Įkraunama...
Įkraunama...

5 mėnuo

QUOTE(Globusyte @ 2009 02 14, 01:12)
Vaje, gerai, kai gerai baigiasi....

user posted image

dar daktarė patarė truputį suvilgyti vatą į spiritą tą kur bambytei skirtas buvo ir pavalyti švelniai pulinuka
Atsakyti
QUOTE(Globusyte @ 2009 02 13, 20:56)
Mumi tai iš pat pradžių apie tai perspėjo, bet dabar mūsų nedidukas....

Man reikia patarimo apie kėdutes...KOkiaas geriau rinktis, į ką atkreipti dėmesį labiausiai.... 4u.gif

turi omeny maitinimo kedute? patarti tai turbut nelabai ka galiu, bet as zinau, kad pirksiu greiciausiai stai tokia http://www.mothercar...M...41&mcb=core
dar dedamas paminkstinimas i kedutes vidu... man medine labiausiai patinka ax.gif
Atsakyti
QUOTE(dolly` @ 2009 02 14, 00:19)
turi omeny maitinimo kedute? patarti tai turbut nelabai ka galiu, bet as zinau, kad pirksiu greiciausiai stai tokia  http://www.mothercar...M...41&mcb=core
dar dedamas  paminkstinimas  i kedutes vidu... man medine labiausiai patinka ax.gif

Jeee...........Ir aš noriu....Lietuvoj nėra...Kiek ji sveria? Mama skrenda kovo mėn. pas seserį.... g.gif
Atsakyti
QUOTE(dolly` @ 2009 02 14, 02:19)
turi omeny maitinimo kedute? patarti tai turbut nelabai ka galiu, bet as zinau, kad pirksiu greiciausiai stai tokia  http://www.mothercar...M...41&mcb=core
dar dedamas  paminkstinimas  i kedutes vidu... man medine labiausiai patinka ax.gif

Kedute pasakiska ir as tokios noriu wub.gif wub.gif wub.gif bet manu, kad Lietuvoje tokiu tikriausiai nera. verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(gintaarielis @ 2009 02 14, 00:45)
Kedute pasakiska ir as tokios noriu wub.gif  wub.gif  wub.gif bet manu, kad Lietuvoje tokiu tikriausiai nera. verysad.gif

Tik ką perskaičiau, kad mothercare parduotuvėje galima užsisakyti pagal katalogą...Įdomu, kokia kaina būtų... Nepasitikiu kažkaip lietuvaičiais... mirksiukas.gif Bet reikės įabandyt užvažiuoti... Arba ieškosiu kitokios.. Bet čia tai kainos nerealios, kol svaras nepakilo... Ir kitokių su nuolaidom tikrai mažos - šiandien žiūrėjau, tai kaip ir mažiau 300 normalios neįpirkt naujos....
Atsakyti
QUOTE(nerfis @ 2009 02 14, 01:17)
dar daktarė patarė truputį suvilgyti vatą į spiritą tą kur bambytei skirtas buvo ir pavalyti švelniai  pulinuka

Aha ir mum taip patare, tepiau 4u.gif

QUOTE(dolly` @ 2009 02 14, 01:19)

Zinokit i tokia kedute galesit pasidinti tik kai jau vaikas tvirtai sedes, nes ji mazai atsilosia ir nepatogu, as vyresnelei panasia turejau schmoll.gif
Db turim Bebe Confort Omega, tai super thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(gintaarielis @ 2009 02 14, 01:01)
Zuvyt, nezinau ar tave paguos, tai ka dabar parasysiu, bet tikiuosi gal kiek susvelnins Tavo nuotaika.
As visa gyvenima labai tikiu Dievu. Bet asku ir tai, kad jei pats nedesi pastangu ir Dievas nepades(cia kaip su tuo loterijos biletu is anegdoto).

As ir tikiu Dievu. Deja ne visada Jis lemia kaip norim mes ax.gif
Ai mamos as ir labai jautriai ir perdetai net kartais i viska reaguoju unsure.gif Mamos baimes akys placios ax.gif
Atsakyti
visas mamytes sveikinu su valentino diena taip pat ir vaikucius visus 4u.gif mes va vakar pusrytukams pradejom valgyti ryzius su bananu.Visai skaniai valge.bandom prie rimtu maistu lotuliukas.gif o kai pamaciau ta skiepa tai net kruptelejau,vyrui parodziau sako paduociau i teisma gydytoja uz toki skiepo padarini doh.gif manau kad viskas bus gerai,nors atrodo tai ziauriai,tikrai,stiprybes tau zuvyte smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Globusyte @ 2009 02 13, 23:08)
Tik ką perskaičiau, kad mothercare parduotuvėje galima užsisakyti pagal katalogą...Įdomu, kokia kaina būtų... Nepasitikiu kažkaip lietuvaičiais... mirksiukas.gif  Bet reikės įabandyt užvažiuoti... Arba ieškosiu kitokios.. Bet čia tai kainos nerealios, kol svaras nepakilo... Ir kitokių su nuolaidom tikrai mažos - šiandien žiūrėjau, tai kaip ir mažiau 300 normalios neįpirkt naujos....

ten nuorodoj kainyte man atrodo yra, bet zinau yra koks tai websaitas kur tokia pat £10 pigiau ax.gif nusipirku sinternetu , pristatymas i namus prekems iki £150 tik £4.99, jei virs-nemokamai.mes vyro brolio seimai pripirkom zaislu-irgi naudojasi krituisu svaro kursu i vas i lt vaikinai, kur vezioja siuntinius...

