Įkraunama...
Įkraunama...

5 mėnuo

QUOTE(gintaarielis @ 2009 01 28, 00:39)
Skanaus mirksiukas.gif  Norejau mamyciu paklausti, kaip sekasi mesti svori priaugta per nestuma. Gal kas gali pasidalinti patirtimi, patarti kaip laengviau juo atsikratyti, nes maniskiai visiskai netirpsta verysad.gif  verysad.gif  verysad.gif  nors ir pati maitinu.

QUOTE(Globusyte @ 2009 01 28, 00:50)
Man irgi laaaabai sunku6 nes laikosi kaip const. Nei į priekį, nei atgal... Nors pati maitinu, ir mmm..r. Gine sakė, kad viskas gerai, nukris kai baigsiu maitint... blush2.gif

Nenoriu čia labai gasdinti bigsmile.gif , bet man po pirmo prilipo 10kg ir nė per kur jų neatsikračiau ( na, gal valios pritrūko). Nors maitinau 1,5 metus. Dabar po šio nėštumo liko tik 2kg, bet tilpti į senus drabužius schmoll.gif schmoll.gif . Irgi maitinu tik MP. bigsmile.gif bigsmile.gif Tačiau šį kartą nebegeriu arbatėų su cukrum, nevalgau chalvos ir kitokių saldumynų privengiu (nors kartais sunku atsilaikyti blush2.gif )

QUOTE(dolly` @ 2009 01 28, 13:56)
as iki dvieju men laikiau lempele, bet turbut daugiau del saves, nei del mazylio, kad belen kuriuo metu kilstelejus galva matyciau ji lopsyje, o dabar miega tamsoje irgi

Aš taip pat tik dėl maižiuko deginau lempelę. Dabar kai valgo naktį tik užsidegu, nes labai springsta bevalgydamas, tai kai matau geriau jaučiuosi...
Atsakyti
QUOTE(Himeko @ 2009 01 28, 15:52)
Nenoriu čia labai gasdinti  bigsmile.gif , bet man po pirmo prilipo 10kg ir nė per kur jų neatsikračiau ( na, gal valios pritrūko). Nors maitinau 1,5 metus. Dabar po šio nėštumo liko tik 2kg, bet tilpti į senus drabužius  schmoll.gif  schmoll.gif . Irgi maitinu tik MP.  bigsmile.gif  bigsmile.gif Tačiau šį kartą nebegeriu arbatėų su cukrum, nevalgau chalvos ir kitokių saldumynų privengiu (nors kartais sunku atsilaikyti  blush2.gif )
Aš taip pat tik dėl maižiuko deginau lempelę. Dabar kai valgo naktį tik užsidegu, nes labai springsta bevalgydamas, tai kai matau geriau jaučiuosi...

Himeko, turi tikrai stipria valia 4u.gif as negaliu be saldumynu, slapcia (nezinia nuo ko ) nugvelbiu po saldaini is spinteles ir slemsciu... kita vertus, kol maitinamas kudikelis MP , dietos laikytis nepatartina, kad nesuprastetu pienelio kokybe... 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(dolly` @ 2009 01 28, 17:34)
nu tai zinai, sportas juk vargina biggrin.gif
o del pyragu tai , zuwytes, labai lengva ismokti, receptuka skaitai, tesliuke maisai mirksiukas.gif  jei noresite, rasykit, atsiusiu paprastu ir skaniu turiu ax.gif

Čia truputį ne į tema, bet kodėl man tie pyragai susmenka kai ataušta. Labai retai aš juos kepu, bet visgi???? biggrin.gif Įmeskit kokį "greitai paprastą" receptuką visos išbandysim 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(dolly` @ 2009 01 28, 18:59)
Himeko, turi tikrai stipria valia 4u.gif as negaliu be saldumynu, slapcia (nezinia nuo ko ) nugvelbiu po saldaini  is spinteles ir slemsciu... kita vertus, kol maitinamas kudikelis MP , dietos laikytis nepatartina, kad nesuprastetu pienelio kokybe... 4u.gif

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif aš irgi šlemščiu, kai niekas nemato hihihi.gif hihihi.gif bet va ir kabo baranka, nors sveriu mažiau negu prieš nėštumą, bet ant pilvo baranką tai ogogo turiu, niekada tokio pilvo netuėjau, čia manau, bepadėtų tik sportas, na aišku ir pyragų ir saldumynų nevalgymas.. o kažkas čia dar receptukais pasidalinti nori.. cits doh.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif aš kai maitinau tai išvis vien chalva, sūreliais, visokiais miau ir tebuvau gyva hihihi.gif hihihi.gif
mes šiandien laukuty 3 valndas išmiegojom, nes oras buvo lb gražus ir dar namie valandą laiko thumbup.gif mamytė visus darbus nudirbo thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Himeko @ 2009 01 28, 16:00)
Čia truputį ne į tema, bet kodėl man tie pyragai susmenka kai ataušta. Labai retai aš juos kepu, bet visgi????  biggrin.gif Įmeskit kokį "greitai paprastą" receptuką visos išbandysim  4u.gif

