Įkraunama...
Įkraunama...

5 mėnuo

QUOTE(Himeko @ 2009 01 27, 23:58)
Labas visoms penketukininkėms. Va, ir mes jungiamės prie jūsų, nes jau kelios dienos kaip įžengėm į penktą mėnesiuką. Ar priimsit?  rolleyes.gif
Mūsiškiui irgi patinka ant pilvelio, bet pavargsta ir pradeda nosytę trinti į čiužinuką...
Nepergyvenk, tikrai vartysis. Aš atsimenu kai pirmas sūnus nesivartė irgi pergyvenau, nes draugės mergina jau vartėsi. Mamytės, žymėkitės vaikučių pasiekimus - kada ką pradėjo daryti - bus įdomu paskaityti, kai kitus leliukus auginsit.  thumbup.gif

Labukas, aišku
user posted image
Atsakyti
ismokti tai ismoks, bet kaip smagu kai nesijauti vienisas"atsilikelis" rolleyes.gif

oi, globusyte, bet ir grazumas tu tavo paveiksliuku...nuotaika kartais net pakelia thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pumpotaukslis: 28 sausio 2009 - 00:13
Cia dar viene pasiklydusi avele iesko bendraminciu ax.gif wub.gif smile.gif As ir is tu grybautoju ketvirtame menesiuke lotuliukas.gif blush2.gif

Tai sakau visom didelis LABAS 4u.gif 4u.gif 4u.gif ir tikiuosi silto ir malonaus bendravimo, juolab matau ir senu pazystamu mirksiukas.gif thumbup.gif

O del pasiekimu galiu paskyti, kad mes taip pat is tu vaikeliu, kurie neskuba tevelius perdaug lepinti savo dideliais pasiekimais. Nesivartom nors tu ka ir kiek lankytasi pas kizetarapiaute, bet ji mane ramina,kad dar nebutinai turi vartytis. Atrodo ne tiek ir daug truksta, bet vis vien truksta. Laukiam...

Yra vaiku ir as ta vaika pazystu, kuris septyniu men pradejo vaikscioti, bet man kizetarapiaute papasakojo, kad tai taip pat nera gerai.
Atsakyti
valio nevartukams.... 4u.gif mes valgom lotuliukas.gif wub.gif
Atsakyti
Skanaus mirksiukas.gif Norejau mamyciu paklausti, kaip sekasi mesti svori priaugta per nestuma. Gal kas gali pasidalinti patirtimi, patarti kaip laengviau juo atsikratyti, nes maniskiai visiskai netirpsta verysad.gif verysad.gif verysad.gif nors ir pati maitinu.
Atsakyti
QUOTE(gintaarielis @ 2009 01 28, 00:39)
Skanaus mirksiukas.gif  Norejau mamyciu paklausti, kaip sekasi mesti svori priaugta per nestuma. Gal kas gali pasidalinti patirtimi, patarti kaip laengviau juo atsikratyti, nes maniskiai visiskai netirpsta verysad.gif  verysad.gif  verysad.gif  nors ir pati maitinu.

Man irgi laaaabai sunku6 nes laikosi kaip const. Nei į priekį, nei atgal... Nors pati maitinu, ir mmm..r. Gine sakė, kad viskas gerai, nukris kai baigsiu maitint... blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(pumpotaukslis @ 2009 01 28, 00:17)
zuwyte, o kodel jus nusprendet skiepus atidet???
juk tai ta pati vakcina kaip ir sukakus2 men. tai maniau, kad apskaiciuota kada reikalingas pakartotinas skiepas.
nors musiskei tas 2men skiepas nieko blogo nesukele, o dabar tai vaikiuks toks irzlus, verksmingas ir prakaituotas buvo (nors tem. neturejo), kad nusprendziau nekankint ir sukisau 2/3 zvakutes - taip patare gydytoja

tiek gavau info apie skiepus kad abejoju ar dar skiepyti apskritai g.gif
QUOTE(gintaarielis @ 2009 01 28, 01:39)
Skanaus mirksiukas.gif  Norejau mamyciu paklausti, kaip sekasi mesti svori priaugta per nestuma. Gal kas gali pasidalinti patirtimi, patarti kaip laengviau juo atsikratyti, nes maniskiai visiskai netirpsta verysad.gif  verysad.gif  verysad.gif  nors ir pati maitinu.

