Įkraunama...
Įkraunama...

5 mėnuo

Valio!!!! Tik siandien rasiau, kad musu tinginukas nesivarto. O jis, matyt, supyko ir pradejo vartytis. Apsiverete net keturis kartus is eiles nuo nugarytes ant pilvo, atgal dar reikia mamos pagalbos....
Atsakyti
Labuks, mamukai
Na mes vasario 15 kaip virtom taip virtom....Nuo pilvo ant nugaros...
Liūdna be jūsų - tik parsivežėm kompą ir kitą dieną vėl atgal į remontą...Tai dabar tik atvažiavus spėju perskaityt ir psio... Šiandien padarė mums makštą masažą - gražu: ir šliaužia su pagalba, ir stoja, ir sėda tipo ir viską pats... Na tik nepagalvokit, kad drastiškai... ČIA lyg ir tokia mankšta - bet kaip gražu..... Vaje kaip auga vaikiukai... Mes irgi vos telpam į vežimuką, bet dar kokiems 2 mėn. užteks... Nežiūri mano žiogas dar į maistą, tad maitinamės po senovei.... MP plius Semper ir Hipp Pre.... Tai vat itek pas mumi naujienų....
Vis ieškom kėdutės...

Laaabai susidomėjau dekupažu ir juvelyrirka.... Tad dabar labailaiko trūksta... O dar vairavimas...Viens žo mamytė labai užsiėmus.... Kaip čia viską suspėt ir padaryt gerai.... blush2.gif lotuliukas.gif

QUOTE(Zuwytes @ 2009 02 17, 09:36)
Mamos, o jusu dziaugsmeliai atsivercia nuo pilvo atgal ant nugaros ?
Nes mano tai tik ant pilvo apsivercia, o kai pavargsta tai rekalot pradeda rankas ir kojass iskelus ant pilvo supasi, bet niekaip nepavyksta atsiversti  doh.gif

Atsakyti
Sveikinam Justek su pasivartymais 4u.gif

O musu siandienos pasiekimas - persliauze lova skersai thumbup.gif tiesa tas sliauzimas tai dar toks nosim aria, subinyte iskelia ir stumiasi kojom su visokiais parekalojimais tipo oi kaip sunku mama padek lotuliukas.gif

Ir jau savaite kaip pienelio mano mazoka - isvalgo po 4 papukus ant karto ir dar noretu, bet nebera unsure.gif ir geriu vandenu ir valgau normaliai ir zindo kiek nori, nakti visai ant papuko prakaba ir kaip nedaugeja taip nedaugeja, jau nebesuprantu nieko g.gif
i pabaiga susinervavus tai net atsikast maze bando spenelio - alkana vargsele
Atsakyti
QUOTE(Zuwytes @ 2009 02 17, 22:15)
Sveikinam Justek su pasivartymais  4u.gif

O musu siandienos pasiekimas - persliauze lova skersai  thumbup.gif  tiesa tas sliauzimas tai dar toks nosim aria, subinyte iskelia ir stumiasi kojom su visokiais parekalojimais tipo oi kaip sunku mama padek  lotuliukas.gif

Ir jau savaite kaip pienelio mano mazoka - isvalgo po 4 papukus ant karto ir dar noretu, bet nebera  unsure.gif ir geriu vandenu ir valgau normaliai ir zindo kiek nori, nakti visai ant papuko prakaba ir kaip nedaugeja taip nedaugeja, jau nebesuprantu nieko  g.gif 

Man kelias dienas jau irgi panašiai - vienas streikuot pradėjo....Šiandien žindyvių nusipirkau... Mano kinez... patarė guldyt ant plaukimo rato, kad neartų nosimi, tai kad pradėjo užpakalį kelti, šliaužti lyg ir vis tiek nosimi važiuoja.... thumbup.gif
Atsakyti
hm...o jis nespringsta gerdamas is tokio puodelio? maniskis tai jei buna ant ranku, o as arbata geriu, tai ciumpa uz puodelio ir seilioja krasta, seilioja biggrin.gif isivaizduoja, kad geria wub.gif
Papildyta:

Tai toks jo ten gėrimas - kiek nuryja, o kiek atgal išbėga, bet pagalvojau, kad pasitreniruoti nepakenks. Dažnai to nedarom, nes labai jau visas sušlampa. biggrin.gif

o koks cia tas sketuko tipo vezimas? tas kur visa susilenkia neatskyrus dalim?kazin gerai cia paklausiau g.gif
[/quote]

Skėtuko tipo, kai susilanksto i lazdą.

[quote=justek,2009 02 17, 08:40]
[quote=Himeko,2009 02 16, 22:47]
O mes šiandien pardavėm savo karietą, tai pirksim šiom dienom skėtuko tipo vežimą, bet kad galėtų ir gulėti. Labai jau man sunkus tas vežimas buvo..