gal i AZ, o tai gausim, kad cia receptaines atidarinejam biggrin.gif

QUOTE(DdoviliuxX @ 2009 01 28, 16:16)
drinks_cheers.gif  drinks_cheers.gif  aš irgi šlemščiu, kai niekas nemato hihihi.gif  hihihi.gif bet va ir kabo baranka, nors sveriu mažiau negu prieš nėštumą, bet ant pilvo baranką tai ogogo turiu, niekada tokio pilvo netuėjau, čia manau, bepadėtų tik sportas, na aišku ir pyragų ir saldumynų nevalgymas.. o kažkas čia dar receptukais pasidalinti nori.. cits doh.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  aš kai maitinau tai išvis vien chalva, sūreliais, visokiais miau ir tebuvau gyva hihihi.gif  hihihi.gif
mes šiandien laukuty 3 valndas išmiegojom, nes oras buvo lb gražus ir dar namie valandą laiko thumbup.gif  mamytė visus darbus nudirbo thumbup.gif

drinks_cheers.gif pas mane viskas lyg ir grazu butu jei ne tas pilvelis ax.gif
nu bet kaip miegat ilgai blink.gif fainai... gali per ta laika tris pyragus iskepti ir papildyti gelbejimosi rata lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(dolly` @ 2009 01 28, 19:42)
gal i AZ, o tai gausim, kad cia receptaines atidarinejam biggrin.gif
drinks_cheers.gif pas mane viskas lyg  ir grazu butu jei ne tas pilvelis ax.gif 
nu bet kaip miegat ilgai blink.gif  fainai... gali per ta laika tris pyragus iskepti ir papildyti gelbejimosi rata lotuliukas.gif

joa pilvelis tai toks nefainas karsta.gif reikia jo atsikratyti iki vasaros hihihi.gif hihihi.gif sakiau nuo kitos savaitės mesiu svorį hihihi.gif hihihi.gif pažiūrėsiu ar būsiu ištvėrminga lotuliukas.gif o man nereikia tikrai nereikia tų trijų valandų kol panička miega, užtenka 5 minučių visko prisišlemšt, kad ta barabka dar padidėtų hihihi.gif hihihi.gif hihihi.gif
Atsakyti
QUOTE(dolly` @ 2009 01 28, 18:34)
o del pyragu tai , zuwytes, labai lengva ismokti, receptuka skaitai, tesliuke maisai mirksiukas.gif  jei noresite, rasykit, atsiusiu paprastu ir skaniu turiu ax.gif

imesk az koki obuolini receptuka 4u.gif
Atsakyti
Laba, merginos 4u.gif
QUOTE(DdoviliuxX @ 2009 01 28, 11:29)
schmoll.gif  musiškė miega tik savo lovytėj, pas mus į lovą net nepaguldysi pradeda ::ant rankų mkigdoma neužmiega mirksiukas.gif  matyt, jau taip įpratus.. mes jos net nemigdom, kai ji zyzalioti pradeda, įkeliam į lovytę, įkišam tiūtuką ir merliuką prie šono, tai jinai ir parpia mirksiukas.gif  šviesos ir niekada nejungiu ir nešnekinu, kad žinotų kada naktis, kartais MB ją pašnekinti mėgsta, tada aš lb supykstu ::  ::  ::

Aš taip pat labai pykstu, kai kalbina naktiniam miegely.... ::

QUOTE(dolly` @ 2009 01 28, 12:35)
sveikinu visas naujokes prisijungus  ::
del svorio tai jau rolleyes.gif  siaip tai as dziaugiuosi priaugtais kg :: stengiuosi juos issaugoti slemsdama atsakingai, o ir pieno kokybe palaikau ::  sportuoju namuose , stengiuosi atsikratyti lasinuku ant pilvuko, o kitus sustangrinti. turetumet paziureti sporto temose, ten laaabai daug patarimu.

Kuriose?

