštų, nes puošiau su beze) ir į vieną sluoksnį dėjau - bananų griežinėlių, juos apšlaksčiau citrinų sultimis. Gavosi labai skanus tortukas Tik gėlytės nesuspėjo iki galo išdžiūt, nes dariau jas naktį prieš balių
O Dieve, kaip grazu (imsiu pavyzdi )
OOOOOOOOOOOOOOO, aaaaa, eeeee, oho ho, čia jis visas beze puoštas??????Jatus koks grožis artėja Valentinas, reikės pabandyt sukonstruoti šeimynai
QUOTE(RiMami @ 2009 02 01, 00:08)
Ant greičio teko sukonstruot tortą vežtis į baliuką
Neapsakomas grozis. Net nereikia klaust, kaip ivertino, ane?
QUOTE(Sonatina @ 2009 02 01, 12:36)
......AUTORĖ PASAKĖ IR ŠVENTA ...PEILIU .....O KOKIU ??????????? .....ALE BRITVA
QUOTE(RiMami @ 2009 02 01, 01:08)
Ant greičio teko sukonstruot tortą
Ale nu kokis grazuolius
Nebandziau nei sykis dar su beze, galvoju, jei ji papuosti ir laikyti saltai, nesildomam koridoriuj per nakti, ar nesigautu is beze s..., nes lyg Cipciukas sake, kad negali buti dregmes, bet, kad mano ir saldytvo galines sieneles rasoja, tai kur tada laikyti torta?
QUOTE(Srove @ 2009 02 01, 15:13)
Ale nu kokis grazuolius
Nebandziau nei sykis dar su beze, galvoju, jei ji papuosti ir laikyti saltai, nesildomam koridoriuj per nakti, ar nesigautu is beze s..., nes lyg Cipciukas sake, kad negali buti dregmes, bet, kad mano ir saldytvo galines sieneles rasoja, tai kur tada laikyti torta?
Zinau labai gera vieta - pilvukas
As siaip kartais virtuves spintelej per nakti palieku, jei, pvz, i saldytuva netelpa