Įkraunama...
Įkraunama...

5 mėnuo

QUOTE(Globusyte @ 2009 02 04, 14:28)
O ten, kiek pamenu, tai vaikas pataps iškrypęs pabaigoje.... lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

kazkaip smekstelejo tokia mintis, bet galvoju negali buti, o pasirodo gali blink.gif lotuliukas.gif

QUOTE(EgluteN @ 2009 02 04, 14:32)
Neblogos teorijos lotuliukas.gif Cia turbut taip iki kokiu 18metu taip daryt reikia,kad taip gautusi lotuliukas.gif Lauksim daugiau bajeriu drinks_cheers.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif

pabudo maziukas ir keiciant pampi taip prajuokino mamyte-riecia kojytes prie saves, taip stengiasi, kad net pirscioja biggrin.gif dar kokie 5 cm ir jau butu koju pirstukai burnyteje.... o ziuri i juos kaip katinas i lasinius lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(dolly` @ 2009 02 04, 17:02)
kazkaip smekstelejo tokia mintis, bet galvoju negali buti, o pasirodo gali blink.gif  lotuliukas.gif
lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

pabudo maziukas ir keiciant pampi taip prajuokino mamyte-riecia kojytes prie saves, taip stengiasi, kad net pirscioja biggrin.gif  dar kokie 5 cm ir jau butu koju pirstukai burnyteje.... o ziuri i juos kaip katinas i lasinius lotuliukas.gif

Aš savo žiogui irgi rodau kojytes - žiūri, lyg ir norėtų paimt, bet po to nusprendžia, kad gal ten dar ne jojo.... wub.gif thumbup.gif Bet vis tiek vaizdas super 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Globusyte @ 2009 02 04, 18:08)
Aš savo žiogui irgi rodau kojytes - žiūri, lyg ir norėtų paimt, bet po to nusprendžia, kad gal ten dar ne jojo.... wub.gif  thumbup.gif Bet vis tiek vaizdas super 4u.gif

Musiskis tai begasudydamas savo kojas naguciais blauzdytes nusibraize,vienoje vietoje tai gerai isidreske ziopliukas verysad.gif o nagus kas antra diena karpau...
Atsakyti
QUOTE(EgluteN @ 2009 02 04, 18:13)
Musiskis tai begasudydamas savo kojas naguciais blauzdytes nusibraize,vienoje vietoje tai gerai isidreske ziopliukas verysad.gif o nagus kas antra diena karpau...

Oiii, apie nagiukus tai nėr ir ką kalbėti.... Auga taip, kad nespėju karpyti...Apsisuki - tai ten brūkšt, tai ten brūkšt.... Po to ieškai kaip ir su kuom.... Tad žirklutės visada prie mamos... mirksiukas.gif
Atsakyti
Mano saulute kai "atrado"kojytes niekaip negali paleisti.rankytemes taip ir siekia ciumpa,bet nevisada gaunasi lotuliukas.gif pyksta ir vel bando
Atsakyti
QUOTE(giljeta @ 2009 02 04, 18:29)
Mano saulute kai "atrado"kojytes niekaip negali paleisti.rankytemes taip ir siekia ciumpa,bet nevisada gaunasi  lotuliukas.gif pyksta ir vel bando

Šaunu... Manišškis dar nesuriša, kad rankytėmis galima pasiimti kojytes... wub.gif

Ai va, buvau jau pas reabilitologus.... Prirašė mankštos, tai nuo penktadienio ir masažas ir mankšta.... Aukšti tonusiukia pečių juostoj, reinantys į stuburą ir kažkiek siekia kojytes.... Bet tai - nieko blogo... Daktarė sakė, kad žiogas - judrus vaikas, ir mamytė turės paškinėti ir žaisti žaidimuką įjunk-išjunk lotuliukas.gif

Kažkas klausė dėl registarcijos?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Globusyte: 04 vasario 2009 - 18:41
QUOTE(Globusyte @ 2009 02 04, 20:38)
Šaunu... Manišškis dar nesuriša, kad rankytėmis galima pasiimti kojytes... wub.gif

Ai va, buvau jau pas reabilitologus.... Prirašė mankštos, tai nuo penktadienio ir  masažas ir mankšta.... Aukšti tonusiukia pečių juostoj, reinantys į stuburą ir kažkiek siekia kojytes.... Bet tai - nieko blogo... Daktarė sakė, kad žiogas - judrus vaikas, ir mamytė turės paškinėti ir žaisti žaidimuką  įjunk-išjunk lotuliukas.gif

Kažkas klausė dėl registarcijos?

stai ir dabar guli teveliu lovyteje nuogu uzpakaliuku kojytes rankytese ir burzgia visa apsiseilejusi lotuliukas.gif ,kojytes tarsi naujai atrastas zaisliukas
Atsakyti
QUOTE(giljeta @ 2009 02 04, 20:19)
stai ir dabar guli teveliu lovyteje nuogu uzpakaliuku kojytes rankytese ir burzgia visa apsiseilejusi lotuliukas.gif ,kojytes tarsi naujai atrastas zaisliukas

Šlapia tėveliams po to nebus? mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Globusyte @ 2009 02 04, 22:49)

gal kaip nors lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Globusyte @ 2009 02 04, 19:17)
Oiii, apie nagiukus tai nėr ir ką kalbėti.... Auga taip, kad nespėju karpyti...Apsisuki - tai ten brūkšt, tai ten brūkšt.... Po to ieškai kaip ir su kuom.... Tad žirklutės visada prie mamos... mirksiukas.gif

Na,as galima sakyti su jomis kiseneje vaikstau jau biggrin.gif ir su dilde padildinu,bet...O del kojyciu griebimo,tai dar gerai nezinau ar kojos jam reikia ar kimba i save,kad atsisesti,nes buna rieciasi sau i kelnytes isikibes lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Globusyte @ 2009 02 04, 21:49)

maniskis ne viena karta yra paleides fontaniuka blush2.gif , bet as visada patiesiu po juo ka nors, ir visalaika keiciant pampersa palieku kokiom 10min, pasivartaliot
Atsakyti
Aš dažniausiai nespėju ... rolleyes.gif
Atsakyti