QUOTE(gintaarielis @ 2009 01 28, 00:39)
Skanaus Norejau mamyciu paklausti, kaip sekasi mesti svori priaugta per nestuma. Gal kas gali pasidalinti patirtimi, patarti kaip laengviau juo atsikratyti, nes maniskiai visiskai netirpsta nors ir pati maitinu.
QUOTE(Globusyte @ 2009 01 28, 00:50)
Man irgi laaaabai sunku6 nes laikosi kaip const. Nei į priekį, nei atgal... Nors pati maitinu, ir mmm..r. Gine sakė, kad viskas gerai, nukris kai baigsiu maitint...
Nenoriu čia labai gasdinti , bet man po pirmo prilipo 10kg ir nė per kur jų neatsikračiau ( na, gal valios pritrūko). Nors maitinau 1,5 metus. Dabar po šio nėštumo liko tik 2kg, bet tilpti į senus drabužius . Irgi maitinu tik MP. Tačiau šį kartą nebegeriu arbatėų su cukrum, nevalgau chalvos ir kitokių saldumynų privengiu (nors kartais sunku atsilaikyti )
QUOTE(dolly` @ 2009 01 28, 13:56)
as iki dvieju men laikiau lempele, bet turbut daugiau del saves, nei del mazylio, kad belen kuriuo metu kilstelejus galva matyciau ji lopsyje, o dabar miega tamsoje irgi
Aš taip pat tik dėl maižiuko deginau lempelę. Dabar kai valgo naktį tik užsidegu, nes labai springsta bevalgydamas, tai kai matau geriau jaučiuosi...