Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip papuošti tortus, pyragus ir kitus skanėstus

QUOTE(Cipciukas @ 2009 01 30, 23:08)
Tu apie ką kalbi , vidurius ar viršų ....biskvitus galima daryti savo mėgiamus , kremas be galo standus , bet sviestinis jis netūrėtu būti , nes pjausis su avietėm , reiškiasi - grietinėlė , o kad dėta standiklio - garantuoju ......o va kaip taip atpjauti  g.gif ....ar nebus kįšteltas į kamerą ir gerai istangdintas , arba turi kažkokius specialius peilius - ale britvas , nes taip , nesuplėšant uogų neimanoma su peiliu atpjauti  schmoll.gif ....................na , o viršų reikia pasipraktikuoti , man atrodo daug vargo netūrėtu būti  g.gif

As kaz kur skaiciau, kad padaryti toki pjuvi reikia tureti labai labai plona peili, labai labai astru ir pries tai ji gerai ikaitinti. Tortas t.b. labai saltas, o peilis labai karstas, bet sausas
Atsakyti
user posted image
rugiagele23, gražu ane bigsmile.gif ? laukiu vasaros tongue.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Saulėgrąža: 31 sausio 2009 - 17:38
QUOTE(Saulėgrąža @ 2009 01 31, 18:37)
user posted image
rugiagele23, gražu ane  bigsmile.gif ? laukiu vasaros tongue.gif

laaabai gražu, nu aš toj nuorodoj pasižiūrėjau tiek grožių bet jai jau apie PS tai aš buvau vaiko gimimo dienos proga gulbinienės tortuose užsakius tortą traktorių, tai kai gavau nieko panašaus į foto doh.gif tokį traktorių ir aš galėjau pasidaryt blink.gif
Atsakyti
QUOTE(rugiagele26 @ 2009 01 31, 15:38)
Gal kuri pamenat, kur cia galima pamatyti koki staciakampi torta, su antru aukstuku mazu, arba be jo  g.gif

karsta.gif karsta.gif karsta.gif uždusau, kol radau lotuliukas.gif
o aš kepu tokį obuolių pyragą be riebalų ax.gif ir valgysiu nepuoštą, vienintelis mano šiuo metu man galimas kepinys, o mergičkai su MB tinginį padariau, jau stingsta ax.gif
Atsakyti
Zinot ka issikepus toki bijociau ir miegoti ir valgyti, nu nezinau, kam gali sauti i galva tokia nesamone cool.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Srove @ 2009 01 31, 21:54)
Zinot ka issikepus toki bijociau ir miegoti ir valgyti, nu nezinau, kam gali sauti i galva tokia nesamone cool.gif
user posted image

nu ne helovynas atrodo artėja lotuliukas.gif ,o gal vyras nusidėjo ir tu jam Valentino dienai kepi? lotuliukas.gif tik nesupyk.O kas jo viduje?
Atsakyti
QUOTE(Srove @ 2009 01 31, 21:54)

mastau.gif Bet vaikam toks turetu patikt rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(GITANA.B @ 2009 01 31, 22:58)
nu ne helovynas atrodo artėja lotuliukas.gif ,o gal vyras nusidėjo ir tu jam Valentino dienai kepi? lotuliukas.gif tik nesupyk.O kas jo viduje?

Tai, kad jo nekepu bigsmile.gif sakau gi bijociau kepti toki, o tuo labiau valgyti lotuliukas.gif Uzmaciau nete ir issigandau bijau.gif
Atsakyti
eik tu,grazus torciukas thumbup.gif halovynui kaip tik!!!
Atsakyti
QUOTE(GITANA.B @ 2009 01 31, 22:58)
O kas jo viduje?

Bijau ir pagalvoti lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Srove @ 2009 01 31, 22:28)
Bijau ir pagalvoti lotuliukas.gif

hihihi.gif
Atsakyti
QUOTE(Saulėgrąža @ 2009 01 31, 17:37)
user posted image
rugiagele23, gražu ane  bigsmile.gif ? laukiu vasaros tongue.gif