Įkraunama...
Įkraunama...

5 mėnuo

QUOTE(EgluteN @ 2009 02 13, 11:09)
Tai gerai kai darza turi,o kai neturi,tai ir ieskai iseities,kad bent kieki ta puse butu mirksiukas.gif As taip pat pati virsiu,nes pirktines,kad ir neblogai paruostos ir jose tiksliai paskiaciuotos visos maisto medzegos reikalingo sauganciam organizmui,bet skoniu makaronia nuo vistienos nesiskiria doh.gif vaikas nesupras ka valgo,neskirs skoniu ir ne nezinos ka megsta ko ne ta jovala valgydamas doh.gif Pati ragavau,tai aciu schmoll.gif cia kai laiko nera ar koks skubus atvejis kelioneje,tada aisku gerai,bet naminis maistas yra naminis,o ne menesi stiklainiuke parduotuveje stovejes.

gerai, kad tik menesi butu-ju galiojimas iki 2ju metu blink.gif

Atsakyti
QUOTE(dolly` @ 2009 02 13, 15:33)
gerai, kad tik menesi butu-ju galiojimas iki 2ju metu blink.gif

Nu as cia vel su savo uogienem lotuliukas.gif - mociutes uogiene irgi pora metu galioja, be jokiu konservantu - tik cukrus mirksiukas.gif

Mamos - pasisakykite prasau cia apie tuberkuliozes skiepo randeli 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Zuwytes @ 2009 02 13, 12:43)
Nu as cia vel su savo uogienem  lotuliukas.gif  - mociutes uogiene irgi pora metu galioja, be jokiu konservantu - tik cukrus  mirksiukas.gif

bet negi duotum savo 5 men kudikiui mociutes uogiene su tiek cukraus ax.gif
Atsakyti
QUOTE(dolly` @ 2009 02 13, 16:02)
bet negi duotum savo 5 men kudikiui mociutes uogiene su tiek cukraus ax.gif

Juokauji - aisku ne ir iki metuku ir dar ilgiau net minciu tokiu neturiu doh.gif tik palyginu mirksiukas.gif

Panikuoju db as atsisedus del to skiepo unsure.gif kaip tycia penktadienis , 13-ta doh.gif ir net nezinau pas koki gydytoja registruotis, noreciau siandien, jauciu i santariskes trauksim ....
Atsakyti
Zuwytes, zinok paziurejau tas foto ir taip gaila tavo mergytes pasidare 4u.gif nu jau ta gydytoja tai tikrai bele ka pasake pasakydama, kad tai normalu...gal cia kokia alergine reakcija, tikiuosi nenusisneku biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(dolly` @ 2009 02 13, 16:20)
Zuwytes, zinok paziurejau tas foto ir taip gaila tavo mergytes pasidare 4u.gif  nu jau ta gydytoja tai tikrai bele ka pasake pasakydama, kad tai normalu...gal cia kokia alergine reakcija, tikiuosi nenusisneku biggrin.gif

As tai bijau, kad cia per giliai i raumenis buvo suleista ir gali susirgti tuberkulioze dabar mazute. jau kaip gaila negaliu, sedziu ir zliumbiu dabar. Bjaurybes tos gimdymo namuose net neklause ar sutinku - paskiepijo ir viskas, as buvau nusiteikus neskiepyt doh.gif o dar mano mazute sepsi turejo tik gimus antibiotiku kursas buvo ir dar tie skiepai antra gyvenimo valanda, nu zodziu gun_bandana.gif
Atsakyti
QUOTE(Zuwytes @ 2009 02 13, 13:23)
As tai bijau, kad cia per giliai i raumenis buvo suleista ir gali susirgti tuberkulioze dabar mazute. jau kaip gaila negaliu, sedziu ir zliumbiu dabar. Bjaurybes tos gimdymo namuose net neklause ar sutinku - paskiepijo ir viskas, as buvau nusiteikus neskiepyt  doh.gif o dar mano mazute sepsi turejo tik gimus antibiotiku kursas buvo ir dar tie skiepai antra gyvenimo valanda, nu zodziu  gun_bandana.gif

nezliumk, Zuwytes, guodiam visaip kaip galim rolleyes.gif sakes, kaip gali be tavo leidimo leisti vaikui kazka, man tai neisivaizduojama, nes cia UK, tai del maziausios smulkmenos atsiklausia doh.gif bet kokiu atveju linkime, kad nebutu nieko bloga, laikykites 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Zuwytes @ 2009 02 13, 15:43)
Nu as cia vel su savo uogienem  lotuliukas.gif  - mociutes uogiene irgi pora metu galioja, be jokiu konservantu - tik cukrus  mirksiukas.gif

Mamos - pasisakykite prasau cia apie tuberkuliozes skiepo randeli 4u.gif

Dievuliau brangus... doh.gif verysad.gif Tikrai nenormalu schmoll.gif Gali parausti,truputi,bet cia... Kraujo uzkretimo nera?
Atsakyti
QUOTE(EgluteN @ 2009 02 13, 17:18)
Dievuliau brangus... doh.gif  verysad.gif Tikrai nenormalu schmoll.gif Gali parausti,truputi,bet cia... Kraujo uzkretimo nera?

o kas as dabar galiu pasakyt - laukiu kol atsikels maziuke ir tada ziuresiu - jei bloges vaizdas kulniuosim pas gydytoja is kart verysad.gif
Atsakyti
Na be leidimo nieks nespiepija - siaip gimdymo namuose tik po gimdymo turi atnestiv pasirasyti sutimus del skiepu. O tbc tai nesusirgsit, nebijuokit, vakcina tai susilpnintos bakterijos ar tik antigenai is ju isskirti, o ne pats sukelejas. Tiesiog kiekvienas reaguoja i skiepus skirtingai. Jei pvz nebutu randelio is vis, irgi blogai, vadinasi nepasigamino imunitetas ir reik perskiepyti arba galima susirgti tbc
Atsakyti
QUOTE(Zuwytes @ 2009 02 13, 16:23)
As tai bijau, kad cia per giliai i raumenis buvo suleista ir gali susirgti tuberkulioze dabar mazute. jau kaip gaila negaliu, sedziu ir zliumbiu dabar. Bjaurybes tos gimdymo namuose net neklause ar sutinku - paskiepijo ir viskas, as buvau nusiteikus neskiepyt  doh.gif o dar mano mazute sepsi turejo tik gimus antibiotiku kursas buvo ir dar tie skiepai antra gyvenimo valanda, nu zodziu  gun_bandana.gif

Neverk,mes cia visos su tavimi 4u.gif Labai tikiuosi,kad tai greit praeis ir mazute pasveiks 4u.gif As vaziuosiu savo ziogo skiepyti 18-ta,tai jei nori,galiu nuvezti nuotrauka isspausdinus,pabandyti suzinoti,kas tai ir kaip gydyti unsure.gif
Atsakyti
Nu siaubas kiek klaidu pridariau, labai atsiprasau, bet esme tikiuosi supratot ax.gif
Atsakyti