Įkraunama...
Įkraunama...

5 mėnuo

o del teliko,galiu paklausti kodel jo neturite ir nenaudojate? g.gif
Atsakyti
QUOTE(EgluteN @ 2009 02 06, 15:07)
Nuo 13sav.-14sav.mazuju svoris stabilizuiojasi.Kudikiai naturaliai priauga maziau.Jei paziuresi i augimo skale nuo tokio amziaus atzimos ji jau nebesoka taip staigiai i virsu.Tai absoliuciai normalu iki kol vaikucio svoris grafoje nekrenta zemyn mirksiukas.gif .

mano saulute kai sveremes 3 menesiu tebuvo priaugusi nepilnai 400gr.daktare sake kad cia nieko baisaus,o stai praita menesiuka priaugom 800 gr.idomu kiek bus sita menesiuka g.gif
Atsakyti
QUOTE(zivka_z @ 2009 02 06, 17:28)
o del teliko,galiu paklausti kodel jo neturite ir nenaudojate? g.gif

Na ismetem mes ji kaip bereikalingai vieta uzimanti daikta, o teliko laida ikisom i kompa, tai jei labai reik butu. Bet buvom pries pusantru metu isvyke i uzsieni, o kai grizom tiesiog nepradejom jo ziureti ir atpratom.... kartais as isijungiu bet greit sunervina reklamos ir kvailos laidos, tiesiog per 30 kanalu nerandu ka ziuret. Daug lengviau per neta atsisiusti kokia laida ar filma - nei reklamos, nei eterio tersimo visokiom nesamonem. Aisku kartais jauciuosi kaip is kosmoso - aplinkiniai sneka apie kokia nauja reklama ar dar ka, o as nieko nezinau, bet cia tik pliusas, smegenys svaresnes rolleyes.gif
Atsakyti
Sveikos mamytės,
Norime prisijungti prie Jūsų nuostabaus būrio 4u.gif
Atsakyti
Jungiames pas jus mamulytes.

Isdygo mumi 2 dantukai apacioj, idomu, ar jau pradejo kas valyti dantukus ir jei taip tai kaip tai darote.

Mes su dantu sepeteliu jau seniai draugai, mat kai as valausi tai mazius irgi krapstydavosi, kramtydavo savo sepeteli, o dabar kai islindo perliukai tai ir dantu pastos nusipirkom, bet dar bijau ja naudot.
Atsakyti
QUOTE(Nestuke-gruoduke @ 2009 02 06, 18:43)

Isdygo mumi 2 dantukai apacioj, idomu, ar jau pradejo kas valyti dantukus ir jei taip tai kaip tai darote.

Mes su dantu sepeteliu jau seniai draugai, mat kai as valausi tai mazius irgi krapstydavosi, kramtydavo savo sepeteli, o dabar kai islindo perliukai tai ir dantu pastos nusipirkom, bet dar bijau ja naudot.

Sveiki 4u.gif
Kuo maitini mazuti ?
Atsakyti
QUOTE(mamyčiux @ 2009 02 06, 18:32)
Sveikos mamytės,

sveikute, musu leliai gime viena diena biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(DdoviliuxX @ 2009 01 26, 22:46)
bet negi geriau purviną kiši į burną ar ranka nuvalysi, jei nėra vandens o beje tame vandenyje ne ką mažiau mikrobų lotuliukas.gif beje, kad visi tėvai taip daro g.gif

MAmos zurnale, net yra didziulis straipsnis, kad tiutis uzkreciamas, mamos seilemis ir taip prasideda kazkokios tai rusies kariesas.
As pati visada nuciulpdavau, ir dar nuciulpiu, bet labai stengiuosi, kad nebereiktu ciulpti.
Juk norisi sveikus vaikucio perliukus matyti ir pas dantistus siaubunus, kad nereiktu n uo kudikystes lankytis.

Beja maniskis labai griebia man uz plauku, o pagaves, kaip rauna, kad net is kausmo staugti pradedu.
GAl kas zinot, kaip atpratint, kad maziukas svelniasnis butu?
Papildyta:
QUOTE(Zuwytes @ 2009 02 06, 17:47)
Sveiki  4u.gif
Kuo maitini mazuti ?

Pagrindas paulis, bet retkarciais duodu vaisiu pakramtyt, paciulpt. Ana diena mama kosytes bulviu putrytes padare.. niu ir seip labai visko nori ragauti, tai, po koki viena kita lasiuka, sriubytes kokios ar seip ko duodu.
Papildyta:
QUOTE(EgluteN @ 2009 02 05, 11:21)
Smailuji antgali istatai maziukui i nosi ir per slangele pati trauki.Toks?

QUOTE(EgluteN @ 2009 02 05, 11:46)
Nezinau kaip jums,bet mes traukiam nesergant rytais,jei jauciu,kad yra kas.o dabar tai po kelis kart per diena ir tenka smarkiai pasiurbt,nes kitaip nieko nesigauna,visko ten daug,bet gyliai viduje,bijau,kad skauda jam verysad.gif

O man su tuo aparatu neiseina nieko istraukt, tik vaika nurikdinu ir tiek sad.gif

Gal ten labai stipriai reikia traukti??? KAzkaip mano mazius labai nepatenkintas, net issigandes buna, jei jau stipriau patraukiu.

Beja pas mus tokie kietoki tie baubukai, gal del to???

KAip dar traukiat, kokiais budais?

