Visom visom aciu uz nuomones. Buvo labai idomu paskaityti ir sulyginti su savaja. Zaviuosi ta mamyte, kuri sugebejo atsisakyti televizoriaus ir buti vegetere manau, kad as taip tikrai nesugebeciau, as laaaabai mesaede.
Visom prisijungusiom mamytem sakau didelis LABAS
Nezinau kaip jums, bet seriuosi kaip koks persu katinas. Plauku daug visur. Tiesiog jau net erzina. Pilnos saujos vaikucio, maiste ir visur kur tik pasisuku. Perbraukiu su ranka ir ji pilna plauku. Man del to labai liudna, nes jau senai auginu, puoseleju bene labiausiai, nedazau, perku tik kokybiska kosmetika, su fenu nedraugauju. Skaiciau siame forume, kad daznai pasireiskia mamytem po nestumo 4men. Bet su pirmuoju vaikeliu taip nebuvo. Tikiuosi, kad praeis iki tol kol nespesiu visai nuplikti. O kaip jums ir ka darote,jei turite tokia panase beda.
QUOTE(spalvota @ 2009 02 07, 01:44)
o kodel negalima glostyti per uzpakaliuka? as tai glostau,nes net nepagalvojau,kad cia kazkas blogai....
parasiau komentara,o tik paskui paskaiciau mamyciu komentarus....nekreipkit demesio:)
QUOTE(gintaarielis @ 2009 02 06, 22:25)
Nezinau kaip jums, bet seriuosi kaip koks persu katinas. Plauku daug visur. Tiesiog jau net erzina. Pilnos saujos vaikucio, maiste ir visur kur tik pasisuku. Perbraukiu su ranka ir ji pilna plauku. Man del to labai liudna, nes jau senai auginu, puoseleju bene labiausiai, nedazau, perku tik kokybiska kosmetika, su fenu nedraugauju. Skaiciau siame forume, kad daznai pasireiskia mamytem po nestumo 4men. Bet su pirmuoju vaikeliu taip nebuvo. Tikiuosi, kad praeis iki tol kol nespesiu visai nuplikti. O kaip jums ir ka darote,jei turite tokia panase beda.
tu ne viena-mano gaurai irgi reteja, kai isplaunu plaukus ir tepu aliejumi, labiausiai ir matau-nubraukiu ir lieka kuokstas delne nesioju suristus, tai nesimeto belen kur... na, bet ka padarysi...
QUOTE(gintaarielis @ 2009 02 07, 01:25)
Nu as irgi pastaruoju metu pradejau sertis ziauriai - kai namus tvarkau, tai vien mano ilgi plaukai. Pas dukryte irgi visur ju randu - tarp pirstu, uz ausu, net pamperse Siaubas kazkoks. Bet cia normalu, todel labai nepergyvenu, tiesiog labai jau nepatogu su tais ilgais iskritusiais gaurais kovoti. As labai noriu i kirpykla, bet neinu, nes bijau, kad nudazays ir visus dazus ant grindu paliksiu....
Papildyta:
QUOTE(dolly` @ 2009 02 07, 09:31)
nesioju suristus, tai nesimeto belen kur... na, bet ka padarysi...
As irgi suristus nesioju, bet neapsaugo nei plauku nei namu
Seniau bambejau vyrui, kad jis vis vonia priplaukuoja, o dabar tyliu ausis suglaudus, nes visam bute, maiste, pas mazyli vien tik mano plaukai. Neranu jau kazkaip....Skaiciau kazkur, kad per visa nestuma plaukai maziau iskrenta ir veliau vistiek visi pasene plaukai turi iskristi, tai matyt visi vienu metu uz visus devynis menesius....Tikekimes, kad greitai baigsis.
pritariu mamytems,kad baisu kai plauku pilna visuose namuose .Neapsikentusi vyro bambejimu nuejau i kirpykla ir "susidejau" lengva chemini tai siek tiek geriau
Seip ir as susirisus, susipynus vaikstau, bet tu plauku net pampersuose randu
Skaiciua, kad po 3-4men praeina visi tie dalykai, bet 5 procentai moteru suserga kazkokia liga kur nebepraina ir reikia gydymo. Tikiuos mes nepateksim i ta procenta
Papildyta:
Mano leliukas toks storuliukas, kad per pilva sunkiai degauna savo kojos prstukus. Prisijuokiau, kai jis stengesi juos paciupti. Visaip bande. Prisitraukimus dare. O apie kojyciu pirstukus sukistus i burnyte nera ko ir svajoti
Skaiciua, kad po 3-4men praeina visi tie dalykai, bet 5 procentai moteru suserga kazkokia liga kur nebepraina ir reikia gydymo. Tikiuos mes nepateksim i ta procenta
Papildyta:
Mano leliukas toks storuliukas, kad per pilva sunkiai degauna savo kojos prstukus. Prisijuokiau, kai jis stengesi juos paciupti. Visaip bande. Prisitraukimus dare. O apie kojyciu pirstukus sukistus i burnyte nera ko ir svajoti
Sveikos, ziuriu, kad aptarinejate aktualias problemas Del plauku slinkimo ir as pastebejau, bet pas mane plaukai trumpi, tai tai i akis nekrenta...
Taip pat uzmaciau nemazai rugsejinukiu, tadprasom prisijungti i rugsejinukiu bendraamziu kampeli
Taip pat uzmaciau nemazai rugsejinukiu, tadprasom prisijungti i rugsejinukiu bendraamziu kampeli
QUOTE(Saules.sviesa @ 2009 02 07, 15:53)
Sveikos, ziuriu, kad aptarinejate aktualias problemas Del plauku slinkimo ir as pastebejau, bet pas mane plaukai trumpi, tai tai i akis nekrenta...
dekojame zadam artimiausiu metu prisijungti prie rugsejinuku
QUOTE(gintaarielis @ 2009 02 07, 00:25)
Visom visom aciu uz nuomones. Buvo labai idomu paskaityti ir sulyginti su savaja. Zaviuosi ta mamyte, kuri sugebejo atsisakyti televizoriaus ir buti vegetere manau, kad as taip tikrai nesugebeciau, as laaaabai mesaede.
O as tai trumpai nukirpau, ne taip matosi..
Beja to mandraus dantu sepeteliu, kur galima isigyti?
As turiu is firmos Canpol bebies rinkinuka ir sepeteli su apsauga dentukams. Rinkinuke yra guminis masazuoklis, skirtas vaikams iki dantuku dygimo, silikonine galvute. Panasu turi logopedes taip pat yra sepetelis pirmiems dantukams, o kitas jau su sereliais jau kai isdyge visi dantukai. Kita pakuote sudaro vienas dantu sepetelis silikoninis su apsauga, kad per giliai neisikistu. Viska pirkau prekybos centre. O ant pirsto maunanti sepeteli taip pat turejau savo pirmagimiai, bet nesuzaveta likau.
Aciu Sauluze uz pakvietima, butiniausiai apsilankysime ir padiskutuosime
Aciu Sauluze uz pakvietima, butiniausiai apsilankysime ir padiskutuosime
na, mums ta ant pirsto maunama pirko lt vaistineje, o silikonini kudikiams radau www.jojomamanbebe.co.uk