QUOTE(Cipciukas @ 2009 01 30, 23:08)
Tu apie ką kalbi , vidurius ar viršų ....biskvitus galima daryti savo mėgiamus , kremas be galo standus , bet sviestinis jis netūrėtu būti , nes pjausis su avietėm , reiškiasi - grietinėlė , o kad dėta standiklio - garantuoju ......o va kaip taip atpjauti
....ar nebus kįšteltas į kamerą ir gerai istangdintas , arba turi kažkokius specialius peilius - ale britvas , nes taip , nesuplėšant uogų neimanoma su peiliu atpjauti
....................na , o viršų reikia pasipraktikuoti , man atrodo daug vargo netūrėtu būti 



As kaz kur skaiciau, kad padaryti toki pjuvi reikia tureti labai labai plona peili, labai labai astru ir pries tai ji gerai ikaitinti. Tortas t.b. labai saltas, o peilis labai karstas, bet sausas