1 tema
2 tema
3 tema
4 tema
Inočka
Cipciukas
Cipciukas
Cipciukas
Srove
Daividija
Ir toliau stebinam viena kitą nuostabiais kuriniais!
rugiagele26
Musu tu saunuolyte
Jau temeles grozis, pasaka
Musu tu saunuolyte
Jau temeles grozis, pasaka
QUOTE(Inočka @ 2009 01 26, 21:20)
AGA, radot cia specialiste . Tokia pat, kaip ir visos. Kaip ten pelene sake? Aš ne burtininkė, aš dar tik mokausi
Bet, kad kitoms ir mokytis taip nepavyksta... Tiesa, seilę bevarvindama čia ir paskaitinėdama, aš teoriškai jau daug kam pasiruošusi
rugiagele26, ačiū
Bet dabar pažiūrėjau į temos pradžioje sukeltus tortus, tai "eina na..." Geriau varau iš čia...
o aš užsuku akimis pavalgyti ir užrašai kaupiasi kaupiasi
Nu vat, išbandžiau ir aš saldaininę masę- ir kaip ji man patiko Nu man daug labiau už visas cukrines patiko su ja dirbti- nepalyginsi. Kai aš tokia krapštukė, nemoku greitai dirbti, tai man tos visos cukrinės košmaras būdavo- stingsta, trupa, džiūsta, jei pašlapini, kad ir vos vos- limpa prie kočėlo, reikia šlapiai laikyti ir t.t. O šita masė neturėjo nei vienos iš tų blogųjų savybių- elastinga, nereikia drėkinti, netrūkinėja, galima tampyti- liuks- ir išsikočioja taip plonai, kaip paprasta cukrinė sutrūktų bekočiojama
Pasibandžiau rožytes daryt iš jos- tos kur įeina maršmalousai, sviestas, cukraus pudra ir citrinų sultys. Ten parašyta truputį sviesto-o kiek tas truputį nžn- tai aš įdėjau kelis šaukštus didelius- kočiojau,dariau rožes, viskas gavosi super- dabar tik paskaičiau čia pas jus, kad sviesto reikiatik dešimt gramų, nes sakot, kad kambario temp. tirpsta tokia masė, jei sviesto daugiau
Nu tai dabar pasidėjau kambario temp. tas rožes, ir žiūrėsiu ar tirps jos man. Bet daug pudravau kočiodama, tai kol kas normaliai, lyg laikosi O tirpsta ji man tik tada, kai labai rankomis ilgai čiupinėji, bet aš už žiedo viršutinės dalies negraibai kai lipdau rožes, tai kol kas kaip ir nieko blogo nepasidarė, neištirpo O kas bus ryt- matysiu
Beje, norėjau paklausti apie saldaininę masę- kaip manote, ar galima ją laikyti ilgai kambario temp., ar gal šaldytuve?- na, cukrinės masės gėlės negenda, o kaip su šitos masės?- kiek laiko ji negenda, ir kokiomis sąlygomis ją laikyti?- aš mėgstu gėlių iš anksto prisidaryti, ir laikyti mėnesiais- o ar galima šią masę taip laikyti?- šaldytuvas mano užkrautas, tas ten man nelabai patogu laikyti būtų, bet į jos sudėtį įeina sviestas Tai matyt ges jis ne šaldytuve.. bet kai cukraus tiek daug, ir taip saldu, tai gal vis tik nieko tokio
Ką manote, ar bandėte kas iš jos padarytas gėles kokioje spintukėje laikyti?
Pasibandžiau rožytes daryt iš jos- tos kur įeina maršmalousai, sviestas, cukraus pudra ir citrinų sultys. Ten parašyta truputį sviesto-o kiek tas truputį nžn- tai aš įdėjau kelis šaukštus didelius- kočiojau,dariau rožes, viskas gavosi super- dabar tik paskaičiau čia pas jus, kad sviesto reikiatik dešimt gramų, nes sakot, kad kambario temp. tirpsta tokia masė, jei sviesto daugiau
Nu tai dabar pasidėjau kambario temp. tas rožes, ir žiūrėsiu ar tirps jos man. Bet daug pudravau kočiodama, tai kol kas normaliai, lyg laikosi O tirpsta ji man tik tada, kai labai rankomis ilgai čiupinėji, bet aš už žiedo viršutinės dalies negraibai kai lipdau rožes, tai kol kas kaip ir nieko blogo nepasidarė, neištirpo O kas bus ryt- matysiu
Beje, norėjau paklausti apie saldaininę masę- kaip manote, ar galima ją laikyti ilgai kambario temp., ar gal šaldytuve?- na, cukrinės masės gėlės negenda, o kaip su šitos masės?- kiek laiko ji negenda, ir kokiomis sąlygomis ją laikyti?- aš mėgstu gėlių iš anksto prisidaryti, ir laikyti mėnesiais- o ar galima šią masę taip laikyti?- šaldytuvas mano užkrautas, tas ten man nelabai patogu laikyti būtų, bet į jos sudėtį įeina sviestas Tai matyt ges jis ne šaldytuve.. bet kai cukraus tiek daug, ir taip saldu, tai gal vis tik nieko tokio
Ką manote, ar bandėte kas iš jos padarytas gėles kokioje spintukėje laikyti?
