Įkraunama...
Įkraunama...

5 mėnuo

Mano žiogui irgi patinka ant pilvo iki kol nukrenta ant nosies... lotuliukas.gif wub.gif
Arba psideda rankytę po galva ir atsiverčia ant nugaros.... wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Globusyte: 27 sausio 2009 - 21:00
QUOTE(Globusyte @ 2009 01 27, 20:58)
Mano žiogui irgi patinka ant pilvo iki kol nukrenta ant nosies... lotuliukas.gif  wub.gif
Arba psideda rankytę po galva ir atsiverčia ant nugaros....  wub.gif

Kaip faina smile.gif ,ir kodel idomu mano princese nesivarto g.gif Jau ir pergyvent pradedu verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(menininke @ 2009 01 27, 21:18)
Kaip faina smile.gif ,ir kodel idomu mano princese nesivarto g.gif Jau ir pergyvent pradedu verysad.gif

Nepergyvenk, mano irgi retai verčiasi... O lovytėj riečiasi, bet dar ant pilviuko nu niekaip... mirksiukas.gif
Atsakyti
Sveikutes,
Na ir mes pakviesti ateinam pas jus-tikiuos priimsite tongue.gif blush2.gif , o tai buvau "nugrybavus" ir sedejau ketvirtame menesiuke. doh.gif
Mes ir taip laukiam apsivertimu wub.gif , nes kol kas tik ant sonelio sugebam smile.gif O snd maniskis taip ubavo, kad negalejau nesijuokti. Toks fainulka wub.gif
Atsakyti
QUOTE(daabi @ 2009 01 27, 20:15)
Sveikutes,
Na ir mes pakviesti ateinam pas jus-tikiuos priimsite  tongue.gif  blush2.gif , o tai buvau "nugrybavus" ir sedejau ketvirtame menesiuke.  doh.gif
Mes ir taip laukiam apsivertimu  wub.gif , nes kol kas tik ant sonelio sugebam  smile.gif O snd maniskis taip ubavo, kad negalejau nesijuokti. Toks fainulka  wub.gif

dziaugiames, kad radote savus mirksiukas.gif
Atsakyti
jungiuosi ir as 4u.gif o ziuriu musu su dange29 leliukai ta pacia diena gime bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(DdoviliuxX @ 2009 01 27, 00:46)
bet negi geriau purviną kiši į burną ar ranka nuvalysi, jei nėra vandens o beje tame vandenyje ne ką mažiau mikrobų lotuliukas.gif beje, kad visi tėvai taip daro g.gif

oi, brangioji, abejoju... nesupyk, bet ziurejau laida kur dare tyrimus: lygino suns zabtus (kuris ir uzp..palaizo) ir zmogaus, tai zmoguireikia sleptis del visu bakeriju skaiciaus. ir teige, kad jau geriau ciulptuka paduoti nuo zemes!!! (as tai tuo tikiu)
Atsakyti
4u.gif Sveikutės, penketukininkės 4u.gif
Atsakyti
:
QUOTE(pumpotaukslis @ 2009 01 28, 00:02)
oi, brangioji, abejoju... nesupyk, bet ziurejau laida kur dare tyrimus: lygino suns zabtus (kuris ir uzp..palaizo) ir zmogaus, tai zmoguireikia sleptis del visu bakeriju skaiciaus. ir teige, kad jau geriau ciulptuka paduoti nuo zemes!!! (as tai tuo tikiu)

drinks_cheers.gif as ir galvoju kad jau geriau nuo zemes paduoti.
Atsakyti
zuwyte, o kodel jus nusprendet skiepus atidet???
juk tai ta pati vakcina kaip ir sukakus2 men. tai maniau, kad apskaiciuota kada reikalingas pakartotinas skiepas.
nors musiskei tas 2men skiepas nieko blogo nesukele, o dabar tai vaikiuks toks irzlus, verksmingas ir prakaituotas buvo (nors tem. neturejo), kad nusprendziau nekankint ir sukisau 2/3 zvakutes - taip patare gydytoja
Atsakyti
QUOTE(pumpotaukslis @ 2009 01 27, 23:17)
zuwyte, o kodel jus nusprendet skiepus atidet???
juk tai ta pati vakcina kaip ir sukakus2 men. tai maniau, kad apskaiciuota kada reikalingas pakartotinas skiepas.
nors musiskei tas 2men skiepas nieko blogo nesukele, o dabar tai vaikiuks toks irzlus, verksmingas ir prakaituotas buvo (nors tem. neturejo), kad nusprendziau nekankint ir sukisau 2/3 zvakutes - taip patare gydytoja

O mums iš viso nieko nebuvo... kaip prie visų kitų .... g.gif
Atsakyti
Labas visoms penketukininkėms. Va, ir mes jungiamės prie jūsų, nes jau kelios dienos kaip įžengėm į penktą mėnesiuką. Ar priimsit? rolleyes.gif

QUOTE(dolly` @ 2009 01 27, 20:50)
negi mes vieninteliai megstantys ant pilvuko guleti blink.gif  tik pabandyk atverst atgal-vaje koks piktumas! tik pavalgiusio negaliu nei i lovyte , nei i gym`a guldyti, nes is kart shast  ir apsivercia, o to pasekoje ir atpila doh.gif

Mūsiškiui irgi patinka ant pilvelio, bet pavargsta ir pradeda nosytę trinti į čiužinuką...

QUOTE(menininke @ 2009 01 27, 21:18)

Nepergyvenk, tikrai vartysis. Aš atsimenu kai pirmas sūnus nesivartė irgi pergyvenau, nes draugės mergina jau vartėsi. Mamytės, žymėkitės vaikučių pasiekimus - kada ką pradėjo daryti - bus įdomu paskaityti, kai kitus leliukus auginsit. thumbup.gif
Atsakyti