QUOTE(Zuwytes @ 2009 02 16, 17:24)
Mamos, o kurioj vezimo dalyje veziojat mazulius?
Nes igrudau as siandien Mazyle i lopsi tai jau vos vos telpa su visais kombinezonais, tokia kaip kokone gaunasi. Nu bet i sedima dali dar anksti labai turbut
mes vazinejam dar lopsy, bet irgi pora cemu tik like laisva, dar istempsim gal menesiuka, o paskui jau i sedima dali kraustysimes, gal jau normaliai sedesim per ta laika
QUOTE(Himeko @ 2009 02 16, 17:59)
Perskaičiau ir toks jausmas, kad kažkas panašaus jau patirta
. Man su vyresnėliu taip buvo. Bet aš dar blogai padariau, kad pradėjom nuo pirktinių, o paskui kai pradėjau savo virti, tai vėl vaikis nieko nebevalgė, tai dabar aš irgi gaminsiu pati.
Mes praeitą savaitę išbandėm puodelį su snapeliu ( tokiu silikoniniu), tai dar sunkiai jam pavyksta nuryti vandenuką - visas šlapias.
Mes irgi kolkas tik MP. Svorio po 1 kg per mėn. priaugam, tai taip pat planuoju dar neprimaitinti, bet baisiai rūpi kaip tas mūsų mažiukas valgys naują maistelį.
Dolly' , iškepiau tavajį obuolių pyragėlį - eisim ragauti
o, ar skaniai gavosi?
hm...o jis nespringsta gerdamas is tokio puodelio? maniskis tai jei buna ant ranku, o as arbata geriu, tai ciumpa uz puodelio ir seilioja krasta, seilioja
isivaizduoja, kad geria
Papildyta:
QUOTE(Zuwytes @ 2009 02 16, 19:41)
Nu tos sauskelniu siulytojos vis ilenda ir ilenda
Mes naudojam ekologiskas sauskelnes, o nuo Pampers beria mazyte, nes ten su parafinu ir dar visokiu chemiju privaryta
Bandysiu ir as jau sportine dali deti
Papildyta:
Na kaip jusu bulves valgymai
oi, idejau siandien sviestuko lasa, bet vistiek ziaukciojo, nors puse sauksto siaip ne taip vandenuku uzsigerdamas nurijo
ai, juokingas man tas jo valgymas, seilinuka ant galvos dedasi
QUOTE(Himeko @ 2009 02 16, 19:47)
O mes šiandien pardavėm savo karietą, tai pirksim šiom dienom skėtuko tipo vežimą, bet kad galėtų ir gulėti. Labai jau man sunkus tas vežimas buvo..
Maniškis ką tik žaidė su žaislu ir juokėsi iš to ką pats daro
- smagu žiūrėti buvo
Dolly', pyragas skaaaanus buvo- visi patenkinti liko - ačiū už receptuką
kol prisiruosiau paklausti-jau ir atsakei...saunu tada!
siandien atradau maziuko jautria vietele-valiau ryte pazasteles ir kad prades kvatotis
vienoj pusej bijo kutulio
o koks cia tas sketuko tipo vezimas? tas kur visa susilenkia neatskyrus dalim?kazin gerai cia paklausiau