QUOTE(Zuwytes @ 2009 02 14, 07:21)
Aha ir mum taip patare, tepiau  4u.gif
Zinokit i tokia kedute galesit pasidinti tik kai jau vaikas tvirtai sedes, nes ji mazai atsilosia ir nepatogu, as vyresnelei panasia turejau  schmoll.gif
Db turim Bebe Confort Omega, tai super  thumbup.gif
Papildyta:

nu vat man kaip tik tokie plastikiniai ragoziai nepatinka biggrin.gif as aukliavus esu, tad is patirties man patiko tos kedutes, uk jos labiausiai naudojamos ax.gif

visoms mamytems linkiu maudytis meiles lietuje 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(dolly` @ 2009 02 14, 14:19)

visoms mamytems linkiu maudytis meiles lietuje 4u.gif

wub.gif
Atsakyti
nu tai pasipasakosim-jau antra diena ragaujam bulve ax.gif
pirmas kasnis buvo tiesiog isitrauktas vos ne su visu sauksteliu, antras nelabai, o po trecio visas exitmentas isgaravo biggrin.gif antra diena is viso kazkoks nesuspratimas-pirma sauksteli siaip ne taip pagromuliaves burneleje isspjove atgal, o nuo kitu tiesiog ziaukciojo blink.gif verysad.gif
mamytes, ar ir jusu pradzia tokia buvo, kas jau maitinat koselem?
o jei jis niekad nepripras? blink.gif
nu kazkaip visas mano pasitikejimas savimi isgaravo...
Atsakyti
QUOTE(dolly` @ 2009 02 15, 20:15)
nu tai pasipasakosim-jau antra diena ragaujam bulve ax.gif
pirmas kasnis buvo tiesiog isitrauktas vos ne su visu sauksteliu, antras nelabai, o po trecio visas exitmentas isgaravo biggrin.gif  antra diena is viso kazkoks nesuspratimas-pirma sauksteli siaip ne taip pagromuliaves burneleje isspjove atgal, o nuo kitu tiesiog ziaukciojo blink.gif  verysad.gif
mamytes, ar ir jusu pradzia tokia buvo, kas jau maitinat koselem?
o jei jis niekad nepripras? blink.gif
nu kazkaip visas mano pasitikejimas savimi isgaravo...

lotuliukas.gif
pripras pripras nesinervuok biggrin.gif
Musu pradzia irgi tokia buvo - maisto daug daugiau ant maitinimo kedutes ir mamos rubu nei dukreles burnyten patekdavo lotuliukas.gif
Po sauksteli po sauksteli - skystai duok, savo pieneliu praskiesk ir pripras mirksiukas.gif
Atsakyti
mano tai labai skaniai viska valge,nebuvo jokiu raukymusi ir ziaugciojimu,tik duok thumbup.gif va nesenai pradejau duoti pusrytukams is nestles ryzius su bananu,tai dabar galiu parasyti musu dienos meniu.Kai atsikeliam 9 ryto valgom ryziu kosyte su bananu,uzgeriam nedaug misinuko,zinau kad po kruopu reikia duoti arbatos uzsigerti,bet viena karta mes taip padareme tai vaikas nesuprato to maitinimo ir liko lyg nevalgius doh.gif ,dabar duodu misinuko nedaug bet tada ji man rami ir soti.,tai va 9ryto sita kosyte,1val darzoviene plius misinukas,5 val isbandem soru kose su obuoliu ir kriause ir plius truputis misinuko,9val vakaro misinuko visa doze,nutarpelyje tarp 5-9 dar duodu kelis saukstukus tyreles razinu su obuoliu.Tai va valgom jau nemazai,bet esam socios ir ramios.Jau su tuo misinuku nebejo jos uzkisti ir atpylinejo.O dabar kai valgo jau kietesni maista atpila,bet laseli,nes raitosi gi kaip gyvaciuke,ziurek cia ant nugaros cia jau ant pilvo doh.gif O po kruopu kosiu pradesiu duoti arbatele gal kai jau daugiau tos koses suvalgysim gal nuo kokiu 5,5 ar 5 men.Dabar tu nauju kosyciu nedaug suvalgo,ir manau dar per maza kad atimti misinuka beveik visai dienai.tai va sugalvojau kad truputis jo po ryziu ar soru kosytes nepakenks.
Atsakyti