QUOTE(svytejimas ezero dugne @ 2009 01 27, 02:27)
Ką manote, ar bandėte kas iš jos padarytas gėles kokioje spintukėje laikyti?
Laikiau mėnesį, niekas nenutiko. Tiesa, pažiūrėk, kad vieta kokia sausesnė būtų, nes buvau kelias padėjus ant palangės virtuvėje, tai lango apačia šiek tiek parasojo, tai ir gėlės mano kiek pasileido. Ne visai, bet kraščiukai tokie pavandeniję gavosi, šiaip nesugriuvo tos gėlės, tik jau iškart matėsi spalva netokia toje vietoje ir pan. Vienžodžiu, laikyti sausai
Ir šiaip norėtūsi pamatyti gėlyčių rezultatą
Cipciuk ir visos kitos tortu puosejos,
norejau jusu pasiteirauti ar galima papuosta torta laikyti saldytuve bent per nakti, jei puosiu sia mase (fondat) arba beze?
Is sio marshmelinio fondat mergaites daro papuosimus, bet randu, kad galima taip pat ir dengti juo torta, deja ten autore nerekomenduoja papuosta torta laikyti saltai, o kaip su paprastu fondat ir beze?
Dabar ziema, viskas butu pakenciama, bet vasara nesinoretu laikyti oro temperaturoje...
Labai dekui is anksto uz atsakymus!!!
norejau jusu pasiteirauti ar galima papuosta torta laikyti saldytuve bent per nakti, jei puosiu sia mase (fondat) arba beze?
Is sio marshmelinio fondat mergaites daro papuosimus, bet randu, kad galima taip pat ir dengti juo torta, deja ten autore nerekomenduoja papuosta torta laikyti saltai, o kaip su paprastu fondat ir beze?
Dabar ziema, viskas butu pakenciama, bet vasara nesinoretu laikyti oro temperaturoje...
Labai dekui is anksto uz atsakymus!!!
Aš irgi neišmanėlė turiu klausimą, kai autorės rašo, kad puošti plakta grietinėle, tai tik jinai ir plakama, ar taip kaip pertepimui reikia dadėti cukraus ir citrinos rūgštelės?Ar vien tik grietinėlę išplakt ir puošt?
QUOTE(*tiute* @ 2009 01 27, 07:51)
Cipciuk ir visos kitos tortu puosejos,
norejau jusu pasiteirauti ar galima papuosta torta laikyti saldytuve bent per nakti, jei puosiu sia mase (fondat) arba beze?
Is sio marshmelinio fondat mergaites daro papuosimus, bet randu, kad galima taip pat ir dengti juo torta, deja ten autore nerekomenduoja papuosta torta laikyti saltai, o kaip su paprastu fondat ir beze?
Dabar ziema, viskas butu pakenciama, bet vasara nesinoretu laikyti oro temperaturoje...
Labai dekui is anksto uz atsakymus!!!
norejau jusu pasiteirauti ar galima papuosta torta laikyti saldytuve bent per nakti, jei puosiu sia mase (fondat) arba beze?
Is sio marshmelinio fondat mergaites daro papuosimus, bet randu, kad galima taip pat ir dengti juo torta, deja ten autore nerekomenduoja papuosta torta laikyti saltai, o kaip su paprastu fondat ir beze?
Dabar ziema, viskas butu pakenciama, bet vasara nesinoretu laikyti oro temperaturoje...
Labai dekui is anksto uz atsakymus!!!
Mergaites, netingekit, o pasiskaitykit bent truputuka . Info apie saldainiu mase jau tiek prirasem
Paskutine info CIA. 4 temos paskutinis puslapiukas. Del beze irgi begale info. Laikyti saldytuve beze gali.