Įkraunama...
Įkraunama...

5 mėnuo

QUOTE(giljeta @ 2009 02 07, 12:17)
pritariu mamytems,kad baisu kai plauku pilna visuose namuose doh.gif.Neapsikentusi vyro bambejimu  bash.gif nuejau i kirpykla ir "susidejau" lengva chemini tai siek tiek geriau  doh.gif

Sveikos mamytes ir leliai 4u.gif
Man tapati problema del plauku,o dar ir "padejeja"turiu,tai... biggrin.gif Nesioju uodega surisus dazniausiai.O cheminis padeda sustabdyt slinkima g.gif ?
Atsakyti
QUOTE(EgluteN @ 2009 02 07, 18:14)
Sveikos mamytes ir leliai 4u.gif
Man tapati problema del plauku,o dar ir "padejeja"turiu,tai... biggrin.gif Nesioju uodega surisus dazniausiai.O cheminis padeda sustabdyt slinkima g.gif ?

nu negali buti blink.gif
Atsakyti
mano mazytei syvakara kazkas buvo,taip ir nesupratome abu su vyru g.gif keitemes tuo metu pamperi nes buvo kaki padarius ir kad prades klykti blink.gif doh.gif iki pasikukciojimo,kumstukas is burnos neiseina ar gali buti cia dantuku priepolis tas vadinamas? g.gif
Atsakyti
As truputi apsiskaiciau, kad plaukai gali slinkti del gelezies trukumo. Tad liko nuo kudikelio gelezies preparatas tai ji pradejau gerti. Blogiau tikrai nebus. Juolab, kad kraujukas mano nebuvo stiprus labai ir pries nestuma. Tikiuosi pades ax.gif
Atsakyti
QUOTE(zivka_z @ 2009 02 07, 23:38)
mano mazytei syvakara kazkas buvo,taip ir nesupratome abu su vyru g.gif  keitemes tuo metu pamperi nes buvo kaki padarius ir kad prades klykti blink.gif  doh.gif  iki pasikukciojimo,kumstukas is burnos neiseina ar gali buti cia dantuku priepolis tas vadinamas? g.gif

o ilgai verke g.gif jei neilgai tai gal pasitempe ar uzsigavo g.gif nesu siaip girdejus dantuku priepuolio kad toks buna schmoll.gif
Atsakyti
nu verke verke,siandien vel tas pats labai nerami ir vel buvo uzejes toks stiprus verkimas,as manau kad dantukai,nes taip nebuvo dar buve mums. g.gif
Atsakyti
QUOTE(zivka_z @ 2009 02 08, 13:14)
nu verke verke,siandien vel tas pats labai nerami ir vel buvo uzejes toks stiprus verkimas,as manau kad dantukai,nes taip nebuvo dar buve mums. g.gif

o pilvukas neskausmingas kai lieciat? as gal panikuotoja, bet parodyciau daktarui blush2.gif
Atsakyti
nu tai gal pilvukas g.gif
Atsakyti
Kai dabar paskaiciau mamos nerimavimus del to kad kudikelis taip verke,karta ir mums taip buvo tik mano saulute buvo pas mane ant ranku nei is sio nei is to pradejo klykti,bet pamaniau kad gal del dantuku nes tuo metu kankinomes su dantukais
Atsakyti
mamytes, prisijungsim ir mes 4u.gif
skaitau skaitau cia, ir jau nebesuprantu, ar cia visi leliai jau pas jus vartosi...? blink.gif manoji viena karta netycia apsiverte nuo pilvo ant nugaros, tuom ir baiges... nzn cia nerimatuti jau gal?? blink.gif
Atsakyti
QUOTE(zivka_z @ 2009 02 07, 23:38)
mano mazytei syvakara kazkas buvo,taip ir nesupratome abu su vyru g.gif  keitemes tuo metu pamperi nes buvo kaki padarius ir kad prades klykti blink.gif  doh.gif  iki pasikukciojimo,kumstukas is burnos neiseina ar gali buti cia dantuku priepolis tas vadinamas? g.gif

O tai ka pampersai bendro turi su dantukais blink.gif ?Jei klykia butent tuo metu-ten ir reikia ieskoti priezasties.Gali buti,kad siaip,paprsaciausiai nepatinka pamperso keitimas ir tiek mirksiukas.gif Del sventos ramybes,jei tai kartojasi,kaip supratau tolimesneje zinuteje,nueiciau su mazaja pas gydytoja 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(EgluteN @ 2009 02 08, 16:56)
O tai ka pampersai bendro turi su dantukais blink.gif ?Jei klykia butent tuo metu-ten ir reikia ieskoti priezasties.Gali buti,kad siaip,paprsaciausiai nepatinka pamperso keitimas ir tiek mirksiukas.gif Del sventos ramybes,jei tai kartojasi,kaip supratau tolimesneje zinuteje,nueiciau su mazaja pas gydytoja 4u.gif

as ir taip manau mirksiukas.gif
Atsakyti