QUOTE(dolly` @ 2009 01 28, 13:56)
as iki dvieju men laikiau lempele, bet turbut daugiau del saves, nei del mazylio, kad belen kuriuo metu kilstelejus galva matyciau ji lopsyje, o dabar miega tamsoje irgi

Aš irgi laikiau, nes man labai baisu buvo... blush2.gif

QUOTE(dolly` @ 2009 01 28, 16:34)
maniskis miegojo savo kambary, nes lyja siandien verysad.gif  o lauke tai jam jau baisiai idomu kas aplink dedasi, uzmiega tik po valandziukes doh.gif

Maniškis lauke šiandien iš viso tik valandą miegojo, o kol važinėjom - vis dairėsi...
QUOTE(pumpotaukslis @ 2009 01 28, 16:42)
aga, lauke miegojom : , ikeliau i masina, grizom namo - vis dar miega. kadangi i 5a sunku vezima vilkt, tai laukiau kol atsibus. pralaukiau pusvalandi masinoj - miega. uzvilkau isirezus i namus - miega. tai uzdariau balkone, toliau miega ::
ale ot mamu dar buna - sausainius kepa :maniske tai taip neleidzia schmoll.gif taip cypt pradeda, kad neuzsiimu, kad... ::

kėdutėj... ::
Na aš irgi visus savo darbus apsidirbu, kol miega arba vienas savais reikalais burzgia lovytėj arba
QUOTE(dolly` @ 2009 01 28, 17:34)
o del pyragu tai , zuwytes, labai lengva ismokti, receptuka skaitai, tesliuke maisai ::  jei noresite, rasykit, atsiusiu paprastu ir skaniu turiu ::

Aš tai moku visokių, bet tas pilvukas...

Šiandien man kažkaip labai jau stogas važiuoja... Gal jau per ilgai viena pasibuvau... Ir pykstu ant viso pasaulio.... Kažkas ne taip... verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(dolly` @ 2009 01 28, 17:59)
Himeko, turi tikrai stipria valia 4u.gif as negaliu be saldumynu, slapcia (nezinia nuo ko ) nugvelbiu po saldaini  is spinteles ir slemsciu... kita vertus, kol maitinamas kudikelis MP , dietos laikytis nepatartina, kad nesuprastetu pienelio kokybe... 4u.gif

Viskas prasidėjo prieš metus, kai pykino nuo kavos ir saldumynų. Tik paskutiniaisiais nėštumo mėn. jau galėjau palankiau į saldėsius žiūrėti. Bet dėl to figūros vistiek nėra schmoll.gif

Maniškis šiandien dieną pamiegojo kiek ilgiau, tai kažką spėjau pasidaryti. Kaip jūsų mažiukai užmiega nakčiai? Mano dabar tik bemaitinant MP ir užmiega- priprato ant rankų užmigti.......
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Himeko: 28 sausio 2009 - 22:57
QUOTE(Himeko @ 2009 01 28, 22:55)
Viskas prasidėjo prieš metus, kai pykino nuo kavos ir saldumynų. Tik paskutiniaisiais nėštumo mėn. jau galėjau palankiau į saldėsius žiūrėti. Bet dėl to figūros vistiek nėra  schmoll.gif

Maniškis šiandien dieną pamiegojo kiek ilgiau, tai kažką spėjau pasidaryti. Kaip jūsų mažiukai užmiega nakčiai? Mano dabar tik bemaitinant MP ir užmiega- priprato ant rankų užmigti.......

Mano tai lovytėj pavalgęs pasišneka dar truputį ir užmiega.... Tik šiandien dar ant papulio privertė pasiguldyt.... Šiandien ir mama, ir žiogas labai irzlūs... Kavos negeriu, tik be kofeino radau labai skanią, tad vieną puodelį... blush2.gif O saldumynų tai galiu ir atsisakyti, bet kai mmm - tai tada jau plytą šokolado garantuotai.... rolleyes.gif
Atsakyti

QUOTE(Globusyte @ 2009 01 28, 19:05)
Laba, merginos  4u.gif
Kuriose?

Šiandien man kažkaip labai jau stogas važiuoja... Gal jau per ilgai viena pasibuvau... Ir pykstu ant viso pasaulio.... Kažkas ne taip... verysad.gif

na, ilysk i sportas ir ten daug temukiu. pasirink kaip nori mesti svori , kokias kuno dalis liekninti labiausiai ir rasi daug patarimu.gal dar ka rasi ir "po gimdymo"...

zinok, visoms buna geresniu, blogesniu, liudnesniu ar linksmesniui dienu mirksiukas.gif susitik su kokia drauge-prasiblaskysi 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(dolly` @ 2009 01 28, 23:25)
na, ilysk i sportas ir ten daug temukiu. pasirink kaip nori mesti svori , kokias kuno dalis liekninti labiausiai ir rasi daug patarimu.gal dar ka rasi ir "po gimdymo"...

zinok, visoms buna geresniu, blogesniu, liudnesniu ar linksmesniui dienu mirksiukas.gif susitik su kokia drauge-prasiblaskysi 4u.gif

Po truputį praeina, bet labai sunku vienai.... MB užsienyje, seniai niekur nebuvau... Nusispalvojau savo tris plaukus ir palengvėjo...Žiogui irgi čiandien ožiadienis... wub.gif
Atsakyti