nesiseka schmoll.gif per 4 men -2 kg o 10 dar ant pilvo like doh.gif ir pati maitinu tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(gintaarielis @ 2009 01 28, 02:39)

dabar kilogramu lygiai tiek, kiek pries pastojant smile.gif
Atsakyti
nu ačiū mamukai kad pasidalinot patirtim apie tas tiūtes, vakar nupirkau jau tą prisegimą, tai panelytė visą vakarą apžiūrinėjo jį thumbup.gif wub.gif
kas liečia tuos apsivertimus aš kažkaip lb nesijaudinu, žn ateis laikas ir mūsų mažyliai tikrai vartysis thumbup.gif kažkaip mane lb jaudina tie dantukai.. šią naktį vėl blogai miegojom, tik tūtė iškremta ir prasideda soske.gif , na taip nuo paryčių ir praskiankinom, db su savo kojom žaidžiam ir cypaujam, tiksliau spiegiam hihihi.gif hihihi.gif hihihi.gif
Papildyta:
QUOTE(pumpotaukslis @ 2009 01 28, 09:24)
dabar kilogramu lygiai tiek, kiek pries pastojant smile.gif

man lygiai tas pats, sveriu netgi mažiau nei prieš nėštumą, nėštumo metu buvau priaugusi 17 kg doh.gif , tačiau jau grįžus iš ligoninės besvėriau 5 kg daugiau, o po savaitės kai pati maitinau ir tie patys nukrito... man maitinant lb staigiai svoris krito, bet db jaučiu vėl tuoj priaugsiu, nes saldumynus tai valgau ohohoho kaip lotuliukas.gif
Papildyta:
QUOTE(Zuwytes @ 2009 01 28, 08:29)
tiek gavau info apie skiepus kad abejoju ar dar skiepyti apskritai  g.gif

nesiseka  schmoll.gif  per 4 men -2 kg o 10 dar ant pilvo like  doh.gif  ir pati maitinu  tongue.gif

kas liečia skiepus, jau geriau skiepyt nei ne skiepyt, neskiepydama vaiko gali susilaukti skaudesnių pasėkmių mirksiukas.gif
Papildyta:
sveikos prisijungusios naujokės 4u.gif trumpai čia bepabendrausim, nes greitai jau iškeliausim į šeštą mėnesiuką ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Globusyte @ 2009 01 28, 01:46)
O mums iš viso nieko nebuvo... kaip prie visų kitų .... g.gif

mums irgi drinks_cheers.gif
Papildyta:
QUOTE(gintaarielis @ 2009 01 28, 02:39)

oj del svorio metimo ir pas mane problemos,niekaip atsikratyti negaliu,o per nestuma dar labai daug priaugau........ir svarbiausia,kad niekas nepadeda.... verysad.gif
Papildyta:
QUOTE(Zuwytes @ 2009 01 28, 09:29)
tiek gavau info apie skiepus kad abejoju ar dar skiepyti apskritai

as irgi daug prisiskaiciau apie skiepus, buvau labai pasimetus,bet pasikonsultavusi su pediatru, jis mane itikino......
Papildyta:
QUOTE(DdoviliuxX @ 2009 01 28, 11:42)
kažkaip mane lb jaudina tie dantukai.. šią naktį vėl blogai miegojom, tik tūtė iškremta ir prasideda soske.gif , na taip nuo paryčių ir praskiankinom, db su savo kojom žaidžiam ir cypaujam, tiksliau spiegiam hihihi.gif  hihihi.gif  hihihi.gif

va mane irgi labai jie jaudina,sia nakti mazas tik kokias 2,5-3val pamiegojo,visa laika zizia,o db kaip niekur nieko ramus........einu kavos darytis..... doh.gif
Atsakyti
QUOTE(kur-rita @ 2009 01 28, 11:20)
mums irgi drinks_cheers.gif
Papildyta:
oj del svorio metimo ir pas mane problemos,niekaip atsikratyti negaliu,o per nestuma dar labai daug priaugau........ir svarbiausia,kad niekas nepadeda.... verysad.gif
Papildyta:
as irgi daug prisiskaiciau apie skiepus, buvau labai pasimetus,bet pasikonsultavusi su pediatru, jis mane itikino......
Papildyta:
va mane irgi labai jie jaudina,sia nakti mazas tik kokias 2,5-3val pamiegojo,visa laika zizia,o db kaip niekur nieko ramus........einu kavos darytis..... doh.gif

tai ir maniškė tas pats, db atprausiau aš ją, kaip niekur nieko lovytėj duodasi, šypsosi patenkinta, nu bet naktį, tas zyzimas varo į neviltį, bet kas svarbiausia ji per mioegus zirzia, ar ji čia mus taip šokdinti išmokė nesuprantu doh.gif
Atsakyti
QUOTE(DdoviliuxX @ 2009 01 28, 12:26)
tai ir maniškė tas pats, db atprausiau aš ją, kaip niekur nieko lovytėj duodasi, šypsosi patenkinta, nu bet naktį, tas zyzimas varo į neviltį, bet kas svarbiausia ji per mioegus zirzia, ar ji čia mus taip šokdinti išmokė nesuprantu doh.gif

o kur mergicka miega???kai musiske labai zirzia o as luztu miegais, tai pasiguldau greta. prisiglaudzia prie nuogos kruties ir jai ramiau. kai krutis nebepadeda, tada 2.gif ibruku. buna, kad labai blaskosi, spardosi, rankom mosikuoja, tai suimu rankytas i savo delna ar siaip stengiuos "prispaust"kad pati nesiblaskytu. ir nejungiam svieos, kad zinotu kaip atrodo naktis smile.gif taip rekomenduojama ir mum padeda good.gif
Atsakyti