Įkraunama...
Įkraunama...

5 mėnuo

QUOTE(Zuwytes @ 2009 01 27, 16:52)
Sveikos,

na va - 7350 g ir 64 cm  wub.gif  dar kilogramiukas uzsidejo  bigsmile.gif

neskiepijau. sakau palauksiu dar menesiuka - sustipres, paaugs, lengviau imunitetui bus ta skiepuka pernesti  blush2.gif

Va kokios šaunuolės... Ūgio kaip ir mes, o svorio 650 daugiau... O mano skiepą pergyveno visai ramiai: nei temperatūros, nei neramumų....
Jums user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Globusyte: 27 sausio 2009 - 18:00
QUOTE(Globusyte @ 2009 01 27, 15:40)
Jeigu jau dantenytės pabalo - laukpirmųjų perliukų....

Kai tik diena, tai naujeina... Aš vakar pirmą kartą uždėjau batukus... Ir ką - kaip ir inkubatoriuj pirmieji, taip ir šie - visi po vieną.... Antra kažkur...Bet. nors jie ir ryškūs, vis tiek dar nežiadžia...Nrs kojas jau rado... Šiandien radau būdą , kaip ramiai pamaint ant papulio - vieną kojytę nuoga kurinu, tai ramuuu... Nes šiaip tai jam reikia pasisukt dešinėn, tai į šunį pažiūrėt...  wub.gif  wub.gif
Papildyta:
Vaje... Aš tai dar nenešiu... blush2.gif  Jis paryčiais su manim miega ir valgo... O tai neturėsiu nei vieno vyro prie šono... blush2.gif

na tikėkimės jau greitu laiku sulauksim, nes jau taip jų laukiam thumbup.gif jau ilgi laukiam wub.gif thumbup.gif
Atsakyti
Ieškau info apie šokliukus... Turbūt reiks įsigyti. Pirmadienį eisim pas gydytoją tai paklausim smile.gif taip norisi kad sau lengviau ir kad vaikui nekenktų g.gif
Atsakyti
QUOTE(dange29 @ 2009 01 27, 19:27)
Ieškau info apie šokliukus... Turbūt reiks įsigyti. Pirmadienį eisim pas gydytoją tai paklausim smile.gif taip norisi kad sau lengviau ir kad vaikui nekenktų g.gif

jau čia dalinomės patirtim apie tuos šokliukus, mano manymu, geresni tie kur ne prie staktos tvirtinasi, bet tie kur ant žemės dedasi (aišku jų kaina skiriasi) mirksiukas.gif
Atsakyti
Bet ar jie gerai... Kaip čia nepamiršt penktadienį ortopedo paklaust.... g.gif
Atsakyti
QUOTE(Globusyte @ 2009 01 27, 19:34)

kai jau vaikas pilnai remia kojytėmis ir sėdi, nieko blogo nemartau,,, aišku viskas proto ribose, tiek vaikštynė, tiek šokliukas, tiek ta supynė thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(sostine_ @ 2009 01 27, 16:21)
mes tai irgi dar nesivartom, bet tiltelius darom superinius  thumbup.gif  atsispiriam kojytem, pakeliam uzpakaliuka, shast nusileidziam ir taip kelis kartus is eiles  lotuliukas.gif  o jau kaip megstam guleti be pamperso...po uzpakaliu dedu klijuote su vystyklu, tai duodas per visa sofa...guledama vaiksto  thumbup.gif

pas mus ligiai tas pats,ir su tiltuku ir irgi be pamperso patinka guleti,tai as jam vaistinej perku spec vienkartinius vystiklus(tokius pat kaip ir i gimdymo namus) lotuliukas.gif
Papildyta:
QUOTE(dolly` @ 2009 01 27, 16:34)
tai jusu 5tas menuo jau baiginejasi, o musu tik prasideda ax.gif

jis jau nuo 3 men puikiai issilaiko ant kojyciu bigsmile.gif
Papildyta:
QUOTE(Globusyte @ 2009 01 27, 20:34)

as manau,kad per diena 2 kart po 20-30min tikrai nepakenks... g.gif
Atsakyti
QUOTE(kur-rita @ 2009 01 27, 19:58)
pas mus ligiai tas pats,ir su tiltuku ir irgi be pamperso patinka guleti,tai as jam vaistinej perku spec vienkartinius vystiklus(tokius pat kaip ir i gimdymo namus) lotuliukas.gif
Papildyta:
jis jau nuo 3 men puikiai issilaiko ant kojyciu bigsmile.gif
Papildyta:
as manau,kad per diena 2 kart po 20-30min tikrai nepakenks... g.gif

beje mūsiškė taip pat puikiai jau nuo 3 mėnesio išsilaiko ant kojyčių, remiasi visa pėda thumbup.gif nu bet nesivarto verysad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo DdoviliuxX: 27 sausio 2009 - 19:01
QUOTE(DdoviliuxX @ 2009 01 27, 21:00)
beje mūsiškė taip pat puikiai jau nuo 3 mėnesio išsilaiko ant kojyčių, remiasi visa pėda thumbup.gif  nu bet nesivarto verysad.gif

musu irgi nesivarto verysad.gif tik ant sono,gal del to,kad ant pilvo nepatinka guleti g.gif
Atsakyti
Mano labai noriai stojasi, tik man baisoka dar...user posted image
Atsakyti
QUOTE(kur-rita @ 2009 01 27, 20:08)
musu irgi nesivarto verysad.gif tik ant sono,gal del to,kad ant pilvo nepatinka guleti g.gif

mums irgi nelb patinka gulėti ant pilvo, na nuo pilvo ant nugaros dar dar apsiverčia, kai jau lb supyksta, bet kitaip nea schmoll.gif
Atsakyti
negi mes vieninteliai megstantys ant pilvuko guleti blink.gif tik pabandyk atverst atgal-vaje koks piktumas! tik pavalgiusio negaliu nei i lovyte , nei i gym`a guldyti, nes is kart shast ir apsivercia, o to pasekoje ir atpila doh.gif
Atsakyti