MAn tai kolkas geriausias variantas, sulasint savo pienuka ir lauki kol jie tan iskris
Atsakyti
QUOTE(Nestuke-gruoduke @ 2009 02 06, 19:01)

Beja maniskis labai griebia man uz plauku, o pagaves, kaip rauna, kad net is kausmo staugti pradedu.
GAl kas zinot, kaip atpratint, kad maziukas svelniasnis butu?
Papildyta:
O man su tuo aparatu neiseina nieko istraukt, tik vaika nurikdinu ir tiek sad.gif

Gal ten labai stipriai reikia traukti??? KAzkaip mano mazius labai nepatenkintas, net issigandes buna, jei jau stipriau patraukiu.

Beja pas mus tokie kietoki tie baubukai, gal del to???

KAip dar traukiat, kokiais budais?

MAn tai kolkas geriausias variantas, sulasint savo pienuka ir lauki kol jie tan iskris

Musu ne ka geresnis del plauku,rauna ir mano ir tevelio isikibes,taip,kad tuirbut ir kabetu paleidus doh.gif lotuliukas.gif
O del kietu babausiuku reikia vyrinto vandenuko,o ne pienuko,nes pienelis,deja,tik mitas,negydo jis jokios slogos,o ir babausiukai lipnesni tik pasidaro,todel daug sunkiau juos is ten isprasyti ax.gif
Del aspiratoriaus,taip,reikia stipriau.As savajam pradzioj po truputi patraukdavau,paskui stipriau,kai reikia-su humer vandenuku.O dabar tai gan stipriai teko,nes kitaip vaikas negalejo prakvepuoti,labai gyliai tie jo babausiukai.Bet priprato atrodo,jau pamates supranta kas bus,nebeverkia,susikaupia,kaip tikras vyras ir prisimerkes atlaiko mamos proceduras thumbup.gif
Gryzome is daktarelio.Dar pradzioje bande aiskinti,kad nera reikalo,kad yra health visitors,bet kai pamate,kad as visai nejuokauju...Zodziu sveiki,galima sake ji jau ir sodinti ir sokineti leisti,ka jis labai megsta,ant keliu.Sirdute,momenelis,tonusiukai,stuburiukas,klubai...zodziu viskas gerai,tik turim labai menkute baby exsema ant slaunyciu,gal ,kad 2sav.jau nemaudytas:unsure: Ryt maudynes vakare soske.gif Dabar miega,gryno oriuka gaves biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(mamyčiux @ 2009 02 06, 15:32)
Sveikos mamytės,

prasom prasom 4u.gif

QUOTE(Nestuke-gruoduke @ 2009 02 06, 15:43)

labukas 4u.gif pirmiausiai tai komplimentas-ogo kokie jus diduciai bigsmile.gif
mes irgi turime du dantukus ir valome su vatyte, nes kiek teko skaityti., tai kudikeliu kapliukams paprastas sepetukas. uz savaites atvaziuoja mociute is lt ,tai atves specialu, koki tai ant pirsto maunama kazkoki. o siandien radau vienos parduotuves kataloga kudikiu sepetuka pirmiems dantukams is silikono... ji iduodi maziukui ir jis zaisdamas su juo issivalo pats biggrin.gif tai bandysim ir ta isigyti. del dantu pastos tai manau schmoll.gif

del plauku rovimo tai pas mus tas pats, jau atpratau nesioti palaidus plaukus, bet turbut tokio amziaus leliuka galima "atpratinti" nuo plauku rovimo ax.gif

EgluteN, dziaugiames, kad augat sveiki 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(dolly` @ 2009 02 06, 21:48)
o siandien radau vienos parduotuves kataloga kudikiu sepetuka pirmiems dantukams is silikono... ji iduodi maziukui ir jis zaisdamas su juo issivalo pats biggrin.gif  tai bandysim ir ta isigyti. del dantu pastos tai manau schmoll.gif

del plauku rovimo tai pas mus tas pats, jau atpratau nesioti palaidus plaukus, bet  turbut tokio amziaus leliuka galima "atpratinti" nuo plauku rovimo ax.gif

EgluteN, dziaugiames, kad augat sveiki 4u.gif

Cia kaip tie specialus kandukai suniukams lotuliukas.gif O nuo plauku rovimo ne labai atpratinsime savuosius dziaugsmelius.Tik pamatys ir vistiek ciups-tiesiog visiems leliukams tai be galo patinka.

Dekui.Dar nosyte truputi snarpscia,bet jau nieko.Labai juokiausi,kai maziukui sirdute klause,o jis guli sypsosi,paima i rankyte ta stetoskopa ar kaip jis ten vadinasi,paziuri ,nusijuokia vel pats sau ant krutinytes deda wub.gif Net gydytojas juokesi smile.gif
Beja,apsimelavome mes cia siandien blush2.gif Kai rasiau,kad klupom siknyte kelia.Kai nuejau i virsu radau ir savaji galva i ciuzinuka iremusi ir peduciu pirstu galais isiremusi besiubuojanti thumbup.gif Is viso visa diena siandien kur padesi-ten nerasi doh.gif davesi po lovyte kaip coco cola's prigeres lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Globusyte @ 2009 02 04, 12:53)
Šiaip jau pagal 1985 knygoje "Mano vaikas" parašyta, kad vaiko negalima glostyti per užpakaliuką, o primaitinti pradėti nuo 2 mėn. Tad, viskas priklauso tik nuo mamytės, o reklaminiais triukais žaidžiama  dažnai.... mirksiukas.gif
Na va ir aišku, mat aš savo žiogą maitinu mišriai, tad mes nevalgom daugiau kaip ir nieko kolei kas... wub.gif

o kodel negalima glostyti per uzpakaliuka? as tai glostau,nes net nepagalvojau,kad cia kazkas blogai.... g.gif
Atsakyti