Įkraunama...
Įkraunama...

5 mėnuo

QUOTE(dolly` @ 2009 02 15, 20:15)
nu tai pasipasakosim-jau antra diena ragaujam bulve ax.gif
pirmas kasnis buvo tiesiog isitrauktas vos ne su visu sauksteliu, antras nelabai, o po trecio visas exitmentas isgaravo biggrin.gif  antra diena is viso kazkoks nesuspratimas-pirma sauksteli siaip ne taip pagromuliaves burneleje isspjove atgal, o nuo kitu tiesiog ziaukciojo blink.gif  verysad.gif
mamytes, ar ir jusu pradzia tokia buvo, kas jau maitinat koselem?
o jei jis niekad nepripras? blink.gif
nu kazkaip visas mano pasitikejimas savimi isgaravo...

sveikutės, manu kad mazutis pripras po trupuciuka juk jam tai naujas dalykas. Mes tai prdėjom nuo banano ir obuolio o tik vėliau ivedėm darzoves. Uztat paragavus kosiu nenori gerti misinuko schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Zuwytes @ 2009 02 15, 17:59)
lotuliukas.gif
pripras pripras nesinervuok  biggrin.gif
Musu pradzia irgi tokia buvo - maisto daug daugiau ant maitinimo kedutes ir mamos rubu nei dukreles burnyten patekdavo  lotuliukas.gif
Po sauksteli po sauksteli - skystai duok, savo pieneliu praskiesk ir pripras  mirksiukas.gif

dekui 4u.gif tikiuosi, nes dabar atrodo, kad to nebus biggrin.gif
Atsakyti
O mes valgom dar tik mamos pienuka. Ir, atrodo, dar jo yra pakankamai. Svoris auga labai gerai (4 men. sverem 9.4 kg). del didelio svorio bijau dar primaitint pradet. Toesa, kartais duodu paragaut kokios bulvytes, obuolio, bet labai mazai ir nepasakyciau, kad mazylis labai patenkintas butu. Viska isspjauna...Todel iki 5 men dar valgysim tik MP, o paskui paklausysim gydytojos rekomendaciju. Beje, jam labai patinka, kai duodu i rankyte zalios morkos gabaliuka paciulpt.
Atsakyti
QUOTE(justek @ 2009 02 16, 12:10)
O mes valgom dar tik mamos pienuka. Ir, atrodo, dar jo yra pakankamai. Svoris auga labai gerai (4 men. sverem 9.4 kg). del didelio svorio bijau dar primaitint pradet.

oho kokia sunki blink.gif o kokio svorio gime?
Atsakyti
QUOTE(justek @ 2009 02 16, 11:10)
O mes valgom dar tik mamos pienuka. Ir, atrodo, dar jo yra pakankamai. Svoris auga labai gerai (4 men. sverem 9.4 kg). del didelio svorio bijau dar primaitint pradet. Toesa, kartais duodu paragaut kokios bulvytes, obuolio, bet labai mazai ir nepasakyciau, kad mazylis labai patenkintas butu. Viska isspjauna...Todel iki 5 men dar valgysim tik MP, o paskui paklausysim gydytojos rekomendaciju. Beje, jam labai patinka, kai duodu i rankyte zalios morkos gabaliuka paciulpt.

thumbup.gif Mes ir tik MP, kartais gauna is mano ranku obuolio palaizyt - tai vaje kaip jai patinka. As tikiuosi iki 6 men pratempt be papildomo maisto ax.gif
Ale kad jau sunkenybe jusu kudikis bigsmile.gif
Atsakyti
Mes irgi tik MP valgom, kol kas dar daugiau nieko neragavom. Manau pradesm nuo 6 pilnu menesiu bulve ragauti, o nuo 6.5men obuolio ar banano. Kazkaip man nesinori skubeti su primaitinimu tuo labiau, kad MP yra pakankamai. O mazyliai aisku, kad nenoriai bulve ima, o jus pacios pabandykit viena bulve ant vandens be prieskoniu paragauti blink.gif As tai nevalgyciau taip schmoll.gif Na bet po truputi pripras, o ka daryt tures
Atsakyti
QUOTE(dzhurga @ 2009 02 16, 13:47)
Mes irgi tik MP valgom, kol kas dar daugiau nieko neragavom. Manau pradesm nuo 6 pilnu menesiu bulve ragauti, o nuo 6.5men  obuolio ar banano. Kazkaip man nesinori skubeti su primaitinimu tuo labiau, kad MP yra pakankamai. O mazyliai aisku, kad nenoriai bulve ima, o jus pacios pabandykit viena bulve ant vandens be prieskoniu paragauti blink.gif As tai nevalgyciau taip schmoll.gif Na bet po truputi pripras, o ka daryt tures

as su misinuku arba MP bulves darydavau - vis skaniau mirksiukas.gif
Atsakyti
as ir darzovienes su misinuku skiedziu,bet labai mazai,nes pastebejau kad manajai daugiau patinka jau tirstesne kose nei skystesne.
Papildyta:
gal yra mamyciu is klaipedos?nesplanuoju grysti ir noriu savaja per gydytojus pervesti.Gal galite koki alergologa ,neirologa vaiku parekomenduoti?Ar kur galima masaziukus mokamai pasidaryti?
Atsakyti
Na as galvoju ant vandens pradzioj daryt, kad iprastu prie tokio skonio, po to manau viskas tiks.
Atsakyti
Mamos, o kurioj vezimo dalyje veziojat mazulius?
Nes igrudau as siandien Mazyle i lopsi tai jau vos vos telpa su visais kombinezonais, tokia kaip kokone gaunasi. Nu bet i sedima dali dar anksti labai turbut g.gif
Atsakyti
as tai saviske nuo 5 mėn. jau vezioju sportinuke jis gi vistiek atsilošia ir vaikelis beveik guli, o vietos daugiau thumbup.gif nes tikrai su kombinzonu i lopsi jau niekaip
Atsakyti
QUOTE(dolly` @ 2009 02 15, 19:15)
nu tai pasipasakosim-jau antra diena ragaujam bulve ax.gif
pirmas kasnis buvo tiesiog isitrauktas vos ne su visu sauksteliu, antras nelabai, o po trecio visas exitmentas isgaravo biggrin.gif  antra diena is viso kazkoks nesuspratimas-pirma sauksteli siaip ne taip pagromuliaves burneleje isspjove atgal, o nuo kitu tiesiog ziaukciojo blink.gif  verysad.gif
mamytes, ar ir jusu pradzia tokia buvo, kas jau maitinat koselem?
o jei jis niekad nepripras? blink.gif
nu kazkaip visas mano pasitikejimas savimi isgaravo...

Perskaičiau ir toks jausmas, kad kažkas panašaus jau patirta smile.gif . Man su vyresnėliu taip buvo. Bet aš dar blogai padariau, kad pradėjom nuo pirktinių, o paskui kai pradėjau savo virti, tai vėl vaikis nieko nebevalgė, tai dabar aš irgi gaminsiu pati.
Mes praeitą savaitę išbandėm puodelį su snapeliu ( tokiu silikoniniu), tai dar sunkiai jam pavyksta nuryti vandenuką - visas šlapias.

QUOTE(justek @ 2009 02 16, 10:10)

Mes irgi kolkas tik MP. Svorio po 1 kg per mėn. priaugam, tai taip pat planuoju dar neprimaitinti, bet baisiai rūpi kaip tas mūsų mažiukas valgys naują maistelį.

Dolly' , iškepiau tavajį obuolių pyragėlį - eisim ragauti
Atsakyti