sveikos
na va, aš šįryt vėl jaučiuosi kaip gavusi iš plytos, vėl mergaitė blogai miegojo, būsiu prisišnekėjus
tūtė tik iškremta ir
tai kėliausi nž kiek kartų, nesuprantu kas jai darosi...
kas lieiča sportus, aš kažkaip nemegėja jų
man geriau pasikoreguoti savo mitybą, nu ir tada pasimato tie rezultatai.. nu bet db sunku atsisakyti saldumynų
anksčiau prieš nėštumą į saldumynus pažiūrėt negalėdavau, per nėštumą jais gyva buvau ir db sunku man darosi be jų
žn vaistinėj yra kažkokių tablečių, vis ruošiuosi jas pirktis, bet neprisiruošiu
reikia iki vasaros gražiai atrodyti
Papildyta:
QUOTE(Globusyte @ 2009 01 29, 00:31)
Po truputį praeina, bet labai sunku vienai.... MB užsienyje, seniai niekur nebuvau... Nusispalvojau savo tris plaukus ir palengvėjo...Žiogui irgi čiandien ožiadienis...
neliūdėk
suprantu tave kaip sunku, kai yro nėra šalia ir visa buitis, vaikas tenka tau vienai.. kartais rimtai sunku darosi, gerai kad man vyras grįžęs iš darbo užsiima su vaiku, nes tikrai užeina tokių dienų kai norisi rėkt ir pykt ant viso pasaulio
o dar db kai mergytė tokia nerami, vakar norėjosi tik bėgt apie namą ir šaukt
o tas sėdėjimas namie nesitęs visą laiką, paaugs mūsų mažiukai, galėsim visur kartu keliauti
aš tik ir svajoju, kad vasarą sau sėdam į mašinikę ir lekiam visi kartu prie kokio ežeriuko
Papildyta:
QUOTE(dange29 @ 2009 01 29, 10:55)
Kiek daug čia mūsų, šaunu. Mes jau tuoj žygiuosim į šeštą mėn
Dėl sėdėjimo namuose. Stogas bet kam gali nuvažiuot, ypač kai bendrauji tik su mažium ir šuniu, nė vienas juk nekalba
Bet aš kas antrą dieną beveik pas tėvus lekiu, o ten - laisvė... Miegu, tėvukas su vaiku tamposi, žodžiu, pasaka. dar pamokas turiu (mokau lietuvių), tai padeda neatitrūkti nuo gyvenimo. Žodžiu, sukuosi, kad tik nebūt vienai namie ilgai...Gerai toms, kurios su lialiais į lauką išeina, nors kiek prasiblaško
o aš studijuoju, tai bent tas padeda atitrūkti nuo buities ir namų, iš tikrųjų kad ir kaip keista bet mokymdamasi, eidama į paskaitas pailsiu
bet db kai sesija buvo, galvojau kad plaukus nusirausiu, bet nieko viskas laimingai baigėsi.. nuo pirmadienio vėl į mokslus žygiuosiu