Mes irgi turim labai sunku vezimeli, nors kai tetukas pirko, pakilojes nustate, kad labai lengvas lotuliukas.gif .......Taciau dar pasikankinsim kol salta ir kol dar i lopsi telpam. Veliau ruosiames pirkti lengvesni sketuka. Gal galit patarti i ka atkreipti demesi?
[/quote]

Aš išsirinkau Chicco firmos, tai jis turi gulimą padėtį ir nėra visai toks skystas kaip kiti skėtukai- visai tinkamas penkiamėnesiukui smile.gif

[quote=justek,2009 02 17, 20:47]
Valio!!!! Tik siandien rasiau, kad musu tinginukas nesivarto. O jis, matyt, supyko ir pradejo vartytis. Apsiverete net keturis kartus is eiles nuo nugarytes ant pilvo, atgal dar reikia mamos pagalbos....
[/quote]

Sveikinimai, o mes turbūt vieninteliai likome, kurie nesivarto doh.gif Įsikimba mažutis į lovelės šonus pasisukęs ant šono ir daro prisitraukimus, o patrauki toliau, kad vietos būtų verstis - nebenori
Atsakyti
4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Globusyte @ 2009 02 17, 23:26)
Man kelias dienas jau irgi panašiai - vienas streikuot pradėjo....Šiandien žindyvių nusipirkau... Mano kinez... patarė guldyt ant plaukimo rato, kad neartų nosimi, tai kad pradėjo užpakalį kelti, šliaužti lyg ir vis tiek nosimi važiuoja.... thumbup.gif

Apetitas maziu kyla ne dienom bet valandom lotuliukas.gif oi laukiam laukiam bulvyciu mes ax.gif nu dar tris savaiteles patempsim ir jau kirsim bigsmile.gif
Atsakyti
Taip....Apetitas kyla.Musu berniukas seniau nakti sesias valandas ismiegodavo, dabar pradejo keltis kas tris.
Atsakyti
mano mazyle naktimis po 4-5 kartus pradejo verstis nuo nugarytes ant pilvuko doh.gif ar jums taip nera?galvoju gal ant pilvuko uzsus tai sedziu ir ziuriu patamseje,bet schmoll.gif ...pradeda zysti reikia persukti atgal smile.gif
Atsakyti
QUOTE(zivka_z @ 2009 02 18, 12:27)
mano mazyle naktimis po 4-5 kartus pradejo verstis nuo nugarytes ant pilvuko doh.gif  ar jums taip nera?galvoju gal ant pilvuko uzsus tai sedziu ir ziuriu patamseje,bet  schmoll.gif ...pradeda zysti reikia persukti atgal smile.gif

Mano ir buna kad apsivercia ir ant pilvelio miega bet retai ax.gif
Atsakyti
mes dar nesivartom tik iki puses apsivercia ir atgal. Jus jau cia daug pasiekia esat smile.gif
Neturim ir dantuku nei vieno,lyg vienas jau lenda bet dar neprasikeles,o seiles upeleis teka,valgom tyreles,koseles,geriam sultytes hipp. smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo eveska: 18 vasario 2009 - 13:57
QUOTE(Zuwytes @ 2009 02 17, 23:15)
Sveikinam Justek su pasivartymais  4u.gif

Ir jau savaite kaip pienelio mano mazoka - isvalgo po 4 papukus ant karto ir dar noretu, bet nebera  unsure.gif ir geriu vandenu ir valgau normaliai ir zindo kiek nori, nakti visai ant papuko prakaba ir kaip nedaugeja taip nedaugeja, jau nebesuprantu nieko  g.gif 

Nesinervuok Zuwytes, gal cia "pieno krize" kokia papuole, kantrybes tau ir tikiu, kad viskas bus oki.
Man irgi kartais atrodo, kad pieno pamazeja. Va praeita savaite naktim po 5 kartus valge blink.gif, bet jau susitvarke ir vel po 3 kartus valgo naktim. As net niekam is saviskiu nesakau, kai dazniau valgyt pradeda, ar po, kaip tu sakai, keturis papupus suvalgo lotuliukas.gif , nes po to visos "zindymo zinoves" taip ikalbet gali, kad matai, sakiau kad dings pienas, musu giminej visos ale nepieningos... tai laikykis, ir toliau gerk daug skysciu, nesinervuok ir viskas bus gerai
Papildyta:

Sveikinimai, o mes turbūt vieninteliai likome, kurie nesivarto doh.gif Įsikimba mažutis į lovelės šonus pasisukęs ant šono ir daro prisitraukimus, o patrauki toliau, kad vietos būtų verstis - nebenori
[/quote]

Na mes vartemes labai, kai buvo 3 men - nuo pilvo ant nugaros - o daba vel sekmingai nesivartom, taip kad nepergyvenk, jus ne vieni 4u.gif
Atsakyti